Taiju Jaatinen: "Tartu palveluiden tarjoamiin mahdollisuuksiin!"

Kespron palveluliiketoiminnan johtaja Taiju Jaatinen kannustaa asiakkaita tutustumaan Kespron monipuolisiin palveluihin yritystoiminnan tueksi.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Keskusteluissa perinteinen foodservice-tukkukauppabisnes on pyörinyt pitkään varastojen, valikoimien, kuorma-autojen ja toimitusten ympärillä. Vaikka nämä tukkukaupan tukipilarit ovat edelleen kaiken toimintamme perusta, näemme tukkurina toimimisen sijaan Kesprossa itsemme ensisijaisesti asiakkaamme liiketoiminnan kumppanina. Ratkaisemme yhä laajemmin asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita erilaisten palveluiden avulla.

Jo pelkästään tänä vuonna valikoimamme on kasvanut usealla omalla ja kumppanin tarjoamalla palvelulla. Olemme saaneet muutamassa vuodessa kasvatettua tarjoamiemme palveluiden määrän jo kolmeenkymmeneen!

Kumppaniemme palveluista löytyy ratkaisuja niin automatisoituun omavalvontaan, työvoiman saatavuushaasteisiin, työterveyden järjestämiseen kuin kassaratkaisuihin, jotka eivät vaadi erillistä maksupäätettä. Kespron tuottamista palveluista erityisesti Raportit-palvelu on saanut lämpimän vastaanoton. Palvelusta näet kaiken Kesprosta ostamasi lisäksi muun muassa ostojen kotimaisuusasteen ja hiilijalanjäljen.

Uusien palveluiden lisäksi asiakkaillemme jo tutut tuotekehityskeittiömme Foodsterit ja muut yksilölliset logistiikkapalvelut ovat suosittuja asiakkaidemme keskuudessa.

Uusi, pian lanseerattava Toimitukset-palvelu on tämän hetken ajankohtaisin esimerkki siitä, miten säästämme asiakkaiden aikaa ja sujuvoitamme heidän arkeaan.

Tavoitteenamme on tehdä ravintolan arjesta mahdollisimman sujuvaa sekä liiketoiminnasta mahdollisimman kannattavaa. Palveluiden tehtävä on vapauttaa aikaa joko digitalisoimalla rutiinitehtäviä tai ulkoistamalla niitä kumppaneille – osa-alueensa huippuosaajille. Näin ravintolahenkilökunnan aika riittää paremmin ravintolan ydintoiminnan johtamiseen: ruoan valmistamiseen, asiakkaiden palvelemiseen ja elämysten tuottamiseen.

Uusi, pian lanseerattava Toimitukset-palvelu on tämän hetken ajankohtaisin esimerkki siitä, miten säästämme asiakkaiden aikaa ja sujuvoitamme heidän arkeaan. Veloituksettoman palvelun kautta asiakas näkee kaikki toimipisteeseen tehdyt tilaukset sekä niiden toimituspäivän ja -aikaikkunan. Lisäksi ravintola saa etukäteen tiedon, jos tuotepuutteita tai muuta akuuttia ilmenee.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä