Astiatukku Kespro Showroom uudistui, tule tutustumaan!

Murretut ja maanläheiset sävyt vallitsevat astiatrendeissä. Lautasissa vaalea beige, vihreä ja pehmeät sinisen sävyt hallitsevat. Vaaleaa kerman sävyä nähdään monien lautasvalmistajien mallistoissa.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kuvat

Roope Permanto

Esillelaittoastioissa korostuvat tällä hetkellä puun sävyt, skandinaavisen pelkistetyt linjat ja jopa minimalistinen tyyli. Tuotteet saavat inspiraationsa luonnosta. Näitä trendejä aistii myös Astiatukku Kespron showroomissa Helsingin Tukkutorilla. Uudessa showroomissa, johon Astiatukku muutti tammikuussa, on entistä enemmän tilaa astioille ja vieraileville asiakkaille. Näyttävät posliiniastiastot ja keittiövälineet on aseteltu kauniisti esille ja tila suorastaan kutsuu inspiroitumaan!

MN 2 24 Inspiraatiota ja astiatrendeja 2 Showroomissa on esillä runsaasti kattausideoita.

Astiatukun tarjoama brändien kattaus on laaja. Valtaosa showroomin tuotteistuksesta koostuu Kespron oman maahantuonnin astiasarjoista. Kespro myy yksinoikeudella Suomessa laadukkaita ja ravintola-alan arvostamia astiamerkkejä, kuten Amefa, Bonna, Figgjo, G. Benedikt ja Villeroy & Bochin horeca-valikoimaa.

Kustomoitujen astioiden tilaaminen on asiakkaalle vaivatonta.

Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ravintoloiden ja ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun. Esillä on monipuolisesti tuotteita kattauksen astioista keittiötyövälineisiin ja ravintolan työvaatteisiin. Apuna suunnittelussa ovat Astiatukun asiantuntijat, jotka kertovat mielellään trendeistä ja opastavat sopivien tuotteiden valinnassa.

MN 2 24 Inspiraatiota ja astiatrendeja 3 Eri värien ja sarjojen yhdistely on nyt kattauksissa trendikästä.

Asiakkaat hakevat erilaisia ja persoonallisia ratkaisuja astiavalintoihinsa. Valintaan vaikuttaa esimerkiksi ravintolan ruoan ja sisustuksen tyyli, ja tarjoillaanko isoja vai pieniä annoksia. Erottuvuutta ja mielenkiintoa kattaukseen haetaan yhdistelemällä eri värejä tai astiasarjoja keskenään.

MN 2 24 Inspiraatiota ja astiatrendeja 4 Myös valkoisen paluu näkyy astiatrendeissä. Kuvassa Figgjon Furo-uutuussarjan lautasia.

”Ravintola pystyy erottautumaan myös teettämällä personoituja väri-, logo- ja kuviointiviimeistelyjä astioihin”, kertoo Astiatukku Kespron avainasiakaspäällikkö Veera Valli. ”Räätälöinti on mahdollista muun muassa norjalaisen, laadukkaita posliiniastioita valmistavan Figgjon kanssa”, Veera jatkaa. ”Kustomoitujen astioiden tilaaminen on asiakkaalle vaivatonta. Värivalikoima on huikean laaja ja minimitilausmääräkin vain 48 kappaletta.”

MN 2 24 Inspiraatiota ja astiatrendeja 5 Astiatukku Kespro tarjoaa runsaasti ideoita myös esillepanoon ja säilytykseen, Puun sävyt ja pelkistetyt linjat korostuvat nyt monissa esillelaittoastioissa.

Ovatko astiahankinnat ajankohtaisia?

Astiatukku Kespron showroom palvelee ajanvarauksella. Ajan voi varata varauskalenterista osoitteessa kespro.com/astiatukku. Käynnistä voi sopia myös suoraan oman yhteyshenkilön kautta tai olemalla yhteydessä Kespron asiakaspalveluun.

MN 2 24 Inspiraatiota ja astiatrendeja 6 Monen astiavalmistajan valikoimista löytyy nyt vaaleita sävyjä. Kuvassa Villeroy & Boch Blossom -luuposliinisarjan lautasia.

Astiatukku Kespro Showroom


Astiatukku Kespro

Astiatukku Kepro tarjoaa tuotteet kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, keittiön pienelektroniikkaan, säilytykseen ja kuljetukseen. Valinnassa ovat apuna astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäälliköt. Astiatukku Kespro tarjoaa laajan valikoiman varastossa olevia tuotteita, jotka ovat tilattavissa asiakkaan normaalin tilausrytmin mukaisesti. Tuotteet toimitetaan kätevästi muun kuorman mukana.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä