Enemmän kuin puoli ateriaa

Dunin Bio Dunisoft -lautasliinat rakentavat ravintola-asiakkaan asiakaskokemusta vastuullisesti tinkimättä tunnelmasta ja näyttävyydestä.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Duni; Anna-Kaisa Asuja

Kuvat

Valmistaja

Tutkimusten mukaan ravintolan tunnelma muodostuu tuhannesta yksityiskohdasta. Vaikka yksityiskohtia on huikea määrä, kovinkaan monen niistä ei tarvitse olla pielessä, kun koko tunnelma lässähtää. Ravintolakokemus rakentuu siis hyvin hienovaraisesti, ja se on paljon enemmän kuin makunautinto. Ravintolakokemuksen pitää ruokkia kaikkia aisteja. Tunnelmasta iso osa muodostuu sisustuksesta ja valaistuksesta. Asiakaskokemusta rakennetaan pitkälti myös silmille. Siksi kattaus ja ruoan esillepano on hyvinkin vähintään puoli ravintola-ateriaa.

ML 3 23 Premium Duni 3 Lautasliinojen materiaali on pehmeä mutta sopivan jämäkkä, jotta sitä on helppo taittaa.

Dunilla tunnelman tekeminen alkaa tuotekehittelystä, siitä että perusasiat, kuten vastuullisuus, ovat kunnossa.

”Meille kestävän kehityksen huomioiminen ja edelläkävijyys vastuullisuudessa ovat erityisen tärkeitä, sillä valmistamme kertakäyttötuotteita”, Dunin avainasiakaspäällikkö Tua Kukkonen kertoo.

Duni toi viime vuonna markkinoille innovatiiviset premium-lautasliinat. Bio Dunisoft -lautasliinat on valmistettu fossiilivapaasta ja täysin uusiutuvasta materiaalista. Niiden sidosaineen valmistuksessa hyödynnetään muun muassa sitruunankuorta, maissia ja muuta ruokajätettä. Lautasliinojen tuotanto on täysin hiilikompensoitu.

Bio Dunisoft -lautasliinamallistossa on 17 värivaihtoehtoa. Kaikki värivaihtoehdot voi kierrättää ja kompostoida – näyttävää ja vastuullista.

Värivaihtoehdoista löytyy niin kirkkaita kuin murrettuja sävyjä ravintolan ilmeen tai tunnelman mukaan.

ML 3 23 Premium Duni 4 Bio Dunisoft -mallistossa on 17 eri värivaihtoehtoa. Se mahdollistaa monivärisen kattauksen ja väri-ilottelun.

Elämyksellisiä kattauksia ja kustannussäästöjä

Tuotekehittelyä tehdään paitsi ympäristö myös käytettävyys edellä. Bio Dunisoft -lautasliinat ovat kankaanomaisia. Niissä on pehmeyttä, mutta jäykkyyttä on kuitenkin sen verran, että lautasliinoihin pystyy tekemään taitoksia.

”Näyttävät ja laatua huokuvat Bio Dunisoft -lautasliinat sopivat hyvin myös valkoisten liinojen ravintoloihin”, Kukkonen sanoo.

Värikäs lautasliina luo tyylikkään pohjan hienostuneelle kattaukselle.

Laaja värivalikoima ruokkii luovuutta, ja sen avulla on mahdollista tehdä näyttäviä kattauksia.

”Värivalikoimasta voi valita lautasliinojen värit esimerkiksi tapahtumakohtaisesti. Kattauksen tunnelmaa voi vaihdella väreillä päivittäin tai kattaa ravintolan eri osat eri väreillä. Kertakäyttöiset lautasliinat tuovat myös kustannussäästöjä ja joustavuutta toimintaan. Niiden käyttö helpottaa myös ennakoimaan kustannuksia.”

Asiakkaat arvostavat hyvää hygieniaa

Pandemia-aika lisäsi ravintola-asiakkaiden hygieniatietoisuutta. Hygieenisyys on yksi kertakäyttöliinojen kiistattomia etuja. Puhtauden tunne lisää turvallisuuden tunnetta.

”Bio Dunisoft -lautasliinat ovat aina varmasti ehjiä, puhtaita ja turvallisia loppukäyttäjälle. Ne pysyvät myös muodossaan.”

Kesäsesongissa aterintaskuna toimiva valmiiksi taitettu Bio Duniletto Slim säästää henkilökunnan aikaa ja resursseja. Valmiiksi taiteltu lautasliina on myös hygieenisempi.

”Tehtaalla valmiiksi taitellun aterintaskun voi nostaa suoraan pöytään. Mitä vähemmän lautasliinaan tarvitsee koskea, sitä hygieenisempi se on loppukäyttäjälle.”

ML 3 23 Premium Duni 2 Bio Dunisoft -malliston valmiiksi taiteltu aterintasku Bio Duniletto Slim on nopea ja hygieeninen vaihtoehto. Näyttävä kattaus syntyy kesäkaudella myös kausihenkilökunnan käsissä.

Duni

Duni toimittaa innovatiivisia ja ekologisia kattauskonsepteja sekä pakkaus- ja take away -ratkaisuja ammattilaisille ja kuluttajille. Ruotsalainen yritys aloitti kartonkipikareiden ja lautasliinojen valmistamisen vuonna 1949. Nykyään Duni on yksi alan johtavista tekijöistä ja toimii ympäri maailmaa.

Duni-konserniin kuuluu kaksi brändiä: Duni ja BioPak. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Malmössä. Sillä on tuotantoyksiköitä Ruotsin lisäksi myös Saksassa, Puolassa, Uudessa-Seelannissa ja Thaimaassa.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä