Laadukkaat astiat kesäsesongille Astiatukku Kesprosta

Valmistaudu kesäsesonkiin ja tarkista ravintolan astiat terassitarjoilua varten. Tutustu Astiatukku Kespron vinkkeihin ja inspiroidu.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kaupallinen yhteistyö

Bonna & Mastermark

Ripeätahtinen kesäsesonki vaatii kestävyyttä paitsi ravintolan henkilökunnalta, myös astioilta. Kiireisellä kaudella astioiden kulutuksen kesto ja toiminnallisuus ovat avainasemassa. Astiatukku Kespron laajassa valikoimassa on vaihtoehtoja jokaisen ravintolan tarpeeseen. Poimimme tuotetärpit terassikauden parhaista valinnoista.

Astiatukku Kespro terassikausi 2024-128 1500x1000 Tramontinan tyylikkäät Polywood-aterimet ovat mainio valinta kesäiseen terassiruokailuun. Pariksi niille sopii hyvin APS:n liuskekivialusta, joka on näyttävä vaihtoehto lautaselle burgerien tai pihvien tarjoiluun. Alustassa on pyöreä ura frittikoria tai kastikeastiaa varten.

Konepesun kestävät puukahvaiset aterimet

Puukahvaiset aterimet ja pihviveitset sopivat erinomaisesti terassitarjoiluun burger- ja pihviannoksille. Tramontina-aterimien kahvat ovat kestävää Polywood-komposiittimateriaalia, joka koostuu puuviiluista ja polymeerihartsista. Viilut pinotaan päällekkäin ja kyllästetään hartsilla, jonka jälkeen ne puristetaan tiiviisti yhteen ja hartsi kovetetaan lämmittämällä. Tällä menetelmällä puun luonnollinen ulkonäkö pystytään säilyttämään, mutta materiaalista tulee kosteutta hylkivä ja konepesun kestävä. Polywood-materiaali valmistetaan FSC-sertifioidusta männystä, metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Kaikki polywood-tuotteissa käytetty mänty tulee Tramontinan omista, kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti hoidetuista metsistä. Tuotteilla on myös horeca-käytössä rajoitettu viiden vuoden takuu.

Astiatukku Kespro terassikausi 2024-096 1500x1000 Tramontina Polywood Jumbo -veitsellä leikkaantuu isompikin pihvi tai burgeri. Veitset ovat myös iskunkestäviä, eivätkä ne naarmuunnu helposti.

Tramontinalta löytyy myös kestäviä ja tyylikkäitä leikkuulautoja. Tiikki on ihanteellinen materiaali leikkuulautoihin, sillä se sisältää luontaisia öljyjä, jotka ehkäisevät leikkuulautojen halkeilua ja vääntymistä. Tästä syystä tiikkiä käytetään paljon myös muun muassa ulkokalusteissa ja veneiden pintamateriaaleina. Kauniisti muotoiltu lauta on mainio valinta myös tarjoilualustaksi terassille, vaikkapa tapasannoksille.

Astiatukku Kespro terassikausi 2024-174 1500x1000 Tramontinan leikkuulaudat sopivat erinomaisesti tarjoilualustoiksi.

Brasilialainen Tramontina on ennen kaikkea tunnettu pihviveitsistään. Yritys valmistaa vuosittain yli 90 miljoonaa keittiöveistä sekä 500 miljoonaa aterinta tehden siitä maailman suurimman pihviveitsivalmistajan. Paitsi pihviveitsistä, yritys tunnetaan myös vastuullisesta toiminnastaan. Tänä päivänä yli 10 000 henkeä työllistävä Tramontina panostaa niin työntekijöiden, ympäristön kuin paikallisten alueiden kehittämiseen.

Rentoa kesätunnelmaa lautasilla

Lautasten erilaiset kuvioinnit tuovat terassitarjoiluun ja kahvilaan rentoa kesäistä tunnelmaa. Bonnan lautassarjoja on helppo yhdistellä ja saada visuaalisesti näyttäviä kattausratkaisuja vaivattomasti. Lautasvalikoimassa on erilaisia kuviointeja ja harmonisia sävyjä niin mattapintaisena kuin kiiltävällä Reactive Glaze -lasitteella. Astiakuvastomme valikoiman lisäksi Bonnan lautasia on saatavilla runsaasti myös tilaustuotteina.

Astiatukku Kespro terassikausi 2024-030 1500x1000 Kuvassa oikealla Bonna Retro Gourmet -sarjan lautanen. Välimeren tunnelmaa henkivät Viento-sarjan lautaset ovat saatavilla Astiatukku Kespron tilausvalikoimasta.

Olutlasit joka lähtöön

Eri malliset olutlasit antavat ilmettä juomakattaukseen. Näyttävät jalalliset lasit tuovat juhlan tuntua, kun taas suoralinjainen Bormioli Rocco Bodega -lasisarja ihastuttaa monikäyttöisyydellään. Sarjan pienin lasi, Bodega Mini, soveltuu juomalasikäytön lisäksi hyvin snack-tarjoiluun ja jälkiruoille. Bodega Maxi -olutlasi on saatavilla myös mittaviivallisena versiona. Mittaviivat tehostavat ja nopeuttavat ravintolahenkilökunnan työskentelyä, ja auttavat tarjoilua pysymään tasalaatuisena.

Astiatukku Kespro terassikausi 2024-198 1500x1000 Kuvassa keskellä Bormioli Roccon Bodega-sarjan suoralinjainen lasi. Jalalliset lasit: vasemmalla Onis Arome -olutlasi ja oikealla Bormioli Rocco Harmonia -olutlasi.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä