Foodservice-tukku Kespro

Me Kesprossa suhtaudumme intohimoisesti foodservice-alaan. Tavoitteenamme on – ei enempää eikä vähempää kuin - tehdä yhdessä asiakkaidemme kanssa ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja entistä suositumpaa.

Me Kesprossa suhtaudumme intohimoisesti foodservice-alaan. Tavoitteenamme on – ei enempää eikä vähempää kuin - tehdä yhdessä asiakkaidemme kanssa ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja entistä suositumpaa.

Kespro palvelee koko foodservice-alaa

Kespro on Kesko Oyj:n omistama elintarviketukku, jolla on Suomen laajin foodservice-alan tukkuvalikoima. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Kespro Noutotukut palvelevat Kespron y-tunnuksellisia yritysasiakkaita ympäri Suomea, lisäksi Keskon koko Suomen kattava logistiikka- ja jakeluverkosto toimittaa tilaamasi tuotteet perille toimitettuna. Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Tarjoamme laajan, laadukkaan, varmuudella toimitettavan ja hinnaltaan kilpailukykyisen tukkuvalikoiman – ja sen lisäksi verrattoman palveluasenteen. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Näin tulet Kespron asiakkaaksi tai haet tukkukorttia

Täytä asiakaslomake ja otamme sinuun yhteyttä. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Kespron asiakaspalveluun tai Kespron myyntiin. Vinkki! Tukkukortin hakeminen on helppoa: voit hakea Kespron asiakkuutta myös poikkeamalla lähimpään Kespron noutotukkuun. Pääset samalla tutustumaan paikallisen noutotukun palveluihin ja valikoimaan. Voit ensimmäisellä asiointikerralla suorittaa ostoksia tilapäisellä asiakasnumerolla.


Asiakaspalveluikoni

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on onnistumisemme perusta: Havainnoimme ennakkoluulottomasti, ideoimme yhdessä ja kehitämme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Näin asiakkaamme voi keskittyä ydintekemiseensä.

Tietokoneikoni

Elämme tulevaisuutta jo tänään yhdistämällä olemassa olevan datan sekä tulevaisuuden trendit asiakkaillemme hyödyllisiksi näkemyksiksi. Tuemme asiakkaitamme näiden uusien ajatuksien soveltamisessa käytännön tekemiseen.

Kättelyikoni

Kaikki tekemisemme tähtää siihen, että asiakkaamme liiketoiminta olisi arjessa mahdollisimman sujuvaa ja että he menestyisivät tulevaisuuden muuttuvassa toimintaympäristössä.

Palvelut ja tuotteet

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta!

Katso lisää

Kespro on paljon muutakin kuin perinteinen tukkukauppa. Vastaamme Kesprossa foodservice-alan haasteisiin ja tuemme ravintola-alan yrittäjiä parhaamme mukaan tarjoamalla ravintoloille tuotteiden lisäksi erilaisia palveluita. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut vuokrahenkilöstöstä työterveyteen – helposti yhden tukun kautta. Olipa tarve johtaa omia ostoja, uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron omat ja kumppaneiden palvelut auttavat tässä. Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden palveluiden tukkukauppaan!


Laaja valikoima tuotteita ammattikeittiöille, mitä saisi olla?

Katso lisää

Yhteistyö on onnistumisemme perusta: räätälöimme ratkaisumme jokaisen asiakkaan liikeideaan sopivaksi, yhdessä asiakkaan kanssa. Voimme ylpeästi sanoa, että meillä on alan paras ja laajin valikoima turvallisia ja tutkittuja tuotteita, mikä mahdollistaa jokaiselle asiakkaallemme räätälöidyt ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan. Emme siis todellakaan tyydy tarjoamaan kaikkea kaikille, sillä sehän on tunnetusti ei mitään ei kenellekään. Kysy lisää, mikäli et löydä etsimääsi. Katso koko valikoima hintoineen kirjautumalla Kespron verkkokauppaan.


Menu


Kalatukku E. Eriksson


Reinin Liha


Vastuullisuus

Kannattavampaa liiketoimintaa – vastuullisesti!

Uskomme vastuullisuuteen, joka tuottaa kannattavampaa liiketoimintaa. Vastuullinen tapa toimia on osa jokaisen kesprolaisen työtä. Osana Kesko Oyj:tä Kespro on sitoutunut yhteisesti sovittuihin periaatteisiin, jotka ohjaavat kaikkien K-ryhmäläisten toimintaa. Kesprossa vastuullisuustyö jakautuu viiteen teemaan: ruokahävikin vähentäminen, tuoteturvallisuus ja vastuullinen hankinta, pientuottajayhteistyö, ympäristö sekä K Code of Conduct.

Logistiikka

Kehitämme jatkuvasti toimitusvarmuutta

Kespro Logistiikka on osa laajaa ja vastuullista Kesko Logistiikka -palvelukokonaisuutta. Toiminnan ydin on Kespro Logistiikkapalvelu: varmistamme foodservice-alan vastuulliset hankinta- ja logistiikkapalvelut ammattilaiskeittiöille – varastoinnista kuljetukseen. Lisäksi Kespro Logistiikkapalvelu tekee Kespron foodservice-asiakkaiden arjesta vaivattomampaa tarjoamalla nopean tilaustoimitusrytmin sekä asiakkaan tarpeita palvelevat toimituspäivät ja toimituksen aikaikkunan.

Työpaikat

Kespro työnantajana – Tule meille töihin!

Meitä kesprolaisia yhdistää innostus ruokaa kohtaan sekä ammattimainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä. Tarjoamme osaavan, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön ja Kesko-konsernin edut. Avoimet työpaikat löydät Keskon sivuilta. Mikäli juuri sopivaa tehtävää ei tällä hetkellä löydy, voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Löydä parhaat ratkaisut ammattilaisille!

Katso lisää

Emme jätä asiakasta yksin missään vaiheessa, vaan tarjoamme auttavaa kättä ja olkapäätä jota vasten nojata. Tiedämme, ettei se aina ole niin helppoa, vaan asiakkaamme tarvitsevat tietoa, uusia ideoita ja tukea näiden uusien ajatuksien soveltamisessa käytännön tekemiseen. Kun et enää keksi, miten uudistua ja kehittää toimintaa, löydät ideoita ja inspiraatiota kespro.comista, Kespron messuiltaMenu-lehdestä sekä muista tuotekuvastoista ja lehdistä, Kespron koulutuksista, misa-listoista ja Kespron resepteistä.


Löydät Kespron myös somesta!

Katso lisää

Kespro on aktiivinen toimija erilaisissa sosiaalisen median kanavissa. Katso tarkemmin kanavat, joita seurata sekä kuinka tägäät Kespron julkaisuihisi!