Tutustu Kespron astiauutuuksiin

Syksy, uutuudet ja uusi astiakuvasto ovat täällä. Kokosimme muutamia nostoja tuotteista, tutustu ja ihastu!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Hendi 860526 470411 IM 2023 02 IMGP0961 1500x1000

Hendi Uniq lämpöhauteet – käytännöllistä tyylikkäästi

Hendi Uniq -lämpöhauteet tuovat buffet-pöytään modernin ja tyylikkään tuulahduksen. Astiatukku Kespron valikoimissa on saatavilla nyt Hendin Uniq-lämpöhauteet ja -keittopata, joissa yhdistyvät tyylikäs ja toimiva muotoilu.

Helppokäyttöisten lämpöhauteiden runko on valmistettu korkeita lämpötiloja kestävästä polypropeenista. Keittopadan irrotettava 8 litran sisäosa ja lämpöhauteen GN 1/1-100 -mitoitettu astia ovat ruostumatonta terästä. Hauteiden karkaistu lasikansi helpottaa sekä ravintolan henkilökunnan että ruokailijoiden toimintaa, kun ruoan voi nähdä kantta avaamatta. Kaksiosainen kansi myös vähentää lämpöhävikkiä. Lämpöhauteissa on digitaalinen lämpötilanäyttö ja kansissa integroitu korttipidike ruokalajin merkitsemistä varten.

Astiatukku Kespro uutuudet 2024-155 1500x1000

Exaltation-lasit tarjoavat laadukkaita makuelämyksiä

Chef & Sommerlier Exaltation -laseissa yhdistyy mieleenpainuva kaareva muotoilu ja tekniset ominaisuudet, jotka korostavat viinin parhaita puolia. Lasien muoto ja ulospäin kaartuva reuna mahdollistavat viinin hengittämisen ja aromien paremman tiivistymisen, ja siten myös viinin aistimisen. Viinin hapot, tanniinit ja alkoholi tulevat esiin tasapainoisesti sarjan laseissa. Myös lasin pitkä ja saumaton jalka sekä ohut ja kirkas lasimateriaali lisäävät makunautintoa.

Exaltation-kuohuviinilaseissa patentoitu kuplajärjestelmä vie maistelukokemuksen uudelle tasolle. Kuplat kulkeutuvat juomassa optimaalisesti pinnalle, jonka ansiosta aromit vapautuvat täydellisesti. Kuplia ohjaavat lasin alaosassa olevat pienet, pistemäiset kuljettimet.

Astiatukku Kespro uutuudet 2024-073 1500x1000

Villeroy & Boch -valikoima laajenee

Villeroy & Bochin astioita on saatavilla nyt entistä laajempi valikoima Astiatukku Kesprosta. Varastovalikoimastamme löytyy monipuolisemmin valkoisia La Scala ja Artesano Barista -sarjojen astioita sekä uusi sarja, Artesano Professionale. Lisäksi koko Villeroy & Bochin horeca-valikoima on saatavilla tilaustuotteina.

Astiatukku Kespro uutuudet 2024-126 1500x1000

Uutta Bonnalta – Hornfels-sarja

Luonnon inspiroimat maanläheiset sävyt vallitsevat edelleen astiatrendeissä. Tämä näkyy esimerkiksi Bonnan uudessa Hornfels-sarjassa, joka on saanut innoituksensa vulkaanisesta hiekasta ja jäähtyvästä laavasta muodostuvista basalttipylväistä. Kestävä ja laadukas kivimateriaali varmistaa astioiden pitkäikäisyyden ja tarjoaa elegantin ruokailukokemuksen. Moderni ja tyylikäs ulkomuoto, käytännöllisyys ja kestävyys mahdollistavat Hornfels-sarjan astioiden monipuolisen päivittäisen käytön erilaisissa kattauksissa.

Tutustu uuteen kuvastoon

Astiatukku Kespro tarjoaa ratkaisut monipuolisesti ravintolan saliin ja keittiöön. Valikoimasta löytyy tuotteet kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, säilytykseen ja kuljetukseen sekä keittiön pienelektroniikkatuotteet. Astiakuvasto kokoaa valikoiman yksiin kansiin, tutustu tuotteisiin juuri ilmestyneessä uudessa kuvastossa. Painetun version kuvastosta saat yhteyshenkilöltäsi tai messuvierailusi yhteydessä.

Kuvaston tuotteiden lisäksi tilausvalikoimastamme löytyy runsaasti lisää vaihtoehtoja tehdastilaustuotteina, kysy näistä lisää myyjältäsi!

Astiakuvasto 2024 kansi 700x1000

Tavataan Kespron messuilla

Syksy tuo tullessaan myös ideoita pursuavan Kespron messukiertueen. Kaikilla messupaikkakunnilla voi tutustua Astiatukku Kespron uutuuksiin ja saada vinkkejä astioiden asiantuntijoilta. Tule vaihtamaan kuulumisia ja ihastumaan uutuustuotteisiin!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä