Kespro Foodsteri tarjoaa: Tee näin -videot

Kespro Foodsteri tarjoaa ohjeet klassisiin ruoanlaittomenetelmiin lyhyillä ohjevideoilla. Mukana muun muassa täydellinen hollandaisekastike, kalan paisto sekä pihvin grillaus. Katso kaikki videot ja ota haltuun parhaat vinkit!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Tee näin -videot

Foodsteri ylikypsan lihan viimeistely Lihatukku Kespron laaja valikoima tarjoaa ratkaisut helppoon arkeen.

Lihan valmistus

Kespro-Foodsteri-tekniikkavideo-kalan-hiillostus Kalatukku Kespro tarjoaa ympäri vuoden vastuullisen ja monipuolisen tuotevalikoiman kaloista ja äyriäisistä laadukkaisiin kalajalosteisiin.

Kalan valmistus

Kespro Foodsteri tekniikkavideo paahdetut porkkanat Tilaa sesongin tuorein vihannes- ja hedelmävalikoima Vihannestukku Kesprosta.

Kasvisten valmistus

Kespro Foodsteri Sandefjord-kastike Kastikkeet ovat laadukkaan ravintola-annoksen perusta.

Klassisten kastikkeiden valmistus

Kespro Foodsteri logo oranssi 1500x1000

Kespron Foodsterit

Kespron Foodsterit tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden inspiroitua, uudistua ja kehittää liiketoimintaansa. Kespron ravintola-alan ammattilaiset Foodstereissa Helsingissä, Lahdessa ja Oulussa pyrkivät yhdessä asiakkaan kanssa löytämään liiketoimintaan selkeitä ratkaisuja.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä