Näytä vastuullisuutesi luonnonväristen pehmopapereiden kautta

Vastuullisuus ja laatu kulkevat käsi kädessä 100 % kierrätysmateriaalista valmistetuissa Tork Natural -tuotesarjan pehmopapereissa. Jo väristään ympäristöystävälliseksi tunnistettavat pehmopaperit ovat myös tapa viestiä asiakkaille vastuullisuudesta.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Essity

Kuvat

Essity

Ravintola-asiakkaista jopa 83 % kokee, että kokonaan kierrätysmateriaalista tehdyt käsipyyhkeet ovat hyvä osoitus ravintolan ympäristöarvoista, ja toimistotyöntekijöistä 85 % kertoo olevansa sinut luonnollisen värisen wc-paperin kanssa, kunhan paperin laatu on sama kuin mihin he ovat tottuneet.* Vastauksena uusiin kulutustottumuksiin Tork on kehittänyt 100 % kierrätyskuidusta valmistetut Tork Natural -pehmopaperit, jotka ovat yhtä pehmeitä ja kestäviä kuin muutkin Tork Advanced -laadun tuotteet.

Tork Natural -pehmopaperien luonnollinen väri syntyy uudesta kierrätysmateriaalista: kierrätetyistä pahvipakkauksista, joista saadaan 30–50 % pehmopaperin raaka-aineesta. Loput kuidut saadaan perinteisestä kierrätyskuidusta, kuten lajitellusta toimistopaperista.

”Ennen saatettiin ajatella, että luonnollinen väri viestii heikommasta materiaalista eikä sen vuoksi sovellu esimerkiksi ravintola- tai toimistotiloihin. Samalla kun kierrätyskuidusta valmistetun pehmopaperin laatu on saavuttanut perinteisellä tavalla valmistetun pehmopaperin korkean laatutason, myös kuluttajien asenteet ovat muuttuneet. Luonnonvärinen paperi nähdäänkin nyt positiivisessa valossa ja tapana viestiä ympäristöarvoista”, kertoo Torkin asiakasmarkkinointipäällikkö Laura Larkas.

Tork-Natural--pehmopaperit

Torkilla vastuullisuus kantaa läpi tuotteen koko elinkaaren

Tork haluaa ratkaisuillaan tarjota asiakkailleen tapoja toteuttaa omia vastuullisuustavoitteitaan ja on jo yli kolme vuosikymmentä perustanut vastuullisuustoimintansa elinkaariarviointiin. Kierrätysmateriaalista valmistetut sekä kierrätysmateriaaleihin pakatut tuotteet ovat merkittävä keino tuotteen ympäristövaikutusten minimoinnissa. Raaka-aineen, valmistusprosessin ja pakkauksen lisäksi tuotteen vastuullisuuden arvioinnissa on kuitenkin tärkeää huomioida myös käytön jälkeinen kierto. Kierrätysmateriaalista valmistetut Tork Natural -käsipaperit ovat kierrätettävissä yhä uudelleen Tork PaperCircle® -käsipaperinkierrätyspalvelun kautta.

Kierrätyskuidusta valmistettuihin pehmopapereihin on helppo siirtyä, sillä ne sopivat samoihin annostelijajärjestelmiin kuin muut vastaavat Tork Advanced -tuotteet.

”Tork Natural -tuotesarja on osoitus siitä, että enää ei tarvitse tehdä valintaa vastuullisuuden ja laadun välillä. Tulevaisuudessa kierrätysmateriaalit tulevat olemaan enemmän sääntö kuin poikkeus, mutta ympäristöarvojaan voi toteuttaa pehmopaperivalintojen kautta jo nyt”, kertoo Larkas.

Tork Natural -pehmopapereilla on EU-ympäristömerkki sekä FSC-sertifikaatti, jotka takaavat paperin olevan peräisin valvotuista lähteistä saadusta kuidusta.

Käyttäjätutkimus tehtiin Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ranskassa toimistotyöntekijöiden ja ravintola-asiakkaiden keskuudessa huhtikuussa 2022.

Tork-Natural nainen-saniteettitilassa


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä