Villeroy & Boch -ammattilaisvalikoima vain Astiatukku Kesprosta

Tiesitkö, että Astiatukku Kespro tarjoaa useita astiabrändejä yksinoikeudella foodservice-alan toimijoille Suomessa? Näistä brändeistä yksi on Villeroy & Boch, jonka horeca-valikoima on saatavilla vain Kesprosta.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Perinne, innovatiivisuus ja kosmopoliittinen ilme ovat yhdessä luoneet Villeroy & Bochista sekä ammattilaisten että kuluttajien arvostaman tuotemerkin. Lukuisat huippuravintolat ja tunnetut hotelliketjut ympäri maailman käyttävät Villeroy & Bochin ravintolatuotteita. Saksalaisvalmisteisten tuotteiden tunnistettava design, erinomainen laatu ja laaja valikoima luovat pohjan näyttäville kattauksille erilaisiin tilanteisiin.

Merkin astiat eivät ole pelkästään juhlakattausten kruunuja, vaan sopivat moneen tilanteeseen ja arkisempaan miljööseen, lautaset toimivat muun muassa hyvin lounastarjoilussa.

Villeroy & Boch -horeca-valikoima on saatavilla Suomessa foodservice-alan toimijoille vain Kesprosta. Tämän lisäksi koko Villeroy & Bochin tuotevalikoimaa on mahdollista saada Astiatukku Kespron kautta tilaustuotteina.

Trendikäs La Scala -sarja

Tutustu Villeroy & Boch La Scala -sarjaan, jonka astioiden kevyt ja kaunis muotoilu sopii monenlaiseen miljööseen. La Scala -astiat ovat täydellinen valinta niin loppuvuoden juhlakauden kattauksiin kuin rentoon bistro-tunnelmaan. Valkoinen väri tuo myös raikkautta tummasävyiseen sisustukseen.

Astiatukku Kespro juhlakausi 2023-049 1500x1000 Villeroy & Boch La Scala -sarjan lautasia.

New Moon Beige arkeen ja juhlaan

Tyylikkään New Moon -sarjan lautaset ovat saatavilla valkoisen lisäksi nyt myös beigen sävyisenä. Lautasen mattapinta ja hieman roosaan taittava beigen sävy tekee astiasta kiinnostavasti erilaisen valkoiseen lautaseen verraten. Kattauksen muita elementtejä varioiden New Moon Beige sopii monipuolisesti arkeen ja juhlaan.

Villeroy Boch New Moon Beige 1500x1000

Tyylikäs The Rock

Myös The Rock Black Shale -sarjan lautaset muotoutuvat moneen tilanteeseen. Lautasen mattamusta väri korostaa ruokaa ja antaa annoksen loistaa. Kaunis liuskekivikuviointi tuo mielenkiintoa astioihin. Rock sopii erinomaisesti niin skandinaavisen keittiön annoksiin kuin itämaisten herkkujen tarjoiluun.

Vain Kesprosta bowl-161 1500x1000 Tyylikäs The Rock sopii myös arkiseen käyttöön esimerkiksi lounasbowlien tarjoiluun.

The Rock Black Shale -lautaset ovat läpivärjättyjä, jonka ansiosta pienet naarmut astian pinnassa eivät näy häiritsevästi. Mustan lisäksi The Rock -sarjan valkoisia astioita on saatavilla Astiatukku Kespron tilausvalikoimasta. Kokeile myös The Rock- ja New Moon -sarjojen yhdistämistä kattauksessa!

VB newmoon beige therock fiiliskuva 1080x1350 The Rock -sarjan mustat ja New Moon -sarjan beiget lautaset sopivat erinomaisesti myös yhdisteltäviksi.

Lautaset, lasit, aterimet

Useiden lautassarjojen lisäksi Villeroy & Bochin valikoimasta löydät tyylikkäitä laseja sekä Victor ja Oscar -sarjojen aterimia. Tutustu myös Astiakuvastoon.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Kespron yhteyshenkilöösi tai Kespron asiakaspalveluun kespro.asiakaspalvelu@kesko.fi. Kerromme mielellämme lisää!

Astiatukku Kespro Showroom

Ovatko astiahankinnat ajankohtaisia? Astiatukku Kespro Showroom Helsingissä tarjoaa mahdollisuuden tutustua laajaan valikoimaan asiantuntijoiden opastuksella.




Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä