Kespro Ravintolatukku

Ravintola päättää tahdin – helpoimmat tilaukset, nopeimmat toimitukset! Kespron Ravintolatukku on markkinoiden nopein tapa tilata tukusta. Tämä tarkoittaa ravintolallesi pyhätilausmahdollisuutta ja jopa kuuden tunnin toimitusrytmiä sekä toimituksia kaksi kertaa päivässä! Varmista tukkutoimitukset ravintolaasi, kun se sinulle parhaiten sopii.

Ravintola päättää tahdin – helpoimmat tilaukset, nopeimmat toimitukset! Kespron Ravintolatukku on markkinoiden nopein tapa tilata tukusta. Tämä tarkoittaa ravintolallesi pyhätilausmahdollisuutta ja jopa kuuden tunnin toimitusrytmiä sekä toimituksia kaksi kertaa päivässä! Varmista tukkutoimitukset ravintolaasi, kun se sinulle parhaiten sopii.

Ravintolatukku palvelee

Kespro Ravintolatukun palvelut tekevät arjestasi entistä sujuvampaa ja mahdollistavat ravintolallesi kannattavampaa kasvua. Ravintolatukusta saat kaiken ravintolaasi yhdellä kuljetuksella ja Suomen nopeimmalla toimituksella tilauksesta. Lupaamme Ravintolatukun asiakkaille 100 % ratkaisuvarmuuden, mikä takaa ravintolallesi aina korkean palvelutason! Palvelu on tällä hetkellä saatavilla pääkaupunkiseudulla sekä useissa maakuntakaupungeissa sekä näiden lähialueilla. Ja tietysti ympäristöä säästäen – voit keskittää kaiken hankintasi ja kuljetuksesi Kesprolle.


Ravintolatukku Helsinki


Ravintolatukku Turku


Ravintolatukku Lahti


Ravintolatukku Tampere


Ravintolatukku Jyväskylä


Ravintolatukku Kuopio


Ravintolatukku Oulu

Ravintolatukku on minulle, jos...

✔ Haluat käyttää aikasi huippuruoan valmistamiseen sekä asiakkaiden hurmaamiseen – ja haluat että tukkusi tukee sinua tavoitteissasi.

✔ Haluat tehostaa ravintolasi varastointia nopeamman toimitusrytmin avulla.

✔ Haluat lisätä asiakaspaikkoja varastotiloja pienentämällä.

✔ Haluat helpottaa arkeasi keskittämällä tilauksesi yhdelle tukkurille – ja samalla pienennät logistiikan hiilijalanjälkeä.

✔ Edellytät tukultasi ratkaisuvarmuutta tiukoissakin tilanteissa, haluat vähentää arjen yllätyksiä ja vaadit tukultasi kattavaa palvelua.

undefined

Ravintolatukku pähkinänkuoressa

Kespro Ravintolatukku on Suomen nopein tilauksesta toimitukseen tukkuri! Markkinoiden nopein toimitusrytmi tilauksesta: tilauksen jättö paikkakuntakohtaisesti klo 15 tai 16 ja toimitukset seuraavaksi päiväksi – toimitusrytmi nopeimmillaan 15 h! Pyhäpäivisin tilaukset seuraavalle arkipäivälle eli sunnuntaisin maanantaille.

1.

Henkilökohtaista palvelua: lisäksi vain Ravintolatukun asiakkaille varattu oma asiakaspalvelun kuumalinja.

2.

Saat tilauksesi juuri sinulle sopivin kokoisina, vaikka tuote kerrallaan.

3.

Nopealla toimituksella säilytät raaka-aineet tuoreina: lisäksi pyhäpäivänä tilatessa toimitukset seuraavalle päivälle.

4.

Markkinoiden luotettavin ja joustavin logistiikkapalvelu.

5.

Kattava pienmyyntierävalikoima – myös osan kasviksista saat valita kiloittain.

undefined

100 % ratkaisuvarmuus

  • Lupaamme Ravintolatukun asiakkaille 100 % ratkaisuvarmuuden – oli pulmasi sitten iso tai pieni.

  • Me palvelemme loppuun asti – jos toimituksissamme on puutteita, soitamme lastausvaiheessa varastolta reilusti etukäteen, jotta ehdit reagoimaan tilanteeseen ja valitsemaan mahdollisesti korvaavista tuotteista itsellesi sopivimman. Pyrimme viimeiseen asti täyttämään tuotepuutokset muita toimitusreittejämme pitkin.

  • Ravintolatukun kuumalinja palvelee! Asiakkaana saat yhteyden Ravintolatukun asiakaspalveluun nopeasti ja vastauksen kysymyksiisi vieläkin nopeammin.

+ Lisäksi vain pääkaupunkiseudulla:


Tilauksen jättömahdollisuus jopa klo 23 asti ja toimitukset seuraavaksi päiväksi!


Tilaukset 6, 10 tai 24 h rytmissä!


Toimitukset kaksi kertaa päivässä!

Kestomuovilaatikot

Uudelleenkäytettävät, pantilliset kestomuovilaatikot vähentävät pahvijätettä

  • Toimitamme tuotteemme uudelleenkäytettävissä pantillisissa kestomuovilaatikoissa, jotka korvaavat aiemmin käytetyt pahvilaatikot – vähemmän pahvijätettä, lisäksi säästät jätehuoltokustannuksissasi.

  • Kespron kestomuovilaatikot ovat kotimaista tuotantoa ja ne pestään aina toimitusten välissä.

  • Kestomuovilaatikon elämänkaari on pitkä – jopa viisi vuotta. Se ehtii elinkaarensa aikana korvaamaan satoja pahvilaatikoita!

undefined
undefined

Vastuullisuus

Keskittämällä toimitukset yhdelle kumppanille vähennetään kuljetuksista johtuvia päästöjä. Teemme pitkäjänteistä, suunnitelmallista yhteistyötä tavarantoimittajiemme ja näiden alihankkijoiden kanssa tuotteiden eettisen laadun varmistamiseksi. Poikkeamia eettisistä periaatteista käsitellään kuten muitakin poikkeamia laatuvaatimuksista. Pitkällä tähtäimellä suosimme ostoissamme sellaisia tavarantoimittajia, jotka hyväksyvät K-ryhmän arvot ja periaatteet ja haluavat toimia niiden mukaisesti, kuten K Code of Conductin mukaan.

Tuoreimpia kuulumisia