Astiatukku Kespro Showroom

Astiatukku Kespro Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun ajanvarauksella. Showroomilla on esillä monipuolinen valikoima Astiatukku Kespron tuotteita. Tervetuloa showroomille!

Astiatukku Kespro Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun ajanvarauksella. Showroomilla on esillä monipuolinen valikoima Astiatukku Kespron tuotteita. Tervetuloa showroomille!

Ideoita ja inspiraatiota showroomilta

Astiatukku Kespro Showroom on tarkoitettu tukemaan food service -alan ammattilaisten päätöksentekoa astiahankinnoissa. Oikeilla astioilla ja esillepanoratkaisuilla voidaan esimerkiksi vähentää merkittävästi ravintolan ruokahävikkiä. Asiantuntevat astiamyyjämme auttavat valinnoissa ja ideoinnissa, olipa kyseessä uuden ravintolan avaus tai astioiden ja keittiötarvikkeiden päivitys. Kun ravintolaan etsitään uusia astioita, vierailu Astiatukku Kespron Showroomissa Helsingin Tukkutorilla ­kannattaa.

”Astioiden toimitusajat vaihtelevat. Mitä aiemmin hankintoja päästään miettimään, sitä laajempi valikoima vaihtoehtoja on käytettävissä”, kertoo Astiatukku Kespron osto- ja myyntipäällikkö Niina Lindman.


Näin saavut Astiatukku Kespro Showroomille

1. Muista sopia tapaaminen!

Showroomiin varataan aika etukäteen. Ajan voi varata varauskalenterista. Käynnistä voi myös sopia suoraan oman yhteyshenkilön kanssa tai Kespron asiakaspalvelun kautta.

2. Lisää navigaattoriin showroomin osoite

Astiatukku Kespro Showroom sijaitsee Helsingin Tukkutorilla osoitteessa:

Vanha Talvitie 10 F
00580 Helsinki


Showroomille kannattaa ajaa joko Vanhan Talvitien tai Sörnäistenkadun kautta.

3. Löydä helposti perille

Sisäänkäynti on merkitty Kespro-kyltein. Rakennuksen edessä on ilmaisia Kespro-merkittyjä parkkipaikkoja. Mikäli pysäköit muualla, muistathan asettaa parkkimaksun ja huomioida pysäköintialueen mahdolliset rajoitusmerkinnät. Showroom sijaitsee 2. kerroksessa, rakennuksessa ei ole hissiä.

4. Suunnittele parhaat astiaratkaisut!

Astiasuunnittelu voi alkaa! Astiamyyjämme ovat showroomilla vastassa kahvikupin kera, minkä jälkeen pääsette kaikessa rauhassa inspiroitumaan ja suunnittelemaan yhdessä astiahankintoja.

Sovi tapaaminen showroomille

Katso lisää

Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäälliköt ovat apunasi tuotteiden valinnassa ja kertovat mielellään myös uusimmista astiatrendeistä sekä antavat vinkkejä eri sesonkeihin. Kaikki lähtee yhdessä suunnittelusta ja inspiroivien ideoiden jakamisesta.

Voit jättää myös yhteydenottopyynnön.

Katso lisää

Katso lisää

Tuotteet saliin ja keittiöön Astiatukku Kesprosta!

Vastuullinen toiminta ravintolassa ulottuu ruoan ja raaka-aineiden lisäksi myös astiavalintoihin. Panostamalla laadukkaisiin ja kestäviin astioihin pienennetään ympäristövaikutuksia, mutta myös samalla säästetään astiahankinnoissa.

Vastuullinen toiminta ohjaa myös astioiden hankintaa Kesprossa. Sertifikaatit ja kolmansien osapuolten tekemät auditoinnit sekä yhteinen vastuullisuusohjeisto takaavat vastuullisen hankintaketjun astioille.

Vain Kesprosta

Amefa, Bonna, Figgjo, G. Benedikt sekä Villeroy & Boch yksinoikeudella foodservice-alan toimijoille Suomessa vain Kesprosta.

Tilaustuotteilla pystyt erottautumaan esimerkiksi teettämällä astiasarjaan oman väri- tai kuviointiviimeistelyn. Esimerkiksi norjalaisen Figgjon tuotteisiin saat halutessasi viimeistelyt sekä asiakaskohtaiset logopainatukset. Värivalikoima on laaja, käytettävissä on 130 keramiikkaväriä sekä kulta ja platina.

Muistathan varata tilausvalikoimatuotteiden toimitukseen aikaa noin 6 viikkoa. Laadukas astiavalikoimamme päivittyy koko ajan.

Astiatukku Kesprosta ratkaisut kaikkiin kattauksiin

Astiatukusta saat tuotteet kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, keittiön pienelektroniikkaan, säilytykseen ja kuljetukseen. Kespron astiamyynnin ammattilaiset ovat valmiina löytämään ravintolaasi juuri sopivat astiaratkaisut!

Tilaa parhaat astiaratkaisut

Tuoreinta showroominspiraatiota

Miksi valita Kespro?

Kättelyikoni

Sopivimmat
palvelut

Tarjoamme parhaat palvelut ravintola-arjen helpottamiseksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta.

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan.

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Kespron hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi.

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen logistiikkapalveluiden avulla.

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Kespron on osa K-ryhmää – olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan.

Katso myös...