Valmistaudu talvikauteen – ruoanvalmistus- ja esillelaittoasiat Astiatukku Kesprosta

Päivitä padat, lämpöhauteet ja esillelaittoastiat kuntoon talvikauden sesonkeja varten. Poimi Astiatukku Kespron tuotevinkit käyttöösi.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro, valmistajat

Keraamiset astiat ruoanvalmistukseen, annoksiin ja esillelaittoon

Klassinen etana-annos ja samettinen crème brûlée sopivat talven viileyteen! Niiden valmistukseen ja tarjoiluun sopivat astiat, Emile Henry -etanapannu ja crème brûlée -vuoka, ovat kestävää HR®-keramiikkaa (High Resistance). Astioiden pinnan erityisen vahva lasite suojaa naarmuilta ja auttaa säilyttämään alkuperäisen värin. Pannu ja vuoka ovat uunin, mikroaaltouunin, pakastimen ja astianpesukoneen kestäviä.

Emile Henry 3289317910135 2

Emile Henry -sarjasta löytyy myös käteviä GN-mitoitettuja sekä pyöreitä keraamisia astioita. Kulhoja ja vuokia voi käyttää monipuolisesti ruoanvalmistuksessa ja esillelaitossa. Astioilla saa buffet-pöytään modernia ilmettä joko kylmien tai lämpimien ruokien tarjoilussa. Huomioi myös säilytyslieriöt esimerkiksi aterimille. Astiat ovat iskunkestäviä ja kevyempiä kuin useat ammattikäyttöön tarkoitetut tarjoiluastiat.

Emile Henry 3289317132261 2

Padat tuovat esillelaittoon vaihtelevuutta ja trendikkyyttä

Erilaisia patoja nähdään yhä enemmän ruoanvalmistuksen lisäksi myös esillelaitossa. Eri väriset, muotoiset ja korkuiset padat ovat käytännöllisiä, mutta ne tekevät buffet-pöydän myös visuaalisesti houkuttelevan näköiseksi ja tuovat noutopöytään ripauksen kotikeittiön tunnelmaa.

Tradition Pintinox 1500x1000

Pintinox Tradition Pro -padat on valmistettu valualumiinista ja niissä on kolmekerroksinen nonstick-pinnoite. Padat sopivat kaikille liesityypeille ja uuniin. Valualumiinin etu on sen keveys, jonka ansiosta patoja on helpompi käsitellä ja pestä.

Induktiolämpöhauteet ja keittopadat tehokkaaseen, turvalliseen ja tyylikkääseen tarjoiluun

Buffet-pöydän toimivuutta ja tarjoilun sujuvuutta lisäävät modernit lämpöhauteet. Easy Induction -lämpöhauteet ovat tyylikäs, turvallinen ja ekologinen ratkaisu lämpimän ruoan tarjoiluun. Ikkunalla varustettu kansi auttaa sekä ruokailijaa että ravintolan henkilökuntaa. Ruokailija näkee heti ruoan eikä henkilökunnan tarvitse aukoa kantta tarkistaakseen ruoan määrää. Kun hauteen kantta avataan vähemmän, ruoan laatu pysyy hyvänä pidempään.

APS Shooting 11.2017 1500x1000

Induktiolla toimiva haude vähentää jätemäärää, koska lämpöpatruunoiden sekä polttopastojen ja -geelien käyttö jää pois. Näin ne ovat myös paloturvallisia. Easy Induction -lämpöhauteiden hydrauliset saranat ja kuumentumattomat kahvat viimeistelevät laadukkaan käyttökokemuksen.

Keittopadat sopivat erityisesti keitoille ja puuroille. Padat on tarkoitettu ensisijaisesti ruoan tarjoiluun, mutta ne toimivat myös hauduttamisessa. Keittopadat ovat käteviä ja vievät vähän tilaa. Padat pystytään myös upottamaan kalusteisiin, mikäli linjaston kalusteiden rakenteet tai muut tarjoilupöydät sen mahdollistavat. Tasainen lämpö auttaa pitämään hävikin kurissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu irrotettava sisäosa on helppo pitää puhtaana.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä