SEL:N LAKON VAIKUTUKSET KESPRON TOIMITUKSIIN VIIKOLLA 46 JA 47

Lakolla on mahdollisia vaikutuksia Kespron terminaalituotteiden toimituksiin ja tämä näkynee tuotepuutteina toimituksissa.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Suomen elintarviketyöläisten liitto on ilmoittanut usean tuotantolaitoksen lakkotoimenpiteistä viikolla 46 ja 47, ajalla 13.–24.11.2023. Viikolla 46 mukana ovat lihateollisuus ja panimot. Viikolla 47 mukana on leipomoita ja makeistoimittajia. Lisätiedot: https://www.selry.fi/lakko

Lakon piiriin kuuluvat oheisessa listassa mainitut Kespron tavarantoimittajat. Lakolla on mahdollisia vaikutuksia Kespron terminaalituotteiden toimituksiin ja tämä näkynee tuotepuutteina toimituksissa. Toivomme teidän huomioivan tämän toiminnassanne ja varautumaan tilanteeseen mahdollisuuksienne mukaan.

Viikko 46

SEL LAKKO KUVA VK 46

Viikko 47

SEL lakko viikko 47

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä