8 syytä tulla Kespron asiakkaaksi

Kespron asiakkuus ei ole pelkkä päätös, se on askel kohti menestystä. Kespro on tukku, joka on aina ollut sitoutunut tarjoamaan ammattikeittiöille ja elintarvikealan toimijoille parhaat mahdolliset edellytykset menestykseen.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Miksi valita Kespro?

Kespro on tukkukaupan laadun tunnusmerkki. Asiakkaaksi tuleminen Kesprossa on sujuvaa ja palkitsevaa – tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia etuja ja mahdollisuuksia!

Kespro brand ravintola LR 70A8543

1. Helppo rekisteröityminen

Rekisteröityminen Kespron asiakkaaksi on yksinkertaista. Aloita yhteistyö Kespron ja K-ryhmän kanssa täyttämällä lomake verkossa, ja olet pian valmis hyödyntämään Kespron tarjoamia palveluja ja etuja. Voit liittyä joko nouto- tai toimitusasiakkaaksi.

Voit myös hakea tukkukorttia poikkeamalla lähimpään Kespron noutotukkuun. Tukkukorttia hakemalla saat yleensä saman tien käyttöön väliaikaisen asiakasnumeron – ja pääset heti tutustumaan paikallisen tukun valikoimaan.

Ravintolatukku on Kespron premium-tukkupalvelu, jonka asiakkaana varmistat nopeimmat tilaukset ja toimitukset – jopa 6, 10 tai 24 h rytmissä. Lupaamme Ravintolatukun asiakkaille 100 % ratkaisuvarmuuden – oli pulmasi sitten iso tai pieni.Kespro brand tukku mausteet 2022 Vastuullisuus ohjaa Kespron toimintaa – olemme osana K-ryhmää sitoutuneet yhteisesti sovittuihin periaatteisiin.

2. Laaja valikoima elintarvikkeita ja muita tuotteita

Kespro tarjoaa asiakkailleen laajan tuotteiden ja raaka-aineiden valikoiman laadukkaita elintarvikkeita, juomia ja tarvikkeita. Valitse juuri ne tuotteet, joita liiketoimintasi tarvitsee. Kespron erikoistukkuvalikoiman avulla varmistat vastuullien laadun ja erotut kilpailijoista. Muista myös Kespron uutuustuotteet!

Perustuorevalikoiman lisäksi tarjoamme erikoistukkupalveluina Kalatukku E. Erikssonin asiakkaille räätälöidyt, vastuulliset kala- ja äyriäistuotteet, kuten käsinleikatut fileet ja annospalat. Lisäksi Reinin Liha vastaa osana Kesproa artesaanilihatuotteiden kasvavaan kysyntään. Reinin Lihan erikoisuutena ovat suomalainen karitsa, nauta ja mallaspossu.Kespro Helsingin Sanomat x Kespro sRGB-2 Kespro Foodsteri Harri Veckman ja Jerry Tiittala Kespro Foodsterin Harri Veckman ja kaupallinen johtaja Jerry Tiittala. Kuva: Patrik Pesonen.

3. Kespron monipuolinen palveluvalikoima

Kespron panostus palveluihin ja asiantuntijatukeen tekee meistä luotettavan kumppanin. Tarjoamme asiakkaillemme Kespron omien sekä kumppanipalveluverkoston kautta kattavan valikoiman lisäarvopalveluita, kuten koulutusta, asiantuntijatukea sekä räätälöityjä ratkaisuja, jotka tukevat liiketoiminnan kasvua.


Olisiko näistä palveluista apua liiketoimintasi kehittämiseen?Kespro noutotukku 2022 laatikko kaytava vaaka

4. Kespronet-verkkokauppa

Kespron verkkokauppa Kespronet tekee tilausten tekemisestä vaivatonta. Voit selata tuotteita, lukea tuotetietoja ja tehdä tilauksen verkossa – kaikki tämä sujuvasti omalta laitteeltasi. Tarjoamme jatkuvasti lisää erilaisia tapoja helppoon verkkokaupan käyttöön sekä parhaiden ratkaisuiden löytämiseen. Kespronet palvelee asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.Kespro-messut-2023-Turku-7225

5. Alueellinen näkyvyys ja tapahtumat

Kespro tarjoaa asiakkailleen noutotukkuja ympäri Suomen. Voit noutaa tuotteet paikallisesta Kesprosta ja varmistaa nopean toimituksen. Tule tutustumaan noutotukkujen palveluihin!

Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, kuten erilaisia asiakastilaisuuksia, koulutuksia ja maistatuksia noutotukuissa sekä Kespro Foodstereissa.Kespro tukku mausteet LR 70A1178

6. Tarjoukset

Kespro tarjoaa eksklusiivisia sesongin tarjouksia ja etuja yhdessä laajan tavarantoimittajaverkoston kanssa. Esittelemme tuoteuutuuksia paikallisesti noutotukuissamme sekä erilaisissa muissa tapahtumissa, kuten Kespron messuilla.

7. Sosiaalinen media

Seuraamalla Kesproa sosiaalisessa mediassa, pysyt ajan tasalla ajankohtaisista tarjouksista, uusista tuotteista ja tapahtumista. Kespro pitää huolen siitä, että olet aina tietoinen parhaista mahdollisuuksista liiketoimintasi kannattavuuden kehittämiseen. Löydät Kespron Instagramista, LinkedInistä ja Facebookista.


lanseeraus 2-22 lounasbuffet anssi nurminen markku ojala 1500x1000

8. Inspiraatiosisällöt lehdissä ja verkossa

Kespro tarjoaa inspiroivia sisältöjä, joissa jaamme ideoita, reseptejä ja ruokatrendejä ammattikeittiöille. Lehdissämme ja verkossa jaettavissa artikkeleissa saat lisää inspiraatiota ruoanvalmistukseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.Kespro tukku 2022 staff 2499

Liity asiakkaaksi ja valitse tukkukaupan helppous ja laatu yhdessä paketissa

Liity Kespron asiakkaaksi ja koe kaikki sen tarjoamat makuelämykset. Rekisteröidy verkossa nopeasti ja aloita yhteistyö Kespron kanssa.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä