Foodstereista ratkaisut kannattavaan kasvuun

Asiakaskohtaisia ratkaisuja kannattavamman liiketoiminnan kehittämiseksi Kespron Foodsterista!

Asiakaskohtaisia ratkaisuja kannattavamman liiketoiminnan kehittämiseksi Kespron Foodsterista!

Tervetuloa Foodsteriin!

Kespron Foodsterit tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden inspiroitua, uudistua ja kehittää liiketoimintaansa. Foodsterin tavoitteena on myös motivoida ravintolan henkilökuntaa tulevaisuuden onnistumisiin. Kespron ravintola-alan ammattilaiset Foodstereissa Helsingissä, Lahdessa ja Oulussa pyrkivät yhdessä asiakkaan kanssa löytämään liiketoimintaan selkeitä ratkaisuja.

Kaikki lähtee asiakkaan liiketoiminnan tarpeista ja koulutukset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Päivän sisältö toteutetaan yhteisen suunnitelman mukaan rennolla otteella. Päivän lopuksi käydään läpi ratkaisut, opit ja oivallukset sekä tarvittavat jatkotoimenpiteet.


Apua ruokalistojen suunnitteluun, tuotteistukseen ja testaukseen


Sparrausta ja motivointia ravintolan henkilökunnalle tulevaisuuden onnistumisiin


Arvopohjaista tietoa ja koulutusta


Trendejä, dataa ja tutkimustietoa

Mikä on Foodsteri?

✔ Foodsteri on Kespron Piilaakso, jossa asiakkaiden on mahdollista sparrailla ja kehittää kokonaisvaltaisesti liiketoimintaansa Kespron ammattilaisten kanssa.


✔ Foodstereissa järjestetään myös muita koulutuksia ja asiakastapahtumia.


✔ Foodsterit sijaitsevat Helsingin Kalasatamassa K-Kampuksella sekä Kespron noutotukkujen yhteydessä Lahdessa ja Oulussa.


Juuri nyt suosituimmat koulutukset

Myyntihenkilöikoni

Uusia ideoita lounaalle ja salaattipöytään

Inspiraatiota à la carte -listoille

Myyntihenkilöikoni

Kauden parhaat raaka-aineet

Kalat ja äyriäiset

Kasvisruoat ja kasvisproteiinit

Myyntihenkilöikoni

Pizzat, burgerit ja tacot

Kahvilatuotteet ja take away

Ota yhteyttä myyntiin

Tutustu Foodstereihin

Foodsteri Helsinki

K-Kampus, Työpajankatu 12, 00580 Helsinki

Foodsteri Helsinki sijaitsee Keskon päätoimitalossa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Kalasatamassa. Moderni rakennus tarjoaa erinomaiset ja inspiroivat puitteet Foodsterin toiminnalle – monipuolisesti varusteltu keittiö kätkee sisäänsä jopa hiiligrillin!

Harri Veckman, Food Development Manager, Foodsteri Helsinki

“Ask not what you can do for your country. Ask what’s for lunch.” – Orson Welles

Harrin terveiset:

Harrilla on ravintola-alalta yli 20 vuoden kokemus. Tässä ajassa on tullut koluttua niin hotellien keittiöt, laadukkaammat iltaravintolat kuin rennommatkin bistrot sekä kahvilat. Tämän jälkeen Harrille työkokemusta ovat tarjonneet myös Arla ja Unilever Food Solutions.

Ruokainspiraatio: Minua inspiroivat sesongit. Ne tuovat luontaista vaihtelevuutta ruokalistoille. Mikä on parempaa kuin kauden ensimmäiset perunat sillin, ruskistetun voin ja tillin kanssa tarjoiltuna tai vaikkapa metsäsienet nopeasti pannulla paistettuna rapean juurenleivotun leivän päällä? Mitä yksinkertaisemmin voit raaka-aineen valmistaa, sitä parempi. Hyvän ruoan pahin vihollinen on kiire. On ruoka sitten valmistettu tai syöty kiireellä. Hyvässä seurassa ajan kanssa nautittu ateria on parhaimmillaan meditatiivinen kokemus. Siinä unohtuvat huolet ja murheet!

Suosikki raaka-aine: Kalat ja äyriäiset. Rakkaus syntyi jo ensimmäisessä työpaikassa kokiksi valmistumisen jälkeen, kun pääsin käsittelemään ja valmistamaan jos jonkinlaista kalaa ja äyriäistä.

Harrastukset: Gastronomia ja erityisesti ruoan ja ruokailun historia. Kiinnostavaa tietää, minkälaisia tarinoita kätkeytyy eri raaka-aineiden, ruokalajien ja pöytätapojen taakse.

Foodsteri Lahti

Kespro Lahti noutotukku, Alhonkatu 4, 15610 Lahti

Foodsteri Lahti sijaitsee Kespron Lahden noutotukun yhteydessä. Autenttisen tukkutunnelman keskellä syntyy takuuvarmasti inspiraatiota ruokaan ja ratkaisuja alan haasteisiin.

Maarit Mäkelä, Food Solution Manager, Foodsteri Lahti

”Jos omistat puutarhan ja kirjakokoelman, sinulta ei puutu mitään." – Cicero

Maaritin terveiset:

Maarit on koulutukseltaan keittiömestari ja Restonomi (AMK). Työkokemusta on kertynyt monista eri tyyppisistä ravintoloista ja kaikissa niissä asiakkaat ja hyvä ruoka ovat olleet Maaritille tärkeitä. Pitkän uran myötä Maaritilla on laajat verkostot alalta ja hän kuuluu myös Päijät-Hämeen keittiömestareihin. Kestävä kehitys ja kestävä gastronomia ovat lähellä Maaritin sydäntä. 

Ruokainspiraatio: Rakkaus ruokaan alkoi mummon keittiöstä. Lapsuudestani saakka ruoka on koonnut ihmiset yhteen ja yhdessä syöminen onkin mielestäni parasta, heti kokkaamisen jälkeen, tietenkin! Laadukkaat tuoreet raaka-aineet antavat kokille mahdollisuuden loistaa keittiössä.

Suosikki raaka-aineet: Lempiruokani on konstailematonta, mutta rakkaudella valmistettua. Järven rannalla kasvaneena, kala on eräs suosikki raaka-aineistani. Toinen on ehdottomasti peruna: varhaisperunat lipstikkasuolalla, päälle sipaisu voita – tämä saa kenet tahansa onnelliseksi. 

Harrastukset: Harrastan puutarhanhoitoa ja lukemista. Rakastan ulkona puuhailua ja puutarhassani ja kasvihuoneella kasvaakin joka vuosi uusia kokeiluja. Leipominen on myös rakas harrastukseni ja sen parista olen saanut paljon uusia ystäviä.

Foodsteri Oulu

Kespro noutotukku Oulu, Äimäkuja 6, 90400 Oulu

Foodsteri Oulu sijaitsee Kespron Oulun noutotukun yhteydessä. Suomen pohjoisimmassa Foodsterissa ratkaisuja etsitään ammattikeittiöiden ajankohtaisiin haasteisiin vahvalla alueellisella erikoisosaamisella.

Matti Holma, Food Solution Manager, Foodsteri Oulu

”Vuosien varrella olen omassa keittiössäni todennut, että maukkaaseen lopputulokseen voi päästä monella eri tavalla.” – Maire Varhela

Matin terveiset:

Matilla on työkokemusta ravintola- ja ruoka-alalta kohta 20 vuotta, kokin koulutus on peräisin ravintolakoulu Perhosta. Valmistumisen jälkeen Matti on työskennellyt mm. Helsingissä ja Oulussa. Viimeisin työpaikka oli ravintola Hugo Oulu. Työn ohessa Matti on suorittanut restonomitutkinnon vuonna 2020 (JAMK).

Ruokainspiraatio: Maut, hajut ja makumuistot ovat syitä, joiden takia ruoka-alasta on tullut itselleni ammatti. Syöminen ja juominen on nautinto ja itselläni päivän parhaimpiin hetkiin liittyy usein jokin maku tai haju. Syömiseen liittyy lähes aina myös sosiaalinen konteksti. Ruokaa, tarinoita, ruoanlaittoa ja yhdessäoloa ei voi erottaa.  

Suosikkiraaka-aineet: Valitaan tähän kaksi hyvää monien muiden hyvien joukosta. Raparperi ja sienet. Raparperikauden alkaessa itse tehty raparperijuoma kuuluu kevääseen ja kuumiin kesäpäiviin. Siihen sekaan pikku vissy, niin elämä hymyilee. Sienissä taas on hirveästi opittavaa ja sienisesongit vaihtelevat vuosittain. Sienet ovat muuntautuvia raaka-aineita, jotka sopivat monenlaisiin ruokiin ja myös maustamiseen. Sienestys ja luonnossa liikkuminen ovat osa tätä viehätystä raaka-aineeseen. Uuden sienilajin oppiminen, löytäminen ja maistaminen ovat aina uusia saavutuksia, jotka luovat voittajafiiliksen.  

Harrastukset: Ruoka ja juoma, liikunta sen monessa muodossa sekä luonnosta ja musiikista nauttiminen.

Lue lisää Kespron Foodstereista

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan.

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta.

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi.

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen.

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Katso myös...