Tiina Isohanni: "Helsinki – ruoka-matkailun ykköskohde"

Bocuse d’or Academy Finland ry vastaa Suomen Bocuse d’Or -toiminnasta. Yhdistys järjestää Bocuse d’Or -karsintakilpailut ja tuottaa joukkueelle mahdollisuudet harjoitteluun ja menestymiseen.

Julkaistu

Teksti

Bocuse d’or Academy Finland ry

Kuvat

Kespro

Elämme tällä hetkellä jännittävää aikaa ennen EM-kilpailua Trondheimissa maaliskuussa. Joukkue harjoittelee ja hioo tulevaa koitostaan varten. Kilpailussa ei ole varaa yhteenkään virheeseen.

K-ryhmä ja Kespro tekevät tämän mahdolliseksi. Yhdistys on saanut jo toista kertaa hyvän ja luotettavan kumppanin sekä sen myötä laajan ja asiantuntevan, elintarvike- ja hospitality-osaajien kumppaniryhmän. Yhdessä yhdistys, kumppanit ja joukkue tekevät kaikkensa joukkueen menestyksen eteen ja avaavat tietä Suomelle ja Helsingille ruokamatkailun ykköskohteeksi.

Helsinki haluaa olla ruokadestinaatio vailla vertaa: erilainen, omanlaisensa, upea, herkullinen, villi, yllättävä, hämmentävä, poikkeuksellinen, arvokas ja kaikkea muuta – vielä hiljainen, mutta kohta kaikissa keskusteluissa esiin pulpahteleva ruokakeidas Pohjolan perukoilla. Täynnä intohimoa ja ammattitaitoa. Puhdasta ja maukasta. Herkkää ja kekseliästä. Mielenkiintoista. Kaupungilla on edellytykset olla kaikkea tätä. Se on jo, meidän täytyy vain huutaa siitä kovaa, jotta muutkin kuulevat. Tässä kisassa ei pärjää, ellei kuulu ja näy. Osaaminen meillä kyllä on, eli sisältökin on kunnossa.

Meillä on Helsingissä tähtiä. Ihanaa, yllättävää ja täydellistä ruokaa, jonka takia tänne kannattaa matkustaa.

Meillä on Helsingissä tähtiä. Ihanaa, yllättävää ja täydellistä ruokaa, jonka takia tänne kannattaa matkustaa. Erinomaista ja mieleenpainuvaa ruokaa saa tietenkin muistakin hyvistä ravintoloista kuin vain Michelin-tähdellä palkituista, mutta tähdet tuovat ruokamatkaajia kaupunkiin. Niistä kaikista hyvistä ja ihanista saamme huutaa lujempaa. Siihen on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus, kun Michelin Guide Nordic Countries 2024 -tähdet julkistetaan Helsingissä 27. toukokuuta. Olkaamme ylpeitä omasta osaamisestamme ja kertokaamme siitä muillekin, usein ja innostuneesti. Meillä on käytettävissämme lähes ilmaiset sosiaalisen median markkinointikanavat. Nähdään siellä kanavissa!

Ja muuten – kyllä kannattaa olla auki sunnuntaina 26. toukokuuta, kun tapahtumaan saapuvat ruoasta kiinnostuneet turistit ovat täällä. Bocuse d’Or Academy Finland haluaa Euroopan maanosakilpailut Helsinkiin 2028. Kootaan voimamme ja rakennetaan Helsingistä kaikkien matkailijoiden makuhermoja kutkuttava kaupunki.

Bocuse d’Or EM 2028 Helsinki kääntää ruokamaailman katseet tänne heti kaupungin julkistamisen yhteydessä jo maalisuussa 2026. Siitä eteenpäin aina EM-kilpailuihin 2028 ja niiden yli, meillä on ainutkertainen mahdollisuus tehdä jotain todella mittavaa Helsingin ruokamatkailun hyväksi. Meidän tulee nähdä yli huomisen, maali kirkkaana edessämme.

Tiina Isohanni

Kirjoittaja on Bocuse d’Or Academy Finland ry:n toiminnanjohtaja.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä