Neste – Liikenneasemapalvelut ravintoloille

Kespro ja Neste tarjoavat ravintola-alan yrittäjille ratkaisut edulliseen ja kannattavaan arkeen. Kespron asiakkaana saat Neste-liikenneasemaetuina muun muassa polttoaine- ja autopesualennukset käyttöösi ympäri Suomea. Aktivoi edut tilaamalla Neste-kortti tai päivitä nykyisen kortin tiedot ajan tasalle!

Kespro ja Neste tarjoavat ravintola-alan yrittäjille ratkaisut edulliseen ja kannattavaan arkeen. Kespron asiakkaana saat Neste-liikenneasemaetuina muun muassa polttoaine- ja autopesualennukset käyttöösi ympäri Suomea. Aktivoi edut tilaamalla Neste-kortti tai päivitä nykyisen kortin tiedot ajan tasalle!

Hyödyt Kespron asiakkaille

Auto on yksi keskeisimmistä työkaluista ravintolayrittäjän arjessa. Auton merkitys todennäköisesti vain kasvaa tulevaisuudessa, kun ruoan tilaaminen lisääntyy ja tukkuasiointi hoidetaan mahdollisimman nopeasti. Autosta tulee pitää huolta – samalla se on myös ravintolan liikkuva käyntikortti, jota voi hyödyntää myös ravintolan mainospintana. Hyvin hoidettu auto kertoo myös hyvin hoidetusta ravintolasta. Kespron asiakkaana varmistat Neste-verkoston monipuolisten etujen avulla edulliset autopesut ja polttonesteet sekä muut edut, kuten kätevän mobiilimaksamisen!

Autopesu-ikoni

Yritysalennus
autopesuista

✔ Kespron yritysasiakkaat saavat Nesteen pesuista –25 % alennusta

Bensapumppu-ikoni

Yritysalennus
polttonesteistä

✔ Alennus Neste-asemilta –2,5 snt/l bensiinistä ja dieselistä. Alennusta ei myönnetä Express- ja Truck-asemilta.

✔ Raskaan kaluston Truck-verkoston sopimushintojen osalta ota yhteyttä Nesteen asiakaspalveluun.

Seteli-ikoni

Neste-verkosto ja maksuvälineet

✔ Helpota yrityksen kirjanpitoa

✔ Joustavat maksuvälineet yrityksen tarpeisiin (esim. mobiilimaksu)

✔ Monipuolinen raportointi (esim. CO2-päästöt)

undefined

Puhdas ja kiiltävä ajoneuvo on yrityksen paras käyntikortti

Hyödynnä Nesteen Suomen laajinta autopesuverkostoa

Nesteen pesuasemat ympäri Suomen tarjoavat puhtaimman pesutuloksen ajoneuvolle kuin ajoneuvolle. Monipuolinen pesupalveluvalikoima sopii erilaisille henkilöautoille, osalla pesuasemista voit pestä myös isomman pakettiauton.

✔ Varmista autosi pesu- ja puhdistusmahdollisuudet ympäri Suomea, vuodenajasta riippumatta

✔ Huolehdi peltihygieniasta – vältä korroosio ja maalipinnan haalistuminen

✔ Erotu eduksesi ja säilytä auton arvo pidempään

Pesuohjelmapalvelut

Kespron yritysasiakas-alennus Neste-kortilla: –25 % autopesuista


Kuinka usein auto kannattaa pestä?

Yrityksen auto kannattaa pestä vähintään kerran tai pari kuukaudessa, sillä säännöllinen pesu suojelee auton maalipintaa ja koria.

Millainen konepesu sopii eri tilanteisiin?

Jos auto ei ole kovin likainen, peruspesu riittää. Kattavampiin konepesuihin sisältyy usein vaha, joka ruiskutetaan auton päälle ja kiillotetaan pehmoharjoilla. Lisäksi auton pohja kannattaa pestä erityisesti talvella ja keväällä, sillä näin auton pohjasta saadaan pois korroosiota aiheuttava suola.

Harjaton vai harjallinen pesu?

Harjallinen pesu on yleensä suositeltavin vaihtoehto, sillä se irrottaa likaa paremmin kuin harjaton pesu. Modernit ja hyvin huolletut pehmoharjapesut ovat turvallisia maalipinnalle. Vähintään osa pesuista kannattaa ottaa harjallisina.

Auton pesu pakkasella ja talvella

Poista auton pinnoilta ennen pesua niin paljon lunta ja jäätä kuin mahdollista. Pakkasella varmista pesun jälkeen, että tiivisteet ovat kuivat. Auton voi pestä osassa Nesteen autopesuloista suksiboksin kanssa.

Neste-äppi

Tankkaukset kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä ja edut suoraan puhelimeesi! Liikkuvan ja kiireisen yrittäjän ratkaisu on Neste-äppi: mobiilisovellus, jolla voit maksaa tankkaukset ja pesut, sekä hyödyntää asemien edut ja tarjoukset. Neste-äpissä on myös kuukausittain vaihtuvia mahtavia tarjouksia ja kilpailuja!

Lataa Neste-äppi:

✔ Mobiilitankkaus

✔ Mobiilipesu

✔ Maksu Apple Paylla Neste-äpissäPolttoainevalikoima

Kespron yritysasiakas-alennus Neste-kortilla: –2,5 snt/l polttoaineista


Bensapumppu-ikoni

Neste MY™
Uusiutuva Diesel

 • Neste MY Uusiutuva Diesel™ on erinomainen vaihtoehto perinteiselle fossiiliselle polttoaineelle, kun haluat vähentää merkittävästi autoilun CO2e-päästöjäsi.

 • Puhtaampi palaminen kuormittaa vähemmän moottoria sekä pakokaasujen jälkikäsittelylaitteistoa.

 • 100 % jätteistä ja tähteistä — huippuluokan suorituskykyä.

Bensapumppu-ikoni

Neste Futura
Diesel™

 • Neste Futura Diesel™ on tasalaatuinen dieselöljy, joka on suunniteltu pitämään moottorit entistä puhtaampina.

 • Pakokaasujen puhdistuslaitteet, katalysaattorit ja hiukkassuodattimet toimivat entistä tehokkaammin ja kestävät pidempään.

 • Neste ei käytä Futura Dieselissä lainkaan perinteistä FAME-biodieseliä.

Bensapumppu-ikoni

Neste Futura™ 95
E10

 • Uudistunut Futura 95™ E10 on laadukas ja taloudellinen polttoaine, joka pitää ajoneuvon moottorin puhtaana ja vie entistäkin pidemmälle.

 • Futura 95 bensiini sisältää jopa 10 prosenttia biopohjaista, uusiutuvaa etanolia.

 • Bensiinin korkealla bio-osuudella on merkittävä rooli kasvihuonepäästöjen vähentämisessä.

Bensapumppu-ikoni

Neste Futura™ 98
E5

 • Uudistettu Neste Futura 98™ E5 on huippulaatuinen bensiini.

 • Lisäksi Neste Futura 98 on paras polttoainevalinta hybridiautoille: vähemmän kitkaa moottorissa, enemmän tehoa! Se säilyy tankissa jopa neljä kertaa tavanomaista bensiiniä pidempään ja suojaa aktiivisesti korroosiolta.

Ota Neste-palvelut käyttöön

Muista myös Kespron yritysasiakkaan autoilupalvelut!

Foodservice-alan autoiluratkaisut

Kespro ja K-Auto tarjoavat Suomen laajimman sähköautovalikoiman ja toimivat autoiluvaihtoehdot foodservice-alan yrityksille. Monipuolinen palveluvalikoima sisältää ratkaisut yksittäisistä autoista laajempiin kokonaisratkaisuihin autojen käyttö- ja rahoitustarpeiden sekä haluttujen ylläpitopalveluiden mukaisesti.

Tuoreimpia palvelukuulumisia