Kaksi iloista henkilöä kahvilan tiskin ympärillä kannettavan tietokoneen kanssa.

Koulutukset

Kespro tarjoaa foodservice-alan ammattilaisille suunnatut koulutukset, jotka kehittävät liiketoimintaa ja sen johtamista. Lisäksi tarjoamme yhteistyössä Haaga-Helian kanssa Kespron asiakkaille koulutuksia etuhintaan.

Kespro tarjoaa foodservice-alan ammattilaisille suunnatut koulutukset, jotka kehittävät liiketoimintaa ja sen johtamista. Lisäksi tarjoamme yhteistyössä Haaga-Helian kanssa Kespron asiakkaille koulutuksia etuhintaan.

Tulevat koulutukset ja webinaarit

Ei tulevia tapahtumia

Ei tulevia tapahtumia

Yhteystiedot

Myynti

Kaipaako yrityksesi liiketoimintaa tukevia palveluita, kuten logistisia palveluita, ostodataa tai menu-kehitystä?

Palvelumyynti

Oletko kiinnostunut muista palveluista tai oletko palveluntarjoaja, joka tuottaa ravintoloille suunnattuja palveluita?

Uusi asiakas? Tule Kespron asiakkaaksi!

Haaga-Helian koulutukset

Ravintolan liiketoiminnan kehittäminen

Katso lisää

Haaga-Helian ravintola-alan asiantuntijat ovat kehittäneet uuden tuotteen, joka auttaa ravintoloita nopeuttamaan liiketoiminnan kehitystä. Sparraaja on sparrauspäivän aikana tiimin jäsen, joka keskustelee asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa ja antaa käytännön ideoita yrityksen kehittämiseen. Kohderyhmänä ovat ravintolat, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa ja saada konkreettista ja välitöntä hyötyä. Asiantuntija on mukana keittiössä, salissa ja muissa toiminnoissa.


Ennakointi ja päätöksenteko matkailuliiketoiminnassa

Katso lisää

Opi ennakoimaan tulevia matkailualan haasteita ja mahdollisuuksia sekä rakenna kestävämpää ja kannattavampaa liiketoimintaa! Haaga-Helian Ennakointi ja päätöksenteko matkailuliiketoiminnassa -koulutus tarjoaa arvokkaita taitoja liiketoiminnan päätöksenteon kehittämiseksi. Kohderyhmänä ovat johtajat ja liiketoiminnan kehittäjät, jotka haluavat oppia ennakoivan ajattelun perusteet. Kurssin tavoitteena on tarjota käytännön menetelmiä ja työkaluja henkilöstön tarpeen ennustamiseen sekä painottaa liiketoiminnan tehokkuutta ja kestävyyttä.


ChatGPT for Business

Katso lisää

Haluatko viedä yrityksesi seuraavalle tasolle? Hyödynnetäänkö teillä jo tekoälyn tuomia mahdollisuuksia? Haaga-Helian kattava kurssi ChatGPT:n hyödyntämisestä yrityksille on täydellinen ratkaisu. Tämä kurssi keskittyy myyntiin, tiimityöhön ja yritysviestintään, ja se kattaa kaiken, mitä sinun tulee tietää ChatGPT:n potentiaalin maksimoimiseksi. Voit käydä tämän online-kurssin omaan tahtiisi. Koulutus on englanniksi.


HR-koulutus Strategiasta käytäntöön (10 op)

Katso lisää

Haluatko vahvistaa henkilöstöjohtamisen osaamistasi? Tarvitsetko tukea ja työkaluja henkilöstötyöhösi? Haluatko laajentaa HR-ammattilaisten verkostoasi? Tässä Haaga-Helian HR-koulutus Strategiasta käytäntöön -koulutuksessa pääset pohtimaan strategian toteuttamista henkilöstön ja yrityskulttuurin näkökulmasta. Koulutuksen myötä saat eväitä oman organisaatiosi henkilöstötyön kehittämiseen.


Uuden esihenkilön työkalupakki

Katso lisää

Haaga-Helian esihenkilökoulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä esihenkilönä. Tulevaisuuden työelämä edellyttää esihenkilöiltä täysin uusia taitoja. Tässä koulutuksessa käsitellään muun muassa suorituksen johtamista tavoitteiden kautta sekä positiivisista haastamista. Lisäksi johtamistaitoja kehitetään itsensä johtamisen ja itseohjautuvien tiimien kautta. Johtamistilanteiden ratkaisemista käydään läpi case-kuvausten avulla.


Perehdyttäjä, sisäinen kouluttaja

Katso lisää

Uuden työntekijän rekrytointi ja perehdytys on kallis investointi ja siksi se kannattaa tehdä kunnolla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys mahdollistaa uuden työntekijän nopean kehittymisen ja suoriutumisen, jolloin yritys pääsee tavoitteisiin. Haaga-Helian Perehdyttäjä, sisäinen kouluttaja -koulutuksen aikana käydään läpi perehdytysprosesseja, tuotetaan vuorovaikutusharjoituksia, suunnitellaan tilaisuuksia, perehdytään oppimisprosessiin sekä tarkastellaan motivaatioita ja asenteita.


Haaga-Helian räätälöidyt koulutukset

Haaga-Helian käytännönläheiset koulutukset kattavat kaiken aina ruoanvalmistuksesta palvelumuotoiluun. Esimerkkejä koulutuksita:

  • Katelaskenta, lisämyynti & ruoka -ja juomatuotteiden hinnoittelu

  • Asiakaspalvelu & asiakaskokemuksen kehittäminen

  • Ravintolan kokonaisvaltainen kehittäminen

  • Tekoälyn hyödyntäminen Marata-alalla

Haaga-Helia toteuttaa koulutuksia muutaman tunnin etäkoulutuksista laajempiin kokonaisuuksiin.


Haaga-Helia tarjoaa kurssit ja koulutukset HoReCa-alalle