Kespro on vahva kumppani foodservice-ammattilaisille

Kespro on vahva, luotettava ja vastuullinen kumppani kaikille foodservice-alan toimijoille asiakkaan koosta tai liikeideasta riippumatta – kaikille, jotka haluavat tehdä ulkona syömisestä ­elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro, Niko Raappana & Vilja Harala

Kespro tarjoaa tuotteita, palveluita ja ratkaisuja foodservice-alan toimijoille. Asiakas on kaiken keskiössä. Menu-lehti haastatteli aiheesta Kespron kaupallista johtajaa Jerry Tiittalaa.

ML 2 23 16 Vahva-kumppani 4

Miksi asiakkaan kannattaa valita kumppanikseen Kespro?

Usein kuulemme väitteen siitä, että palvelemme ainoastaan isoja asiakkuuksia ja isoja julkishallinnon toimijoita. Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta. Asiakaskuntamme on todella laaja ja ehkä Suomen foodservice-tukkureista laajin. Se käsittää toimijoita ihan yksittäisistä pienistä toiminimistä lounasravintoloihin ja ketjutoimijoista fine dining -ravintoloihin.

Laaja asiakaskuntamme on mahdollistanut myös meille erikoistumisen kunkin tyyppisten asiakkaiden tarpeiden vastaamiseen – tarjoammekin mielestäni räätälöidyintä palvelua kaikentyyppisille asiakkaillemme. Yhdessä asiakkaan kanssa tunnistamme heidän liiketoimintaansa liittyviä haasteita ja ratkaisemme niitä – yhdessä.

Ratkaisukeskeinen lähestymistapamme on toiminut – asiakassuhteemme ovat tunnetusti pitkiä, ja olemme kasvattaneet asiakaskuntaamme erityisesti viime vuosina.


ML 2 23 16 Vahva-kumppani 1

Tuotteistaan tukkuri tunnetaan. Millaisen valikoiman Kespro tarjoaa?

Kespro on siinä mielessä erityislaatuinen toimija Suomessa, että asiakkaamme saa kauttamme kaikki ravintolatoimintaan liittyvät tuotteet ja osin palvelutkin niin sanotusti yhden luukun kautta. Me olemme foodservice-yleistukku, mutta myös lihatukku, tuoretukku, kalatukku, astiatukku ja Suomen suurimpia alkoholitukkureita. Kaikissa näissä olemme erikoistukkurin laatutasolla.

Tarjoamme lisäksi räätälöityä palvelua ja tuotteita itsenäisesti toimivista, mutta Kesproon kuuluvista maineikkaista erikoistukuista Kalatukku E. Erikssonista ja Reinin Lihasta – artesaaniosaamista ammattilaisille. Kannattaa myös tarkastaa koko Suomen kattavan pientuottajaverkostomme valikoimat.


Kespro Palvelut 2022 master kaikki

Kespro Palvelut on uusimpia liiketoimintalanseerauksianne. Mitä tämä tarkoittaa?

Palveluja tarjoamalla haluamme mahdollistaa asiakkaallemme helpon, sujuvan arjen – filosofiana on, että kun asiakas hankkii kaikki foodservice-tuotteet kauttamme, niin samalla pystymme tarjoamaan hänelle lisäarvoa tuottavia liiketoimintaan liittyviä palvelukokonaisuuksia. Myytäviä palvelukonsepteja tuotamme sekä itse että kumppaniverkostomme kautta. Palveluihin lukeutuvat esimerkiksi erilaiset ruokahävikkiä vähentävät ratkaisut, työterveyspalvelut, kierrätykseen liittyvät lisälogistiikkapalvelut tai erilaiset ravintoloitsijoille tarjottavat koulutukset.


Ravintolatukku

Mikä Ravintolatukku?

Kespro Ravintolatukku on nopeamman toimitusrytmin mahdollistava logistiikkamalli, joka on ollut toiminnassa kaksi vuotta – ensin pääkaupunkiseudulla, josta se on laajentunut suurimpiin suomalaiskaupunkeihin. Palvelu on ollut erittäin suosittu, sillä sen avulla asiakkaamme pystyvät räätälöimään toimituksensa entistä paremmin omaan liiketoimintansa arkeen sopivalla tavalla. Asiakkaat saavat toimitukset, kun ne heille parhaiten sopivat, jopa kaksi kertaa päivässä.


MN0422 Osaaja Hyvä yhteishenki kantaa pItkalle Harri Seppala

Palveleeko Kespro omalla paikkakunnallani?

Toimitamme käytännössä kaikkialle Suomeen, ja 14 noutotukkuamme palvelee ympäri maata. Meillä on siis hyvä paikallistuntemus, ja vahvuutenamme henkilökohtaisen palvelun tarjoaminen – kuuntelemme ja autamme kaikissa tilanteissa.


Foodsteri - Kannattavaan kasvuun

Miten asiakas hyötyy Kespron foodservice-alan asiantuntemuksesta?

Katson meidän olevan Suomen foodservice-markkinan vaikuttavin asiantuntija. Tämä näkyy kyvyssämme kehittää koko alaa eteenpäin uusilla avauksilla ja alan tunnettavuuden eteen tekemällämme työllä. Tuotamme alaa palvelevia tutkimuksia, ja tuotekehityskeittiömme Foodsterit Oulussa, Lahdessa ja Helsingissä auttavat asiakkaitamme uuden luomisessa.

Lisäksi asiakaslehtemme Menu on selkeästi markkinan valovoimaisin ammattijulkaisu. Kannattaa osallistua myös Kespron eri paikkakunnilla järjestämiin foodservice-alan ammattitapahtumiin. Tapaamisiin!Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä