Uusi Kespro Oulu noutotukku on energiatehokas ja asiakasystävällinen

Kespro Oulu noutotukku muuttaa! Uusi noutotukku avasi ovensa osoitteessa Rautasepäntie 1 31.8.2023. Tervetuloa tutustumaan uuteen tukkuun!

Julkaistu

Teksti

Kati Valjus

Alkuperäinen julkaisu 28.8.2023.

Kespron Oulun uusi noutotukku avasi ovensa 31. elokuuta osoitteessa Rautasepäntie 1, aivan entisen noutotukun naapurissa. Uusi rakennus on pinta-alaltaan vanhaa pienempi, mutta neliöiltään sitäkin tehokkaampi.

Tuotteet ovat paremmin esillä, hyllymetrejä on enemmän ja uusi noutotukku on monin tavoin myymälämäisempi ja asiakasystävällisempi kuin vanha. Asiointi on helpompaa”, Kespron aluejohtaja Ilpo Korkala lupaa.

Uudessa rakennuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Kylmälaitteet, muu jäähdytys, lämmitys ja valaistus toteutetaan energiatehokkaasti.

”Vanhaan verrattuna saamme noin 380 megawattitunnin vuotuisen säästön. Se vastaa noin yhden K-Supermarketin vuosittaista energiankulutusta. Kyse on siis mittavasta säästöstä”, Korkala painottaa.

Tuotteet ovat paremmin esillä, hyllymetrejä on enemmän ja uusi noutotukku on monin tavoin myymälämäisempi ja asiakasystävällisempi kuin vanha. Asiointi on helpompaa.
Ilpo Korkala, Kespro


ML 4 21 osaaja Matti Holma Food Solution Manager Matti Holma

Foodsteri merkittävässä roolissa uudessa noutotukussa

Uudessa noutotukussa tuotekehityskeittiö Foodsteri tulee olemaan merkittävässä roolissa. Se on sijoitettu aivan kassojen lähettyville.

Food Solution Managerimme Matti Holma on valmiina palvelemaan asiakkaita tuotekehityksessä. Keittiössä on helppo kokeilla uusia ideoita. Samalla myös astianäyttelymme kasvaa ja astiamyynti nousee yhä tärkeämpään osaan”, Korkala kertoo.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä