Kespro Foodsteri

Asiakaskohtaisia ratkaisuja kannattavamman liiketoiminnan kehittämiseksi Kespro Foodsterista! Kespro Foodsterit tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden inspiroitua, uudistua ja kehittää liiketoimintaansa.

Asiakaskohtaisia ratkaisuja kannattavamman liiketoiminnan kehittämiseksi Kespro Foodsterista! Kespro Foodsterit tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden inspiroitua, uudistua ja kehittää liiketoimintaansa.

Mikä on Foodsteri?

✔ Foodstereissa asiakkaidemme on mahdollista sparrailla ja kehittää kokonaisvaltaisesti liiketoimintaansa Kespron ammattilaisten kanssa. Tavoitteena on motivoida ravintolan henkilökuntaa tulevaisuuden onnistumisiin.

✔ Kaikki lähtee asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeista – koulutukset räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Päivän sisältö toteutetaan yhteisen suunnitelman mukaan rennolla otteella. Päivän lopuksi käydään läpi ratkaisut, opit ja oivallukset sekä tarvittavat jatkotoimenpiteet.


Apua ruokalistojen suunnitteluun, tuotteistukseen ja testaukseen


Sparrausta ja motivointia ravintolan henkilökunnalle tulevaisuuden onnistumisiin


Arvopohjaista tietoa ja koulutusta


Trendejä, dataa ja tutkimustietoa

Foodsterien ammattilaiset

✔ Foodsterit sijaitsevat Helsingin Kalasatamassa K-Kampuksella sekä Kespron noutotukkujen yhteydessä Lahdessa ja Oulussa.

✔ Kespron Foodstereissa Oulussa, Lahdessa ja Helsingissä työskenteleviä Mattia, Maaritia, Harria ja Anssia yhdistää intohimo ruokaa ja ravintoloita kohtaan. Siksi he ovat päätyneet Kespro Foodstereihin innovoimaan ja kehittämään Kespron asiakkaiden arkea. Tutustu tarkemmin ammattilaisiin ja katso paikkakuntien yhteystiedot!

Yhteystiedot

Koulutukset ja asiakastapahtumat

Kespro Foodstereissa järjestetään paljon erilaisia koulutuksia ja asiakastapahtumia. Juuri nyt suosituimmat koulutukset:

  • Uusia ideoita lounaalle ja salaattipöytään; Inspiraatiota à la carte -listoille; Pizzat, burgerit ja tacot sekä Kahvilatuotteet ja take away

  • Kauden parhaat raaka-aineet; Kalat ja äyriäiset sekä Kasvisruoat ja kasvisproteiinit

ML519 Foodsteri

Foodstereissa mukana

Menu


Kalatukku E. Eriksson


Reinin Liha


Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Katso myös...