Tilaa lisää tilaa

Tila on aina kortilla, erityisesti HoReCa-alalla. Paperikäsipyyhe on kätevä ja tehokas tapa huolehtia käsihygieniasta ja nyt uuden teknologian pakkaustavalla se vaatii entistä vähemmän varastotilaa.

Julkaistu

Teksti

Essity

Kuvat

Essity

Kaupallinen yhteistyö

Essity

Torkin uusin innovaatio tarttuu hyvän käsihygienian haasteisiin – paperikäsipyyhkeiden varastointitarpeeseen ja liian usein tyhjentyviin annostelijoihin. Uusi Tork Xpress® Multifold Compressed on puristettu pakkausvaiheessa 50% tiiviimmin*.

Pienempään puristettu käsipyyhe tuplaa saniteettitilojen annostelijoiden kapasiteetin, mikä tarkoittaa että yhdellä täytöllä palvellaan siis tuplamäärä kävijöitä. Tiiviimpi pakkaus tuo tehokkuutta ja vähentää varastointitarvetta, pienentäen samalla käsihygienian ilmastokuormaa ja parantaen asiakastilojen palvelutasoa.


Tork Xpress Compressed

Tuplasti tehokkaampi pakkaus

Miltä kuulostaisi, jos työntekijäsi saisivat puolet vähemmän kommentteja tyhjentyneestä käsipyyheannostelijasta? Se onnistuu helposti paperikäsipyyhettä vaihtamalla. Pärjäät samoilla Tork H2-annostelijoilla kuin ennenkin, joten muutos ei vaadi asennustöitä. Harvemmin tyhjentyvä annostelija vapauttaa henkilökunnan aikaa asiakaspalveluun.

Harventuneen täyttövälin lisäksi säästät varastossa. Sama määrä paperikäsipyyhettä mahtuu puolet pienempään. Voit tehdä lisää kallisarvoista tilaa tai pitää koko ajan tuplasti enemmän paperikäsipyyhkeitä saatavilla.

EU Image2 Xpress Comp 2024

Kestävämpää käsihygieniaa

Puhtaus on vähintään puolet asiakaskokemuksesta. Huolelliset hygieniaprosessit ja kestävät ratkaisut rakentavat pohjan hyvälle palvelulle ja ensiluokkaisille tarjoiluille. Päivittäinen puhtaudesta huolehtiminen tuo omat haasteensa, niin käytäntöjen ylläpitämisessä, henkilöstön koulutuksessa kuin oikeiden tuotteiden valinnassa ja varastoinnissakin. Käsihygienia koskettaa kaikkia keittiö- ja salihenkilöstöstä asiakkaisiin.

Tork Xpress® Multifold Compressed pakataan ainutlaatuisella tekniikalla, joka poistaa paperikäsipyyhkeiden väliin jäävän tyhjän tilan. Täytät siis annostelijaan enemmän paperia, vähemmän ilmaa. Tiiviimpi pakkaus tarkoittaa myös jopa 27% vähemmän pakkausmateriaalia*.

Torkin innovaatio vaikuttaa myös tuotteen kuljetuksen ympäristökuormaan. Kun rekkaan mahtuu enemmän käsipyyhkeitä, vähenevät kuljetuksesta aiheutuvat suhteelliset hiilidioksidipäästöt**.

Mitä sinä tekisit vapautuneella varastotilalla?

Essity & Tork

Essity on johtava maailmanlaajuinen hygienia- ja terveysalan yritys, jonka Tork-tuotemerkki tarjoaa ammattimaisia hygieniatuotteita ja -palveluja asiakkaille maailmanlaajuisesti ravintoloista ja terveydenhuoltolaitoksista aina toimistoihin, kouluihin ja teollisuuslaitoksiin. Tuotteisiin kuuluvat annostelijat paperipyyhkeet, WC-paperi, saippua, lautasliinat, puhdistusliinat, mutta myös tietoon pohjautuvan siivouksen ohjelmistoratkaisut.

Torkin uusi tiiviimmin pakattu Tork Xpress®Multifold Compressed on merkittävä askel tehokkaampaan ja kestävämpään käsihygieniaan HoReCa-alalla. Itse käsipyyhe on yhtä pehmeä ja imukykyinen kuin ennenkin ja sitä on saatavilla Premium- ja Advanced-laatuisina. Innovatiivisesti pakattu käsipyyhe palvelee tuplasti enemmän käyttäjiä puolet vähemmillä annostelijoiden täyttämisillä. Vaihda tilasyöpöt käsipyyhkeet uusiin Tork Xpress® Multifold Compressed -paperikäsipyyhkeisiin.


*Verrattuna vastaavaan tavalliseen arkitettuun Tork-käsipyyhkeeseen.

**Verrattuna vastaavaan tavalliseen arkitettuun Tork-käsipyyhkeeseen, perustuen kuormalavalle mahtuvien käsipyyhkeiden määrään.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä