Ilola Inn valitsi Villeroy & Bochin astiat Astiatukku Kesprosta

Päijät-Hämeen Sysmän Ilola Inn -hotellin kohderyhmää ovat yritykset, kansanväliset asiakasryhmät ja juhlaseurueet. Villeroy & Bochin näyttävät Rock-lautaset istuvat sisustukseen ja henkivät samaa luksusta kuin paikkakin.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Anna-Kaisa Asuja

Kuvat

Flavourium, Figgjo

Ilola Inn: Kivi sopii luksushotelliin

Satu Ärlingin luotsaaman hotellin yhteydessä toimii myös kahvila-ravintola. Paikka houkuttelee lähialueen asukkaita, veneilijöitä ja kesäasukkaita. Ilola Innin kahvilaan tavoitellaan päivittäin 200–300 asiakasta. Käytössä on vain yksi astiasto, joka palvelee niin kahvilassa, hotellissa ja huoneissakin.

”Kahvilassa on tarjolla pientä suolaista ja makeaa sekä keitto- ja salaattilounas. Meillä on myös bistrolista iltaa varten. Astiastoon kuuluu iso ruokalautanen, kaksi keittolautasta, joista toinen salaatille ja toinen lounaskeitolle, sekä pullalautaset ja murokulhot.”

Villeroy & Bochin Rock -astioita katettuna Uuteen Ilola Inn -hotelliin valittiin Villeroy & Bochin Rock-lautaset sekä Riedelin ja Bormioli Roccon lasit. Kiviset, näyttävät lautaset istuvat sisustukseen ja henkivät samaa luksusta kuin paikkakin.

Astiat sopivan hotellin tyyliin

Astioissa on kaksi väriä, valkoinen ja musta. Hotellihuoneissa ja kahvilassa on eri värit.

”Saamme vaihtelua ja näyttävyyttä kattaukseen käyttämällä värejä ristiin.”

Kun astiasto on hillitty ja linjakas, kattauksesta ei tule levoton. Astioiden mattapinta korostaa annosten näyttävyyttä. Sisustuksen pääväri on musta, joten lautaset tukevat myös sisustusta. Sisustusmateriaaleissa on paljon puuta, jolle kivi luo kontrastia, vaikka sekin on puun tapaan luonnon materiaali.

Ilola Innin Satu Ärling

Astiatrendeissä nousevat nyt luonnollisuus, epäsymmetriset muodot ja rajojen rikkominen, mutta musta pitää pintansa.

Astioiden valintaan käytettiin ainakin pari kuukautta

”Mietimme paljon esteettisyyttä ja sitä, miten annoksemme istuvat astioille. Astioista huokuu vaikuttavuus ja luksus, olemmehan luksushotelli.”

Käytännöllisyyskin asetti tiukat kriteerit.

”Astioiden täytyy pinoutua, ja mietimme myös, miten ne lähtevät blokatessa pöydästä. Käyttöaste on kova, joten kymmenen vuoden särötakuu vaikutti ihan oleellisesti ostopäätöksen. Tilasimme kaikki astiat kerralla, jolloin saimme suuremman hintahyödyn.”

Ärlingin mukaan kiviset lautaset tulevat sen verran kuumana astianpesukoneesta, että ne kuivuvat nopeasti.

”Astioiden sisäosat ovat sileitä, joten ne puhdistuvat hyvin. Lautasista ei kuulu myöskään klonksetta, eivätkä aterimet pidä pintaan osuessa meteliä.”


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä