Anniskelukahvila Tiirikkala luottaa laatuun ja paikallisuuteen

Turun jokivarressa sijaitseva tunnelmallinen anniskelukahvila Tiirikkala palvelee aamusta iltamyöhään. Laadukkaan ruokatuotteen takana on toimiva yhteistyö paikallisten kumppanien, kuten Kespron, kanssa.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

On pian lounasaika ja Tiirikkalan ovi käy tiheään. Viihtyisä kaksikerroksinen ravintolatila on kutsuva ja henkilökunnan tervetulotoivotukset ovat sydämellisiä. Täällä viihtyvät asiakkaiden lisäksi selvästi myös työntekijät.

Kespro asiakasjuttu Tiirikkala-7025 Sesonkiin nojaava menu tarjoilee rennon maistuvaa, mutta ennen kaikkea laadukasta ruokaa.

Tiirikkala tarjoilee sesonkiin pohjautuvaa ruokaa aamiaiselta illalliseen. Viikonloppuisin katetaan brunssi ja iltaisin asiakkaita viihdyttää muun muassa jazz- ja bluesartistit pitkälle yöhön. Vaihtuva lounas on tarjolla aina arkisin. Laatu on kaiken ydin, niin raaka-aineissa kuin palvelussa.

Kespro asiakasjuttu Tiirikkala-7030 Klassikko lounaslistalla: Tiirikkalan kermainen lohikeitto.

Voimavarana hyvinvoiva henkilökunta

Hyvinvoiva henkilökunta on niin Tiirikkalan kuin VoiVeljet-yhtiön muiden seitsemän ravintolan ydin. ”Henkilökunta on yrityksen tärkein voimavara. Henkilöstöstä pidetään huolta”, toteaa lounaspöytään istahtava VoiVeljien toimitusjohtaja__ Janne Juvonen__.

”Ravintola-alalla voi tehdä töitä uupumatta ja voida hyvin. Vastuu sen toteutumisesta on niin meillä työnantajana kuin työntekijöillä itsellään”, kertoo Juvonen ja jatkaa: ”Hyvinvoiva henkilökunta palvelee asiakkaita hyvin, ja hyvää palvelua saaneet asiakkaat palaavat uudelleen.”

Tuttu tukkuri

Anniskelukahvila Tiirikkalan vitriinissä on toinen toistaan herkullisemman näköisiä leivonnaisia. Kuten ruokakin, myös ne tehdään laadukkaista raaka-aineista isolla intohimolla.

Raaka-aineet hankitaan pitkälti keskitetysti Kesprolta, jonka paikallinen Turun noutotukku on VoiVeljien tärkeä kumppani: ”On mukavaa, kun tuntee paikalliset kesprolaiset. Heidän kanssaan jaetaan niin onnistumiset kuin ongelmat”, kertoo Juvonen.

Kespro asiakasjuttu Tiirikkala-7053 Tuoreet raaka-aineet ovat herkullisen lounaan kulmakivi.

Kespron verkkokauppa on kovassa käytössä ja senkin Juvonen kokee toimivaksi. Erityistä kiitosta saavat Kespron toimitusvarmuus ja vakaus.

”Olen mielenkiinnolla seurannut Kespron palveluiden monipuolistumista, joista esimerkiksi Foodsteri on jo tuttu.”

Erikoistukkujen, kuten Kalatukku E. Erikssonin ja Reinin Lihan, tuotteet ovat myös VoiVeljillä käytössä. ”Meillä on Tiirikkalan lisäksi useita ravintoloita, joissa voimme hyödyntää laajasti Kespron valikoimaa”, toteaa Janne.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä