Astiatukku Kespro Host Milano -messuilla – astiatrendit 2024

Kattaus ja esillelaitto muodostavat olennaisen osan ravintolan kokonaisuudesta ja vaikuttavat asiakaskokemukseen. Astiatukku Kespro koosti astiatrendejä Host Milano -messuilta, tutustu poimintoihin ja inspiroidu!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro ja APS

Astiatukku Kespron asiantuntijat käyvät tutustumassa alan trendeihin kansainvälisissä tapahtumissa, muun muassa viime syksynä Host Milano -messuilla. ”Suurilla kansainvälisillä messuilla on mahdollisuus tavata saman päivän aikana useampi tuttu tavarantoimittaja, ja lisäksi tutustua potentiaalisiin uusiin toimittajiin ja brändeihin”, toteaa Astiatukku Kespron tuotepäällikkö Henna Lehmus.

”On tärkeää pysyä ajan hermolla uutuuksissa ja trendeissä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme inspiraatiota ja palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla”, jatkaa osto- ja myyntipäällikkö Niina Lindman.

Kattauksen värit, muodot ja materiaalit muodostavat harmonisen kokonaisuuden, joka täydentää ravintolan tyyliä ja luo tunnelmaa. Onnistuneet astiavalinnat tarjoavat ruokailijalle visuaalisen elämyksen, mutta vakuuttavat toimivuudellaan myös ravintolan henkilökunnan.

Asiakkaat hakevat erilaisia ja persoonallisia ratkaisuja astiavalintoihinsa. Valintaan vaikuttaa esimerkiksi ravintolan ruoan ja sisustuksen tyyli, ja tarjoillaanko isoja vai pieniä annoksia. Erottuvuutta ja mielenkiintoa kattaukseen haetaan yhdistelemällä eri värejä tai astiasarjoja keskenään. Henna Lehmus antaa myös lisävinkin erottautumiseen: ”Ravintola voi erottautua kilpailijoista astioiden kustomoinnilla. Esimerkiksi lautasiin voidaan teettää asiakkaan omia väri-, logo- ja kuviointiviimeistelyjä.”

Inspiraatiota luonnosta – maanläheiset sävyt, puu ja pelkistetyt linjat

Murretut ja maanläheiset sävyt vallitsevat astiatrendeissä. Lautasissa vaalea beige, vihreä ja pehmeät sinisen sävyt hallitsevat. Vaaleaa kerman sävyä ja ruskeaa nähdään monien lautasvalmistajien mallistoissa. Tuoreimpana havaintona voidaan nähdä se, että toisaalta kokovalkoinen tekee uutta tulemistaan posliiniastioissa.

Esillelaittoastioissa korostuvat tällä hetkellä puun sävyt, skandinaavisen pelkistetyt linjat ja jopa minimalistinen tyyli. Tuotteet saavat inspiraationsa luonnosta.

14000 VALO Milieu 09 1500x1000 Luonnosta inspiraationsa saavan Valo-sarjan tuotteilla on mahdollista rakentaa kokonainen linjasto. Laatikoiden, tarjottimien ja tasojen GN-standardien mukainen mitoitus helpottaa yhdisteltävyyttä ja pinoamista. Eurooppalainen massiivitammi, liuskekivi ja mustaksi pinnoitettu metalli takaavat kestävyyden ja tyylikkään ulkomuodon. Valo-sarjan tuotteita on saatavilla Astiatukku Kespron tilaustuotteina.

Host Milano 2023-8600 1500x1000 Monien brändien esillelaittoastioissa näkyy skandinaavinen tai japanihenkinen ilme.

Host Milano 2023-8783 1500x1000 Bonnan uutuuslautasissa sävyt ovat kauniin hillittyjä. Siniset ja vihertävät värit lautasissa ovat entistäkin maanläheisempiä.

Host Milano 2023-8763 1500x1000 Vaaleaa kerman sävyä ja ruskeaa on nähtävissä monien lautastoimittajien valikoimissa.

Host Milano 2023-8949 1500x1000 Värisuora, jossa näyttäytyy hyvin tämän hetken astiatrendien mukaiset sävyt.

Host Milano 2023-8905 1500x1000 Maanläheisten sävyjen lisäksi myös kokovalkoinen tekee uutta tulemistaan posliiniastioissa. Kuvassa Figgjon uutuuksia.

Host Milano 2023-8699 1080x1080 Lasit olivat monipuolisesti esillä Host Milano -messuilla. Ranskalaisia Chef & Sommelier -viinilaseja löytyy Astiatukku Kespron valikoimista.

Host Milano 2023-8833 1080x1080 Laseissa pystyraidoitus on pinnalla. Lasi Bormioli Roccon mallistosta.

Host Milano 2023-8686 1500x1000 Lasien kuvioinneissa on nähtävissä myös retrohenkistä muotoilua. Lasit Arc Francen mallistosta.

Tutustu trendeihin ja inspiroidu myös Astiatukku Kespron showroomilla

Trendejä voi aistia myös Astiatukku Kespron showroomilla Helsingin Tukkutorilla. Uudessa showroomissa, johon Astiatukku muutti tammikuussa, on entistä enemmän tilaa astioille ja vieraileville asiakkaille. Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ravintoloiden ja ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun. Esillä on monipuolisesti tuotteita kattauksen astioista keittiötyövälineisiin ja ravintolan työvaatteisiin. Tervetuloa inspiroitumaan!

Apuna suunnittelussa ovat Astiatukun asiantuntijat, jotka kertovat mielellään trendeistä ja opastavat sopivien tuotteiden valinnassa. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä parhaat astiaratkaisut ravintolaasi!




Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä