Erottaudu astioilla! Suunnittele uniikki astiasto Figgjon kanssa

Astiatukku Kesprosta on saatavilla foodservice-ammattilaisten keskuudessa arvostetun norjalaisen Figgjon laadukkaita ja ajattomia posliiniastioita.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Anders Husa, Figgjo

Norjalaisen Figgjon posliiniastioissa yhdistyy laatu, vastuullisuus ja kaunis ulkomuoto

Figgjon skandinaavista muotoilua edustavat astiat on suunniteltu vaativaan ammattikeittiökäyttöön ja valikoimasta löytyy ratkaisut kattaukseen, esillepanoon, tarjoiluun ja ruoanvalmistukseen. Pyöreille lautasilleen Figgjo antaa viiden vuoden reunasärötakuun.

Yritys edistää toiminnallaan vastuullisuutta ja kestävää kehitystä: astioiden suunnittelu ja tuotanto tapahtuvat lähellä, Norjassa. Figgjon tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisistä raaka-aineista ja niiden tuotantojätteet kierrätetään. Yritys hyödyntää tuotannossaan aurinkoenergiaa.

Kustomoiduilla astioilla erotut

Figgjon astioilla ravintolan on mahdollista myös todella erottua. ”Figgjon ja Astiatukku Kespron kanssa yhdessä ravintolalle voidaan suunnitella kustomoidut astiat joko räätälöidyillä värivalinnoilla, logopainatuksella tai muulla kuviointiviimeistelyllä. Minimitilausmäärä on vain 48 kpl/tuote, suunnittelutyöstä ei veloiteta erikseen. Värivalikoima on huikean suuri, käytettävissä on 130 keramiikkaväriä sekä kulta ja platina”, kertoo Astiatukku Kespron tuotepäällikkö Henna Lehmus.

Fisketorget Stavanger Fredrik-Ringe Figgjo 1500x1000 Astiat voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan värivalinnoilla, logopainatuksella tai muulla kuviointiviimeistelyllä.

Astioiden kustomointiprojekti järjestyy Figgjon kanssa joustavasti. ”Digiworkshop, ideoista ja asiakkaan toiveista koottu moodboard sekä yhteinen suunnittelu varmistavat projektin oikean suunnan ja onnistuneen lopputuloksen, eikä vierailu Norjassa ole välttämätön”, Henna vinkkaa. ”Yhdessä suunnittelemalla löydämme parhaimmat mahdolliset astiaratkaisut ravintolaanne!”

Suomessa Figgjon astiavalikoima foodservice-ammattilaisille on saatavilla vain Kesprosta.

The-Vandelay Oslo Anders-Husa Figgjo 1000x1000 Esimerkki kuvioinnista, jossa ravintolan nimi tulee selkeästi esille astioissa. Kuva: Anders Husa/Figgjo Norway

Näin astioiden kustomointi Figgjon kanssa etenee:

  1. Valitse tuote/tuotteet Figgjon valikoimasta, minimitilausmäärä vain 48 kpl/tuote. Koko valikoima löytyy osoitteesta www.figgjo.com
  2. Ota yhteyttä Kespron yhteyshenkilöösi.
  3. Aineistovaatimukset:
  • Omalle valmiille logolle: Koko max. 5 x 6 cm. Logo tiedostomuodossa korkearesoluutioinen tif, eps, pdf tai psd tai vektorisoitu eps/ai.
  • Muu kuviointityö: käy läpi yhteyshenkilösi kanssa millaisen kuvioinnin haluat, voit lähettää meille esimerkiksi valokuvia tai piirroksia, mitkä kuvastavat tarpeitasi.
  1. Figgjon suunnittelijat tekevät 1-3 ehdotusta veloituksetta.
  2. Toimitusaika 2-4 viikkoa hyväksytystä ehdotuksesta.

Mikäli kiinnostuit astioiden kustomoinnista, ota yhteyttä Kespron yhteyshenkilöösi. Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäälliköt ovat apunasi suunnitteluprojektissa Figgjon kanssa. Helsingissä Astiatukku Kespron Showroomissa on myös loistava mahdollisuus inspiroitua kustomoinnin mahdollisuuksista. Varauksen showroomiin voi tehdä Astiatukun sivuilla.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä