Astiatukku Kespro

Astiatukku Kespro tarjoaa monipuolisen ja laajan, tuhansien tuotteiden valikoiman ravintoloille ja ammattikeittiöille. Meiltä saat kattavat ratkaisut niin salin kuin keittiönkin puolelle.

Astiatukku Kespro tarjoaa monipuolisen ja laajan, tuhansien tuotteiden valikoiman ravintoloille ja ammattikeittiöille. Meiltä saat kattavat ratkaisut niin salin kuin keittiönkin puolelle.

Astiauutuudet

Astiat ja astiastot ravintolaan – Astiatukku Kespro palvelee!

Astiatukusta saat tuotteet kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, keittiön pienelektroniikkaan, säilytykseen ja kuljetukseen. Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäällikkömme ovat apunasi tuotteiden valinnassa. Astiatukku Kespro tarjoaa laajan valikoiman varastossa olevia tuotteita, jotka ovat tilattavissa asiakkaan normaalin tilausrytmin mukaisesti. Tuotteet toimitetaan kätevästi muun kuorman mukana.

Showroom

Sovi tapaaminen showroomille

Astiatukku Kespro Showroom Helsingin Tukkutorilla on tarkoitettu tukemaan foodservice-alan ammattilaisten päätöksentekoa astiahankinnoissa. Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun ajanvarauksella. Esillä on monipuolinen valikoima Astiatukku Kespron tuotteita. Tervetuloa showroomille!Näin saavut Astiatukku Kespro Showroomille

1. Muista sopia tapaaminen!

Showroomiin varataan aika etukäteen. Ajan voi varata varauskalenterista. Käynnistä voi myös sopia suoraan oman yhteyshenkilön kanssa tai Kespron asiakaspalvelun kautta.

2. Lisää navigaattoriin showroomin osoite

Astiatukku Kespro Showroom sijaitsee Helsngin tukkutorilla osoitteessa:

Vanha Talvitie 10 B
00580 Helsinki

3. Löydä helposti perille

Ajo joko Vanhan Talvitien tai Sörnäistenkadun kautta. Näkyvällä paikalla olevat Kespron logot auttavat oikean oven löytämisessä.

4. Suunnittele parhaat astiaratkaisut!

Astiasuunnittelu voi alkaa! Astiamyyjämme ovat showroomilla vastassa kahvikupin kera, minkä jälkeen pääsette kaikessa rauhassa inspiroitumaan ja suunnittelemaan yhdessä astiahankintoja.

Sovi tapaaminen showroomille

Astiamyynti

Katso lisää

Palvelemme ammattitaidolla!

Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäälliköt ovat apunasi tuotteiden valinnassa ja kertovat mielellään myös uusimmista astiatrendeistä sekä antavat vinkkejä eri sesonkeihin. Kaikki lähtee yhdessä suunnittelusta ja inspiroivien ideoiden jakamisesta.


Astiakuvastot

Katso lisää

Astiatukku Kespro Astiakuvasto


Pentik-kuvasto


Villeroy & Boch -kuvasto


Figgjo-kuvasto


Astiavalikoima

Katso lisää

Tuotteet saliin ja keittiöön Astiatukku Kesprosta!

Vastuullinen toiminta ravintolassa ulottuu ruoan ja raaka-aineiden lisäksi myös astiavalintoihin. Panostamalla laadukkaisiin ja kestäviin astioihin pienennetään ympäristövaikutuksia, mutta myös samalla säästetään astiahankinnoissa.

Vastuullinen toiminta ohjaa myös astioiden hankintaa Kesprossa. Sertifikaatit ja kolmansien osapuolten tekemät auditoinnit sekä yhteinen vastuullisuusohjeisto takaavat vastuullisen hankintaketjun astioille.


Vain Kesprosta

Amefa, Bonna, Figgjo, G. Benedikt sekä Villeroy & Boch yksinoikeudella foodservice-alan toimijoille Suomessa vain Kesprosta.

Tilaustuotteilla pystyt erottautumaan esimerkiksi teettämällä astiasarjaan oman väri- tai kuviointiviimeistelyn. Esimerkiksi norjalaisen Figgjon tuotteisiin saat halutessasi viimeistelyt sekä asiakaskohtaiset logopainatukset. Värivalikoima on laaja, käytettävissä on 130 keramiikkaväriä sekä kulta ja platina.

Muistathan varata tilausvalikoimatuotteiden toimitukseen aikaa noin 6 viikkoa. Laadukas astiavalikoimamme päivittyy koko ajan.

Tilaa parhaat astiaratkaisut

Muut palvelut

Take away

Katso lisää

Muista myös take away -astiat ja -palvelut! Kespron vastuullinen ja monipuolinen take away -tuotevalikoima tarjoaa parhaat ratkaisut ammattikeittiöiden kannattavaan ulosmyyntiin.

Lisäksi tarjoamme take away -myynnin asiantuntijapalveluita sekä uudelleenkäytettäviä take away -pakkauksia yhdessä kumppaniemme kanssa.

Kysy lisätietoja take away -ratkaisuista omalta yhteyshenkilöltäsi tai Kespron asiakaspalvelusta.


Työvaatteet

Katso lisää

Kespron asiakkaana saat Medantan työvaatteet käyttöön ravintolasta kioskiin Kespron neuvottelemilla etuhinnoilla, tutustu ja tilaa!


Tila- ja sisustussuunnittelu

Katso lisää

Uudet astiat ja samalla uusi sisustus ravintolaan? Kespro tarjoaa yhdessä Suunnittelutoimisto Soihdun kanssa ravintoloille ja kahviloille mahdollisuuden uudistaa ilmettään tai luoda täysin uusia ratkaisuja.

Ravintolan ollessa viihtyisä ja tilaratkaisultaan toimiva, asiakkaat ja työntekijät viihtyvät paremmin. Kespron asiakkaana saat Soihdun tila- ja sisustussuunnittelupalvelut –10 %​​.

Tutustu palveluun ja katso myös ideat, kuinka saat asiakkaan tuntemaan olonsa mukavaksi ravintolassa ja palaamaan yhä uudelleen.


Asiakastarinat

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Katso myös...