Näin tägäät ja seuraat Kesproa somessa

Kespro on aktiivinen toimija erilaisissa sosiaalisen median kanavissa. Katso tarkemmin kanavat, joita seurata sekä kuinka tägäät Kespron julkaisuihisi!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro & iStockphoto

Alkuperäinen julkaisu 7.7.2023.

Kespron some-kanavat

Instagram-logo-1500x500

Instagram

Kespron Instagram on kanavalle tyypillisesti hyvin visuaalinen. Myös sisältömuotoja löytyy feed-postauksista ja stooreista Reelseihin asti. Jaamme Instagramissa erityisesti inspiroivia ruokakuvia, alan asiantuntijoiden sekä kesprolaisten kuulumisia sekä parhaita paloja Kespron tapahtumista.

Ennen kaikkea Instagramin suola ja sokeri ovat käyttäjien tekemät sisällöt, joihin on tägätty Kespron tili @kesprosuomi. Jaamme paljon näitä sisältöjä myös omassa stoorissamme. Ole rohkea ja jaa parhaat tunnelmasi esimerkiksi siitä, miten onnistut arjessa Kespron ratkaisuiden avulla tai kuulumiset Kespron tapahtumista!

Kuinka tägätä Kespro Instagramissa?

Merkitse julkaisuun @kesprosuomi sekä aihetunniste #kesprosuomi.


Muista myös Kespron noutotukkujen Instagram-tilit!

Facebook-logo-1500x500

Facebook

Kespron Facebookissa jaamme ajankohtaisia artikkeleita sekä erityisesti Kespron alueellisia kuulumisia esimerkiksi noutotukkujen arjesta. Tiesitkö, että jokaisella noutotukulla on myös omat sivunsa Facebookissa? Myös kuulumiset Kespron tapahtumista ovat olennainen osa Kespron Facebookin sisältöjä.

Kuinka tägätä Kespro Facebookissa?

Merkitse julkaisuun @kespro.


Muista myös noutotukkujen Facebook-sivut!

LinkedIn-logo-1500x500

LinkedIn

Kespron LinkedInissä jaamme alan uusimpia ja tärkeimpiä kuulumisia sekä yritysuutisia.

Kuinka tägätä Kespro LinkedInissä?

Merkitse julkaisuun @Kespro.


YouTube-logo-1500x500

YouTube

Kespron YouTubesta löydät läjäpäin erilaisia videoita aina ruokaohjeista, kuten Kespro Foodsterin klassisista ruoanlaitto-ohjevideoista, Astiatukku Kespro Showroomin esittelyyn sekä Bocuse d'Or -webinaariin.


MN0422 Somea ei voi sivuuttaa 1

+ Vinkit TikTokin käyttämiseen!

Kespro ei (ainakaan vielä!) ole aktiivinen TikTokissa, mutta kanavaan kannattaa ehdottomasti tutustua: TikTok kasvattaa koko ajan enemmän suosiotaan. Miksi ravintolan kannattaa olla aktiivinen TikTokissa? Miten TikTokissa voi erottua? Tai miten brändiä rakennetaan somessa? Katso some-asiantuntija Noora Verrosen vinkit ravintoloille.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä