Kespro on tukku foodservice-ammattilaisille

Me Kesprossa suhtaudumme intohimoisesti foodservice-alaan. Tavoitteenamme on – ei enempää eikä vähempää kuin - tehdä yhdessä asiakkaidemme kanssa ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja entistä suositumpaa.

Me Kesprossa suhtaudumme intohimoisesti foodservice-alaan. Tavoitteenamme on – ei enempää eikä vähempää kuin - tehdä yhdessä asiakkaidemme kanssa ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja entistä suositumpaa.

Foodservice-tukku Kespro

Kespro on Kesko Oyj:n omistama elintarviketukku, jolla on Suomen laajin foodservice-alan tukkuvalikoima. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Kespro Noutotukut palvelevat Kespron y-tunnuksellisia yritysasiakkaita ympäri Suomea, lisäksi Keskon koko Suomen kattava logistiikka- ja jakeluverkosto toimittaa tilaamasi tuotteet perille toimitettuna. Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Tarjoamme laajan, laadukkaan, varmuudella toimitettavan ja hinnaltaan kilpailukykyisen tukkuvalikoiman – ja sen lisäksi verrattoman palveluasenteen. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan.

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta.

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi.

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen.

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Näin tulet Kespron asiakkaaksi tai haet tukkukorttia

Ota yhteyttä suoraan Kespron asiakaspalveluun tai Kespron myyntiin. Voit myös täyttää asiakaslomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä.
Vinkki! Tukkukortin hakeminen on helppoa: voit hankkia tukkukortin myös menemällä lähimpään Kespron noutotukkuun, jossa asiakaslomakkeen täyttämällä pääset yleensä saman tien ostoksille.


Löydä lähin Kespron noutotukku

Noutotukut palvelevat ympäri Suomen!

Lisäksi Keskon koko Suomen kattava logistiikka- ja jakeluverkosto toimittaa tilaamasi tuotteet perille toimitettuna. Jokaisen tukun valikoima muodostetaan paikallisia asiakkaita kuunnellen. Tukku on joustava kumppani, joka sovittaa asiat toimimaan paikallisesti tarpeidesi mukaan, esimerkiksi tiettyyn tapahtumaan liittyvien tuotteiden ja aikataulujen osalta. Henkilökuntamme tarjoaa ideoita ja ratkaisuja hyvien tuotteiden lisäksi.

Laaja valikoima tuotteita ammattikeittiöille

Mitä saisi olla?

Yhteistyö on onnistumisemme perusta: räätälöimme ratkaisumme jokaisen asiakkaan liikeideaan sopivaksi, yhdessä asiakkaan kanssa. Voimme ylpeästi sanoa, että meillä on alan paras ja laajin valikoima turvallisia ja tutkittuja tuotteita, mikä mahdollistaa jokaiselle asiakkaallemme räätälöidyt ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan. Emme siis todellakaan tyydy tarjoamaan kaikkea kaikille, sillä sehän on tunnetusti ei mitään ei kenellekään. Kysy lisää, mikäli et löydä etsimääsi. Katso koko valikoima hintoineen kirjautumalla Kespron verkkokauppaan.

Kespro Ravintolatukku

100 % ratkaisuvarmuus

Ravintola päättää tahdin – helpoimmat tilaukset, nopeimmat toimitukset! Kespron Ravintolatukku on markkinoiden nopein tapa tilata tukusta. Tämä tarkoittaa ravintolallesi pyhätilausmahdollisuutta ja jopa kuuden tunnin toimitusrytmiä sekä toimituksia kaksi kertaa päivässä! Varmista tukkutoimitukset ravintolaasi, kun se sinulle parhaiten sopii. Perinteisten tukkupalvelujen lisäksi palveluita on entistä enemmän mahdollista räätälöidä asiakaskohtaisen tarpeen mukaan tuotteiden tilausmäärään, kuljetusaikaan ja toimitusrytmiin liittyen.

Kespro Foodsterit

Ajankohtaisia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseksi

Kespron tuotekehityskeittiöt, Foodsterit, on tarkoitettu ideointiin, innovointiin ja ennen kaikkea ratkaisuihin. Yhdessä tekeminen jalostaa ja joukossa ilo tiivistyy. Kespron idearikkaat ammattilaiset räätälöivät tapaamisia, joissa ratkaisuja haetaan juuri kyseisen asiakkaan haasteisiin. Foodstereissa myös koulutetaan, maistatetaan ja kokeillaan uutuustuotteita sekä testataan ruoan ja viinin yhdistämistä. Arki on paljon mukavampaa, kun asiat sujuvat. Siksipä kaikki tekemisemme tähtää siihen, että asiakkaamme kassakone laulaisi myös tulevaisuuden muuttuvassa toimintaympäristössä.

Kespro Logistiikka palvelee

Kehitämme jatkuvasti toimitusvarmuutta

Kespro Logistiikka on osa laajaa ja vastuullista Kesko Logistiikka -palvelukokonaisuutta. Toiminnan ydin on Kespro Logistiikkapalvelu: varmistamme foodservice-alan vastuulliset hankinta- ja logistiikkapalvelut ammattilaiskeittiöille – varastoinnista kuljetukseen. Lisäksi Kespro Logistiikkapalvelu tekee Kespron foodservice-asiakkaiden arjesta vaivattomampaa tarjoamalla nopean tilaustoimitusrytmin sekä asiakkaan tarpeita palvelevat toimituspäivät ja toimituksen aikaikkunan.

Vastuullisuus Kesprossa

Kannattavampaa liiketoimintaa – vastuullisesti!

Uskomme vastuullisuuteen, joka tuottaa kannattavampaa liiketoimintaa. Vastuullinen tapa toimia on osa jokaisen kesprolaisen työtä. Osana Kesko Oyj:tä Kespro on sitoutunut yhteisesti sovittuihin periaatteisiin, jotka ohjaavat kaikkien K-ryhmäläisten toimintaa. Kesprossa vastuullisuustyö jakautuu viiteen teemaan: ruokahävikin vähentäminen, tuoteturvallisuus ja vastuullinen hankinta, pientuottajayhteistyö, ympäristö sekä K Code of Conduct.

Kespro työnantajana – avoimet työpaikat

Tule meille töihin!

Meitä kesprolaisia yhdistää innostus ruokaa kohtaa sekä ammattimainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä. Tarjoamme osaavan, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön ja Kesko-konsernin edut. Avoimet työpaikat löydät Keskon sivuilta. Mikäli juuri sopivaa tehtävää ei tällä hetkellä löydy, voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Ideoita ja inspiraatiota ravintola-alan ammattilaisille

Löydä parhaat ratkaisut ammattilaisille!

Emme jätä asiakasta yksin missään vaiheessa, vaan tarjoamme auttavaa kättä ja olkapäätä jota vasten nojata. Tiedämme, ettei se aina ole niin helppoa, vaan asiakkaamme tarvitsevat tietoa, uusia ideoita ja tukea näiden uusien ajatuksien soveltamisessa käytännön tekemiseen. Kun et enää keksi, miten uudistua ja kehittää toimintaa, löydät ideoita ja inspiraatiota kespro.comista, Kespron messuiltaMenu-lehdestä sekä muista tuotekuvastoista ja lehdistä, Kespron koulutuksista, misa-listoista ja Kespron resepteistä.

Uusimmat ratkaisut liikeideasi mukaan

Kespron palvelevat erikoistukut

Lääkäri, tarjoilija ja kirjanpitäjä seisovat pahvilaatikoissa ravintolan edessä.

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Tilaa Kespron uutiskirje

Tilaamalla Kespron uutiskirjeen, saat jatkossa kuukausittain tuoreimmat foodservice-alan ideat ja ratkaisut suoraan sähköpostiisi. Valitse useista eri uutiskirjeistä liiketoimintaasi sopiva vaihtoehto.


Liity mukaan Digiraatiin

Digiraadissa kuulet ensimmäisenä Kespron uusista digipalveluista! Lisäksi pääset vaikuttamaan Kespron digitaalisten palveluiden kehitykseen saadessasi kysely- ja haastattelukutsuja.


Asiakaspalveluikoni

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on onnistumisemme perusta: Havainnoimme ennakkoluulottomasti, ideoimme yhdessä ja kehitämme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Näin asiakkaamme voi keskittyä ydintekemiseensä.

Tietokoneikoni

Elämme tulevaisuutta jo tänään yhdistämällä olemassa olevan datan sekä tulevaisuuden trendit asiakkaillemme hyödyllisiksi näkemyksiksi. Tuemme asiakkaitamme näiden uusien ajatuksien soveltamisessa käytännön tekemiseen.

Kättelyikoni

Kaikki tekemisemme tähtää siihen, että asiakkaamme liiketoiminta olisi arjessa mahdollisimman sujuvaa ja että he menestyisivät tulevaisuuden muuttuvassa toimintaympäristössä.

Katso myös...