Persoonallinen kattaus syntyy persoonallisista astiavalinnoista

Astiat voivat korostaa ruoan makuja ja tekstuureja, luoda tunnelmaa ja tehdä annoksesta houkuttelevan. Oikeanlainen astia voi auttaa ruokaa pysymään lämpimänä tai kylmänä ja helpottaa syömistä.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Astiat ovat osa ravintolakokemusta

Uniikit astiat voivat olla erinomainen tapa tuoda ravintolan signature-annokset esille.

Ne voivat auttaa annoksia erottumaan joukosta, ja samalla kertoa tarinaa ravintolan brändistä ja identiteetistä. Uusien ja vanhojen tarjoiluastioiden yhdistely vaatii visuaalista silmää ja toisinaan hyvää mielikuvitusta. Uudet käyttötarkoitukset voivat antaa vanhoille, uniikeille tavaroille uuden elämän tarjoiluastioina ja herättää kiinnostusta ja hilpeyttä asiakaskunnassa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että ainutlaatuiset astiat eivät ole ainoa vaihtoehto – myös käytännölliset ja klassiset astiat voivat luoda upean esillepanon. Laadukas ruoka ja hyvä palvelu viihtyisässä ympäristössä yhdessä oikeiden astiavalintojen kanssa on onnistuneen ravintolakokemuksen ydin.

Toimivan arjen astiasto

  • Ammattikeittiöön tarkoitetut astiat ovat kestäviä ja helppohoitoisia, ja ne kestävät kovaa käyttöä. On myös tärkeää varmistaa, että astiat sopivat ravintolan tarjoamiin annoksiin ja niitä on riittävästi käytössä.
  • Astiatukku Kespron showroomissa Helsingin Tukkutorilla on esillä laaja valikoima ammattikeittiöön sopivia astioita. Tarjolla on erilaisia materiaaleja, tyylejä ja värejä, joista jokaiselle ravintolalle löytyy liikeideaan sopivat astiat.
  • Kespron asiantuntijat auttavat astioiden valinnassa ja löytävät tarpeisiin sopivat ratkaisut. Kespron astiavalikoima löytyy myös osoitteesta kespro.com/astiatukku.
  • Valikoimissa on lisäksi muita ravintolan ammattilaistuotteita, kuten työvaatteita ja keittiövälineitä.

Apua astiavalintoihin Kesprosta

  1. Määrittele ravintolan tarpeet. Mitä ja minkä kokoisia annoksia ravintola tarjoaa? Kuinka paljon asiakkaita ravintolassa on tyypillisesti? Millainen tunnelma ravintolaan halutaan luoda?
  2. Tutustu vaihtoehtoihin. Käy Astiatukku Kespron showroomissa ja tutustu laajaan valikoimaan astioita. Pyydä asiantuntijoilta apua astioiden valinnassa.
  3. Valitse käytännölliset ja kestävät astiat. Ammattikeittiöön tarkoitetut astiat kestävät kovaa käyttöä ja ne ovat helppoja puhdistaa.
  4. Älä unohda ainutlaatuisia astioita. Uniikit astiat voivat olla erinomainen tapa tuoda esiin ravintolan signature-annoksia ja luoda erottuva brändi.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä