Tervetuloa Astiatukku Kespro Showroomin avoimien ovien päiville!

Astiatukku Kespro Showroom muuttaa uusiin tiloihin Helsingin Tukkutorilla. Tervetuloa inspiroitumaan ja tutustumaan astiavalikoimaan avoimien ovien päivillä 24.-26.1.2024.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Astiatukku Kespro Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ravintoloiden ja ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun. Uudessa showroomissa on esillä nyt entistä monipuolisemmin Astiatukku Kespron tuotteita – kattauksen astioista keittiötyövälineisiin sekä ravintolan työvaatteisiin. Tervetuloa showroomille!

Avoimet ovet 24.-26.1.2024 klo 9-15

Showroom sijaitsee Helsingin Tukkutorilla, osoitteessa Vanha Talvitie 10 F, Helsinki. Avoimiin oviin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Showroomille voit ajaa joko Vanhan Talvitien tai Sörnäistenkadun kautta. Sisäänkäynti on merkitty Kespro-kyltein. Rakennuksen edessä on Kespro-merkittyjä ilmaisia parkkipaikkoja. Mikäli pysäköit muualla, muistathan maksaa parkkimaksun ja huomioida alueen mahdolliset rajoitusmerkinnät. Showroom sijaitsee 2. kerroksessa, rakennuksessa ei ole hissiä.

Astiatukku Kespro Showroom-9741 1500x1000

Muina aikoina showroom on käytössä ajanvarauksella

Ovatko astiahankinnat ajankohtaisia? Astiatukku Kespro Showroom tarjoaa mahdollisuuden kiireettömään astiavalintojen suunnitteluun yhdessä astioihin erikoistuneiden myyjiemme opastuksella. Varaa aikasi varauskalenterista. Voit myös sopia käynnistä suoraan oman yhteyshenkilösi kanssa tai Kespron asiakaspalvelun kautta.

Astiatukku Kespron tarjoama astiabrändien valikoima on laaja. Showroomin tuotteistuksen ytimen muodostavat Kespron oman maahantuonnin astiastot sekä valittujen yhteistyökumppaneiden tuotteet. Kespro myy yksinoikeudella Suomessa laadukkaita ja ravintola-alan arvostamia astiamerkkejä, kuten Amefa, Bonna, Figgjo, G. Benedikt ja Villeroy & Bochin horeca-valikoima.

Astiatukku Kespro logo 1500x500


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä