Menu ylikypsä porsaan pluma - Lihatukku Kesprosta

Murea ja trendikäs pluma tuo ammattikeittiöön lisää helppokäyttöisyyttä ja ajansäästöä, kuten muutkin Menu-sarjan ylikypsät porsaanlihat kasslerista pulled porkiin.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Kespron ylikypsien Menu-porsaanlihojen laaja valikoima kasvaa plumalla, joka on pitkään kypsennettyä kotimaista porsaan etuselkää. Pluman hinta on 11,99/kg.

Pluma-vohveliburgeri

Viipaloi pluma, paista rapeaksi ja penslaa Menu BBQ-kastikkeella. Kokoa vohveliburgeriksi sinapin, salaatin, tomaatin ja karamellisoidun sipulin kanssa. Pinnalle vähän vaahterasiirappia!

Ylikypsästä possusta valmistettu st Louis -annos ja maissia

St. Louis ribs

Keitä ribseille makeantulinen kastike Menu Tomaattiketsupista, jonka maustat omenaviinietikalla, sokerilla, dijoninsinapilla, worcesterilla ja cayennepippurilla. Penslaa kastiketta kuumennetuille ribseille. Karamellisoi lisäksi omenakuutioita ja tarjoa punasipulihillokkeen ja paahdettujen maissintähkien kanssa.


Viinipullo Bottiglia piemonte barbera appassimento

Viinisuositus ribseille

Kypsän tumman hedelmän ja mausteiden sävyttämä pehmeä viini on omiaan ribsien runsauden ja makean mausteisuuden seuraan. 21463683 Sansilvestro Appassimento Barbera 2016, 11,69/plo (me 6)

Pulled pork báhn-mì

Sekoita Menu Ylikypsä pulled pork ja Sambal Manis -maustekastike patongin täytteeksi. Pistä väliin myös inkivääri-limemajoneesia, kurkkua, pikapikkelöityjä julienneporkkanoita ja jalapenoa. Muista tuore korianteri!

Korealainen bulgogi

Valuta ylikypsän savukasslerin liemi pakkauksesta kattilaan. Lisää Menu Maustetahna Korea ja muut mausteet. Keitä kastikkeeksi, sekoita kuutioidun lihan kanssa ja hauduta.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä