Kamupak ja K-Rauta osaksi Kespron palveluverkostoa

Kespron kumppanipalvelut laajenevat jälleen, kun Kamupak ja K-Rauta liittyvät mukaan palveluverkostoon.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Onko uudelleenkäytettävät take away -astiat mahdollista tilata palveluna? Entä mihin suunnata, kun on tarve maalata ravintolan seinä uudella värillä tai uusia kesäterassi?

Kespron kumppaniverkoston tarjoamat uudet palvelut vastaavat näihin tarpeisiin. Kamupakin uudelleenkäytettävät take away -astiat sekä K-Raudan monipuolinen rakentamisen ja sisustamisen tarjooma auttavat ravintolayrittäjää mahdollisimman sujuvan arjen luomisessa.

"Uudet palvelukumppanit tarjoavat asiakkaillemme aidosti lisäarvoa ja hyötyä. Näiden palveluiden myötä palvelukumppaniverkostomme sisältää nyt jopa 18 palvelua, joita tarjoavat yritykset ovat alansa parhaita osaajia", kertoo Kespron palveluliiketoiminnan johtaja Taiju Jaatinen.*

Entä miltä näyttää palveluiden tukkukaupan tulevaisuus?

"Kespro on uusien palveluiden myötä entistä monipuolisempi palveluiden tukkukauppa. Samalla kun kehitämme Kespron omia palveluita, kuten uutta Raportit-palvelua, palvelukumppaniverkosto täydentyy tulevaisuudessa tietenkin vielä lisää, kun täydennämme kumppanipalveluidemme verkostoa vastaamaan asiakkaidemme arjen haasteisiin. Tavoitteenamme on tehdä ravintolan pyörittämisestä mahdollisimman vaivatonta joko omien tai kumppanipalveluidemme avulla. Palveluita hyödyntämällä ravintolat voivat keskittyä olennaiseen eli omien asiakkaidensa palvelemiseen ja elämysten tuottamiseen."

Kespro uusien palveluiden myötä entistä monipuolisempi palveluiden tukkukauppa.
Taiju Jaatinen, Kespro

Kamupak


Haluaisitko tarjota asiakkaillesi ympäristöystävällistä ja roskatonta pakkausvaihtoehtoa, olla kestävän take away -ruokailun pioneeri ja säästää samalla pakkauskustannuksissa? Kamupak tarjoaa Kespron asiakkaille uudelleenkäytettävät take away -astiat palveluna. Kamupakin lainaus- ja panttisysteemi toimii avaimet käteen periaatteella sisältäen astiat, digitaalisen järjestelmän sekä impaktidatan. Maksat vain palvelun kuukausimaksun ja Kamupak hoitaa loput. Uudelleenkäytettävien take away -astioiden palvelu sopii sekä ravintoloille, kahviloille, kioskeille, kaupoille, hotelleille, tapahtumajärjestäjille että toimistoille. Palvelun hinnoittelu perustuu kuukausihinnoitteluun, joka koostuu käytetyistä astiatyypeistä ja take away -määristä kuukaudessa. Mitä enemmän uudelleenkäytettävien astioiden menekkiä syntyy, sitä halvemmaksi kokonaiskustannus tulee!

  • Kamupakin tuotteet: Kamuboksit (500 ml, 700 ml, 1100 ml, 1200 ml, 1300 ml ja 1700 ml), Kamukupit (300 ml ja 400 ml) sekä Pizzaboksi.
  • Ilmainen toimitusmaksu uudelleenkäytettäville take away -astioille.


Vinkki!

Muista myös muu Kespron monipuolinen ja vastuullinen take away -ratkaisujen valikoima.

K-Rauta


K-Rauta auttaa ravintoloitsijoita onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti – olit sitten ensikertalainen tai jo kokenut remontoija.

  • Monipuolinen tuote- ja palveluvalikoima rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen.
  • Maksuton suunnittelupalvelu tai palveluaika lähimmässä K-Raudassa.
  • Muista myös, että saat Kespron asiakkaana Suunnittelupalvelu Soihdun palvelut etuhintaan -10 %. Käyttäessäsi tila- ja sisustussuunnittelun palveluita, voitte yhdessä suunnittelijan kanssa hyödyntää myös K-Rauta PRO Dekostudiota. Samalla kannattaa myös pohtia astiahankintojen päivittämistä Astiatukku Kesprosta.


kespro palvelut kaikki 1920x1080 logo teksti

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Kespro tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut ostojen seurannan datatyökalusta luotettavimpaan logistiikkapalveluun – helposti yhden tukun kautta. Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä. Kespron asiakkaana saat kumppaneiltamme parhaat edut helposti käyttöösi. Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!

Muista myös nämä Kespron kumppanien palvelut ja Kespron asiakkaan edut!

*Raflakonsultti poistui Kespron palveluvalikoimasta 14.8.2023.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä