Tule Kespron asiakkaaksi

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Tarjoamme laajan, laadukkaan, varmuudella toimitettavan ja hinnaltaan kilpailukykyisen tukkuvalikoiman – ja sen lisäksi verrattoman palveluasenteen!

Löydä sopiva asiakkuus

Noutotukku

Noutotukkujen asiakkaana asioit kaikissa Kespron noutotukuissa tukkukortillasi. Kespron 13 noutotukkua palvelevat ympäri Suomen laajalla valikoimalla ja paikallisella otteella.

Lue lisää

Noutotukuista voit kerätä tai noutaa tuotteet itse, tai tilata ne toimipaikkaan. Palvelut räätälöidään paikallisiin tarpeisiin ja valikoimassa huomioidaan sesongit, tapahtumat sekä paikallisten tuottajien tuotteet.

Tukuissa järjestetään paljon maistatuksia ja muita tapahtumia, tervetuloa ostoksille!

Toimitustukku

Toimitustukun asiakkaana käytössäsi on Kespronet-verkkokauppa, jossa asiointi on helppoa ja nopeaa. Palvelemme kaikenkokoisia ravintoloita ja muita yrityksiä koko Suomessa.

Lue lisää

Toimitustukusta tilaat helposti vastuullisesta ja laadukkaasta yli 50 000 tuotteen valikoiman, jota kehitetään jatkuvasti asiakastarpeiden mukaan.

Palvelemme joustavasti yrityksiä ympäri Suomen! Logistiikkamme varmistaa, että tilaamasi tuotteet toimitetaan sovittuun aikaan, ensiluokkaisessa kunnossa.

Ravintolatukku

Kespron premium-tukkupalvelu palvelee pääkaupunkiseudun lisäksi useissa maakuntakaupungeissa. Ravintolatukun asiakkaana varmistat alan nopeimman toimitusrytmin. 

Lue lisää

Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan, ja lupaamme Ravintolatukun asiakkaille 100 % ratkaisuvarmuuden.

Ravintolatukun asiakkailla on alan nopein tilaus-toimitusrytmi, usein vain 15 h. Pääkaupunkiseudun asiakkaille mahdollistamme jopa 6 tai 10 tunnin tilausrytmin.

Muut asiakkuudet

Etkö löydä sopivaa asiakkuusmallia? Täytä alla oleva yhteydenottopyyntö ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä