Astiatukku Kespro

Astiatukku Kespro tarjoaa monipuolisen ja laajan, tuhansien tuotteiden valikoiman ravintoloille ja ammattikeittiöille. Meiltä saat kattavat ratkaisut niin salin kuin keittiönkin puolelle.

Astiatukku Kespro tarjoaa monipuolisen ja laajan, tuhansien tuotteiden valikoiman ravintoloille ja ammattikeittiöille. Meiltä saat kattavat ratkaisut niin salin kuin keittiönkin puolelle.

Astiat ja astiastot ravintolaan

Astiatukku Kespro palvelee!

Astiatukusta saat tuotteet kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, keittiön pienelektroniikkaan, säilytykseen ja kuljetukseen. Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäällikkömme ovat apunasi tuotteiden valinnassa. Astiatukku Kespro tarjoaa laajan valikoiman varastossa olevia tuotteita, jotka ovat tilattavissa asiakkaan normaalin tilausrytmin mukaisesti. Tuotteet toimitetaan kätevästi muun kuorman mukana.

Palvelemme ammattitaidolla

Ota yhteyttä Kespron astiamyyntiin

Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäälliköt ovat apunasi tuotteiden valinnassa ja kertovat mielellään myös uusimmista astiatrendeistä sekä antavat vinkkejä eri sesonkeihin. Kaikki lähtee yhdessä suunnittelusta ja inspiroivien ideoiden jakamisesta.

Astiatukku Kespro Showroom

Showroom Helsingin Tukkutorilla

Astiatukku Kespro Showroom on tarkoitettu tukemaan foodservice-alan ammattilaisten päätöksentekoa astiahankinnoissa. Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun ajanvarauksella. Esillä on monipuolinen valikoima Astiatukku Kespron tuotteita. Tervetuloa showroomille!

Näin saavut Astiatukku Kespro Showroomille

Muistathan, että Astiatukku Kespro palvelee Helsingin Tukkutorilla vain ajanvarauksella.

1. Muista sopia tapaaminen!

Showroomiin varataan aika etukäteen. Ajan voi varata varauskalenterista. Käynnistä voi myös sopia suoraan oman yhteyshenkilön kanssa tai Kespron asiakaspalvelun kautta.

2. Lisää navigaattoriin showroomin osoite

Astiatukku Kespro Showroom sijaitsee Helsngin tukkutorilla osoitteessa:

Vanha Talvitie 10 B
00580 Helsinki

3. Löydä helposti perille

Ajo joko Vanhan Talvitien tai Sörnäistenkadun kautta. Näkyvällä paikalla olevat Kespron logot auttavat oikean oven löytämisessä.

4. Suunnittele parhaat astiaratkaisut!

Astiasuunnittelu voi alkaa! Astiamyyjämme ovat showroomilla vastassa kahvikupin kera, minkä jälkeen pääsette kaikessa rauhassa inspiroitumaan ja suunnittelemaan yhdessä astiahankintoja.

Sovi tapaaminen Astiatukku Kespro Showroomille

Katso lisää astiainspiraatiota

Tutustu valikoimaan

Tuotteet saliin ja keittiöön

Vastuullinen toiminta ravintolassa ulottuu ruoan ja raaka-aineiden lisäksi myös astiavalintoihin. Panostamalla laadukkaisiin ja kestäviin astioihin pienennetään ympäristövaikutuksia, mutta myös samalla säästetään astiahankinnoissa. Vastuullinen toiminta ohjaa myös astioiden hankintaa Kesprossa. Sertifikaatit ja kolmansien osapuolten tekemät auditoinnit sekä yhteinen vastuullisuusohjeisto takaavat vastuullisen hankintaketjun astioille.

Siirry tilauskanavaan

Vain Kesprosta

Amefa, Bonna, Figgjo, G. Benedikt sekä Villeroy & Boch yksinoikeudella foodservice-alan toimijoille Suomessa vain Kesprosta.

Tilaustuotteilla pystyt erottautumaan esimerkiksi teettämällä astiasarjaan oman väri- tai kuviointiviimeistelyn. Esimerkiksi norjalaisen Figgjon tuotteisiin saat halutessasi viimeistelyt sekä asiakaskohtaiset logopainatukset. Värivalikoima on laaja, käytettävissä on 130 keramiikkaväriä sekä kulta ja platina. Muistathan varata tilausvalikoimatuotteiden toimitukseen aikaa noin 6 viikkoa. Laadukas astiavalikoimamme päivittyy koko ajan.


Astiatukku Kespron asiakkaiden onnistumisia

Hankitko Astiatukku Kesprolta astioita, ravintolan työvaatteita tai muita ammattikeittiötarvikkeita? Jaa tunnelmia Instagramissa merkitsemällä julkaisuun @kesprosuomi – jaamme mielellämme inspiraatiota myös eteenpäin!

Astiasuunnittelua showroomilla

Torion kauniit, ravintolan henkeen sopivat astiat on hankittu Astiatukku Kesprosta. Käytössä on Kesprosta hankittuja Villeroy & Boch -sarjan lautasia, kulhoja ja kahvikuppeja, Riedelin viinilaseja ja Arcoroc New York -juomalaseja. Sopivat astiat turkulaiseen ravintola Torioon valittiin yhdessä Astiatukku Kespron avainasiakaspäällikkö Sanna Niittymäen kanssa.

”Hän auttoi valinnassa ja osasi vastata lukuisiin kysymyksiimme. Saimme paljon tietoa astioiden ominaisuuksista suhteessa käyttötarkoitukseen. Palvelu oli erinomaista. Showroomissa oli myös paljon astioita esillä, joten saimme kokeilla, miltä astiat näyttävät yhdessä ja erilaisina yhdistelminä.”

Ravintolatrendeistä päivittäistavarakaupan trendeiksi

Jim Lim by Farang tarjoaa Aasian makuja K-Citymarket Pirkkalassa. Miten grocerant-ilmiö näkyy ravintola-asiakkaiden kulutuksessa? Tai mitä merkitystä on ravintolan astiavalinnoilla?

Väriä täynnä oleva menu päätettiin yhteistuumin Astiatukku Kespron ammattilaisten suosittelemana yhdistää monikäyttöiseen Figgjo Strøk -sarjaan. Sarja sisältää sopivasti eri kokoluokkien astiaratkaisut – kuten ruokalautanen, riisikulho, lisuke- tai kastikekulho – kaikkiin ravintolan tarpeisiin. Klassiset Amefan aterimet sekä Bormioli Roccon America 20’s -lasit sopivat myös hyvin kokonaisuuteen.

Kahvilan trendikkäin kattaus on sekoitus modernia ja perinteistä

Peloton Cycling Eatery on moderni eatery: se on samaan aikaan ravintola, pyöräliike ja -korjaamo. Boheemit astiaratkaisut olivat itsestäänselvyys, kun uusi yritys teki astiahankintoja Astiatukku Kesprosta. Kattauksien keskiössä ovat boheemit astiat BonnaltaFiggjolta ja Villeroy & Bochilta.

Konstailematon eleganssi näkyy Villeroy & Boch -astioissa

Kausiravintolan avaaminen vaatii astiahankinnoilta ripeyttä sekä varmuutta laadusta. Astiatukku Kespron astiamyynnin ammattilaisten avulla ravintoloitsija Pekka Terävän ravintola Särkänlinna sai, mitä toivoi ja on valmiina kesän sesonkiin. Skandinaavinen ja saaristosta vaikutteita saanut eri ruokalajien kokonaisuus tarjoillaan asiakkaille Villeroy & Bochin eleganteilta posliiniastioilta.

Katso lisää Astiatukku Kespron asiakasreferenssejä

Astiakuvastot ammattilaisille

Astiatukku Kespro Astiakuvasto

Pentik-kuvasto

Villeroy & Boch -kuvasto

Tule Astiatukku Kespron asiakkaaksi

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan.

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta.

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi.

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen.

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Katso myös...