Bocuse d'Or

Bocuse d’Or on maailman arvostetuin kokkikilpailu, joka kokoaa yhteen alan parhaat tekijät. Kahden vuoden välein järjestettävä kilpailu huipentuu Ranskan Lyonissa käytävään finaalitaistoon. K-ryhmä on kilpailun ylpeä pääyhteistyökumppani Suomessa.

Bocuse d’Or on maailman arvostetuin kokkikilpailu, joka kokoaa yhteen alan parhaat tekijät. Kahden vuoden välein järjestettävä kilpailu huipentuu Ranskan Lyonissa käytävään finaalitaistoon. K-ryhmä on kilpailun ylpeä pääyhteistyökumppani Suomessa.

Bocuse d'Or Lyon 2023

Suomi sijoittui hienosti kuudenneksi – Onnea Johan, Aino ja Kalle!

Maailman arvostetuimman kokkikilpailun, Bocuse d'Orin, finaali kamppailtiin Lyonissa 22.-23.1.2023. Kilpailutehtävinä oli yhdistää oman maan parhaat raaka-aineet merikrottiin sekä valmistaa lapsille suunnattu kolmen ruokalajin menu kurpitsasta. Suomi sijoittui kisassa upeasti kuudenneksi. Kilpailun kärkeen nousi Tanska, toiseksi tuli Norja ja kolmanneksi Unkari. K-ryhmä ja kumppaniverkosto toivottavat lämpimät onnittelut koko tiimille ja tukijoukoille hienosta kisakaudesta!

Reseptejä Bocuse d'Or -tyyliin

Kokkaa kuin tähtikokki!

Kokosimme yhteen kaikki Kespron asiakkaille ideoidut Bocuse d'Or -reseptit kaudelta 2022-2023, jotta voit kokata kuin huippukokki. Tutustu resepteihin ja hyödynnä parhaat ideat myös ravintolasi listalla!


Tähtikokkien Bocuse d'Or

Bocuse d'Or -tunnelmaa Kespron Foodstereissa

Tunnelma oli kohdillaan Kespron Lahden ja Oulun Foodstereissa Bocuse d’Or -kilpailijoiden ja -kumppaniverkoston sekä Kespron asiakkaiden kanssa!

Bocuse d'Or Suomi -kilpailijat 2022-2023

Johan Kurkela

Johan Kurkela on kokenut Bocuse d'Or -kilpailija – hän on edustanut Suomea aiemmin Bocuse d’Or joukkueessa Ismo Sipeläisen assistenttina kaudella 2018–2019. Johan on työskennellyt muun muassa Grönissä, Nudessa ja Olossa.

Aino Kasanen

Aino Kasanen on Suomen Bocuse d’Or -joukkueen assistentti ja Johan Kurkelan työpari kilpailukeittiössä. Aikaisemmin Kasanen on työskennellyt muun muassa Savoyssa ja Olo Groupissa.

Kalle Tanner

Suomen Bocuse d’Or -joukkueen valmentaja on Kalle Tanner. Aikaisemmin Tanner on ollut mukana kilpailutoiminnassa muun muassa apuvalmentajana. Tällä hetkellä Vuoden kokki -tittelin vuonna 2018 voittanut Kalle työskentelee keittiöpäällikkönä Egossa.

2021 – Mikko Kaukonen
2019 – Ismo Sipeläinen
2017 – Eero Vottonen
2015 – Matti Jämsén

2013 – Mika Palonen
2011 – Matti Jämsén
2009 – Filip Langhoff
2007 – välivuosi

2005 – Petteri Luoto
2003 – Henry Tikkanen
2001 – Petteri Luoto
1999 – Michael Björklund

1997 – Aki Wahlman
1995 – Antti Vahtera
1993 – Juha Niemiö
1991 – Eero Mäkelä

Seuraa matkaa Lyoniin somessa

Seuraa ajankohtaisia tunnelmia matkalla kohti ruokamaailman huippua Instagram-tileillä @kesprosuomi, @bocusedorfinland ja @bocusedor – pääosassa ovat Suomen parhaat kokit. Jaa Bocuse d'Or -teemainen kuvasi esimerkiksi aihetunnisteilla #bocusedor, #bocusedorfinland ja #roadtolyon.

Yhteistyössä

Sydänikoni

K-ryhmä on Bocuse d'Or -kilpailun ylpeä pääyhteistyökumppani Suomessa. Haluamme kehittää suomalaista ruokakulttuuria ja -matkailua Suomeen sekä lisätä suomalaista ruoanlaiton arvostusta ravintoloissa. Lisäksi haluamme nostaa ruokamaailman parissa työskentelevien ihmisten ylpeyttä omasta työstään – ja samalla lisätä ravintola-alan työpaikkojen haluttavuutta.

K-ryhmän kanssa Suomen Bocuse d’Or -menestyksen mahdollistavat Arla Pro, Fredman, HKScan ja Hellmann's. Lisäksi kumppaneinamme ovat E.Ahlström, Hätälä, Metos, Moët & Chandon, Famifarm-Järvikylä, Olvi, Santa Maria Finland sekä Medanta. Suomen osallistumisesta kansainvälisesti arvostettuun ja kovatasoiseen Bocuse d’Or -kilpailuun vastaa Bocuse d’Or Academy Finland ry.


Kespro
K-ryhmä
K-Citymarket
Kariniemen

Medanta

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Tilaa Kespron uutiskirje

Tilaamalla Kespron uutiskirjeen, saat jatkossa kuukausittain tuoreimmat foodservice-alan ideat ja ratkaisut suoraan sähköpostiisi. Valitse useista eri uutiskirjeistä liiketoimintaasi sopiva vaihtoehto.


Liity mukaan Digiraatiin

Digiraadissa kuulet ensimmäisenä Kespron uusista digipalveluista! Lisäksi pääset vaikuttamaan Kespron digitaalisten palveluiden kehitykseen saadessasi kysely- ja haastattelukutsuja.


Katso myös...