Kespro Joensuu noutotukku on Kespron vuoden 2023 paras tukku

Kespron noutotukkujen kovatasoisessa kilpailussa Joensuun tukku on voittanut vuoden parhaan tukun tittelin jo toista vuotta peräkkäin. Voitto on saavutettu tinkimättömällä laadulla ja huomioimalla paikalliset tarpeet.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kespro Joensuu noutotukussa työskentelevä tiimi kuvaa itseään pieneksi ja pippuriseksi perheeksi. Asiakaspalvelupäällikkö Netta Virkki korostaa, että he ovat palveluhenkisiä ja oma-aloitteisia, mutta samalla tiimityö toimii saumattomasti.

"Tulokset näkyvät sekä kisan tuloksissa että lopulta asiakkaillemme parempana palveluna", hän lisää.

Operatiivinen palvelupäällikkö Joonas Timonen kiittää voitosta koko tukun väkeä.

"Perättäinen voitto kertoo, että tukun menestys ei ole tullut sattumalta vaan on vaatinut taustalle jokaiselta tukussa työskentelevältä kovaa työtä."


Kespro-Joensuun-noutotukku-staff

Laadukasta toimintaa ja sisukkuutta

Kespro Joensuu noutotukku saavutti ketjumittauksessa 313 pistettä maksimipisteiden ollessa 353. Mittauksessa tukun erityisvahvuudet olivat ensivaikutelma, myymäläkunto ja asiakasviihtyvyys. Voiton perusteluissa mainittiin, että Joensuun tukku on löytänyt menestyvän reseptin ja pyrkii sinnikkäästi kehittämään toimintaansa.

Toiseksi sijoittui Kespro Jyväskylä noutotukku 310 pisteellä ja kolmanneksi Kespro Kotka noutotukku 307,5 pisteellä. Lisäksi Kespro Kouvola noutotukku sai kunniamaininnan kehityksestään viime vuoteen verrattuna, ja Turun tukku palkittiin parhaista pisteistä laatua mittaavissa aiheissa.

Noutotukkujen ketjumittaus edistää yhteistyötä ja laatua

Ketjumittauksen tarkoituksena on löytää tukkujen vahvuuksia ja kehitettäviä alueita, omaksua yhteisiä toimintamalleja sekä luoda ketjumaista tekemistä tukun paikallisuutta tukemaan. Vuoden noutotukkupalkintoa on jaettu Kesprossa vuodesta 2014 lähtien.

Kesprolla on yhteensä 13 alueellista noutotukkua eri puolilla Suomea, mukaan lukien Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvolaa, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Rovaniemi, Tampere, Turku ja Vaasa.

Vuoden parhaat noutotukut edellisinä vuosina

  • 2023: 1. Joensuu, 2. Jyväskylä, 3. Kotka
  • 2022: 1. Joensuu, 2. Vaasa, 3. Jyväskylä
  • 2021: 1. Jyväskylä, 2. Turku, 3. Vaasa

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä