Ravintolatukku laajenee Turkuun, Lahteen ja Tampereelle

Ravintolatukku-palvelu tarjoaa nopeutta ja joustavuutta tukkutoimituksiin ravintolan arjen sujuvoittamiseksi sekä ravintolan varastoon sidotun pääoman pienentämiseksi. Tästä päivästä lähtien palvelu on tarjolla Lahden, Turun ja Tampereen ravintoloille.

Julkaistu

Teksti

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE

”Markkina ei ainoastaan palaudu entiselleen koronan jäljiltä, vaan arvioin ulkona syömisen suosion tuntuvaa kasvua. Ravintoloiden tarve tukkutoimitusten räätälöintiin kasvaa, jotta ravintola pystyy tarjoamaan myös omille asiakkailleen ensiluokkaisia kokemuksia”, kertoo Kespron kaupallinen johtaja Jerry Tiittala.

Turussa, Lahdessa ja Tampereella Kespro Ravintolatukku tarjoaa paikallisesti markkinoiden nopeimman toimituksen. Ravintola voi tehdä tilauksensa edellisenä päivänä klo 16 mennessä, jolloin toimitus on ravintolassa seuraavana aamuna. Pääkaupunkiseudulla Ravintolatukku tarjoaa vieläkin lyhyemmän toimitusikkunan ja toimitukset jopa kaksi kertaa päivässä.

Ravintolatukku-palvelu on suunnattu ravintolatoimijoille, joiden tarpeissa korostuvat henkilökohtaisuus, pienet toimituserät, huippulaatuiset raaka-aineet ja nopeiden tukkutoimitusten tarve. Lisäksi ravintolatukun asiakkaalla on suurempi mahdollisuus muokata omia tukkutilauksiaan ja niiden toimitusaikataulua.

Palvelu vapauttaa ravintolan pääomia

”Ravintolan asiakasmäärät vaihtelevat suuresti esimerkiksi säiden mukaan. Mahdollinen kysyntäpiikki vaatii ravintolalta varastoa, mutta ravintolassa seisova tavara sitoo ravintolan pääomaa, jolloin sitä on vähemmän käytettävissä muuhun toimintaan. Ravintolatukku-palvelun nopea toimitusrytmi ratkaisee tämän dilemman ja tarjoaa ravintolalle liiketoiminnallista liikkumatilaa”, kertoo Tiittala.

Palvelu on kehitetty siten, että ruuhka-aikoina Kespro pystyy varmasti toimittamaan tilatut tuotteet. Mahdollisessa varastolla havaitussa tuotepuutostilanteessa Kespro lähtee heti neuvottelemaan ravintolan kanssa vastaavan tuotteen toimituksesta.

”Ravintoloiden lisäksi Ravintolatukku palvelee nyt myös nopeasti avautuvaa tapahtuma-alaa. Kulttuuritapahtumien väliaikatarjoilut tilataan usein ennakkoon, sillä tauot ovat lyhyitä. Kun toimitusaika on nopea, ravintola voi myydä tarjoiluja lähempänä tapahtumaa. Ravintola voi ottaa tilauksia vastaan viime hetkeen asti ja saa näin lisättyä myyntiään”, kertoo Tiittala.

Räätälöinti paikalliseen markkinaympäristöön

Ravintolatukku-palvelu on ollut käytössä vuoden alusta pääkaupunkiseudulla. Palvelun asiakkaina on jo yli kuusikymmentä ravintolaa, joiden liiketoimintamallit vaihtelevat lounasravintoloista fine diningiin.

Ravintolalle Ravintolatukku-palvelun käyttöönotto tapahtuu Kespron Turun, Lahden ja Tampereen paikallisten noutotukkujen myyntiorganisaatioiden kautta, joiden asiantuntijat tuntevat paikallisen markkinaympäristön.

Kespro Ravintolatukku -palvelun esittelysivuille.

Kespron noutotukkujen yhteystiedot.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä