Tutustu Astiatukku Kespron uutuuksiin!

Maanläheisiä sävyjä ja materiaaleja, pintakuviointia, mattapintaa... Sesongin astiatrendit näkyvät Astiatukku Kespron astiauutuuksissa. Löydä sopivimmat ratkaisut niin ravintolan saliin kuin keittiönkin puolelle!

Julkaistu
Kespro
teksti
Kespro
kuvat

Maanläheisiä sävyjä ja materiaaleja, pintakuviointia, mattapintaa... Sesongin astiatrendit näkyvät Astiatukku Kespron astiauutuuksissa. Löydä sopivimmat ratkaisut niin ravintolan saliin kuin keittiönkin puolelle!

Julkaistu
Kespro
teksti
Kespro
kuvat

Astiatrendeissä näkyy maanläheisten sävyjen harmonia

Astiatukku Kespron valikoiman uutuustuotteilla piristät ravintolan kattausta uuteen uskoon tai rakennat täysin uudet astiaratkaisut moneen eri tarpeeseen. Laadukas valikoimamme päivittyy koko ajan!

"Poimimalla uusimpia uutuuksia tai luottamalla klassikoihin, voit tehdä joko kevyen muutoksen kattaukseen tai toteuttaa isomman uudistuksen ravintolasi astiastoon", Astiatukku Kespron tuotepäällikkö Henna Lehmus vinkkaa.

Sesongin kiinnostavimmat astiatrendit

Värit

Erilaiset murretut pastellisävyt kannattaa yhdistää kattauksessa vaaleisiin ruskean sävyihin. Lopputuloksena on kaunis värien harmonia, jossa kontrastia haetaan muiden kattauselementtien kautta. Maanläheisten sävyjen lisäksi musta, sinisen eri sävyt sekä kuviolliset posliiniastiat ovat edelleen pinnalla.

Aterimet

Aterimien osalta trendikkäät valinnat ovat kivipestyt ja vintage-tyyliset tuotteet. Uutuusväreinä aterimissa näkyvät kulta, pronssi ja kuparin eri sävyt. Lisäksi rohkean mattamustat aterimet luovat kontrastia vaaleiden astioiden rinnalla tai jatkavat kattauksessa tummien astioiden värimaailmaa.

Lasit

Lasien osalta trendeinä näkyvät vintage-tyylisten ratkaisujen rento yhdistäminen sekä muun muassa pystyraitainen kuviointi. Esimerkiksi Bormioli Roccon uutuustuotteet Florian-, Barshine- sekä Oxford Bar -sarjojen laseista ihastuttavat pystykuvioinnillaan.

Tarjoilu ja esillelaitto

Tarjoilu- ja esillelaittovalinnoissa kannattaa rohkeasti yhdistellä erilaisia värejä, kontrasteja ja muotoja! Noutopöytään kannattaa hakea näyttävyyttä hyödyntämällä kattauksessa eri tasoihin asetettuja tarjoiluastoita. Huomioon kannattaa ottaa myös menekin ennustaminen varautumalla niin kiirepiikkeihin kuin hiljaisempiin aikoihin eri kokoluokan tarjoiluastioilla.

Tutustu Astiakuvaston uutuuksiinPoimimalla uusimpia uutuuksia tai luottamalla klassikoihin, voit tehdä joko kevyen muutoksen kattaukseen tai toteuttaa isomman uudistuksen ravintolasi astiastoon.
Henna Lehmus, Astiatukku Kespro

Valitse laadukkaat astiaratkaisut ravintolaan Astiatukku Kesprosta

Astiaratkaisut tuotemerkeiltä Amefa, Bonna, Figgjo, G. Benedikt ja Villeroy & Boch ovat saatavilla yksinoikeudella foodservice-alan toimijoille Suomessa vain Kesprosta.


Astiatukku Kespro 2022 Bonna

Astiatukku Kespro logo 1500x500

Palvelemme ammattitaidolla

Suunnittelemalla astiavalinnat huolellisesti ruoanvalmistuksesta kattaukseen ja kuljetukseen asti, varmistat ravintolasi työvälineiden kustannustehokkuuden, asiakkaasi ruokailuelämyksen ja vastuulliset näkökulmat.

Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäälliköt ovat apunasi tuotteiden valinnassa ja kertovat mielellään myös uusimmista astiatrendeistä sekä antavat vinkkejä eri sesonkeihin. Kaikki lähtee yhdessä suunnittelusta ja inspiroivien ideoiden jakamisesta.

Astiakuvaston ja verkkokauppavalikoiman tuotteiden lisäksi tilausvalikoimastamme löytyy runsaasti lisää vaihtoehtoja, kysy näistä lisää myyjältäsi!

Astiatukku Kespro uutuudet 2022 Bonna

Astiatukku Kespro Showroom

Tuotteisiin on mahdollista tutustua myös Helsingin Tukkutorilla sijaitsevalla showroomilla. Astiatukku Kespro Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun.

Asiantuntevat astiamyyjämme auttavat valinnoissa ja ideoinnissa, olipa kyseessä uuden ravintolan avaus tai astioiden ja keittiötarvikkeiden päivitys. Huomioithan, että showroom palvelee vain ajanvarauksella. Tervetuloa showroomille!


Astiatukku Kespro uutuudet 2022

Muista jakaa astiakuvasi myös sosiaalisessa mediassa

Hankitko Astiatukku Kesprolta astioita, ravintolan työvaatteita tai muita ammattikeittiötarvikkeita? Jaa tunnelmia Instagramissa merkitsemällä julkaisuun @kesprosuomi – jaamme mielellämme inspiraatiota myös eteenpäin!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä