Tehokkuutta ja tuottoa: Kespron kannattavuuskoulutukset

Tervetuloa mukaan syventymään ravintolan kannattavuuden saloihin Kespron kannattavuuskoulutuksiin. Luvassa käytännön vinkkejä ja arvokasta tietoa mm. liikevaihdosta, myyntikatteesta ja henkilöstökuluista.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Ilmoittaudu mukaan Kespron kevään kannattavuuskoulutuksiin

Aikataulu

20231129 Otavamedia Kespro Charrlotta ja Anssi-4 kannattavuus
Kespron Food Inspirations Manager Anssi Nurminen ja Service Manager Charrlotta Ylimys auttavat ravintoloita luomaan kannattavaa liiketoimintaa.

Sisältö

Suositun kannattavuuswebinaarin lisäksi Kespro järjestää kevään 2024 aikana myös kannattavuuskoulutuksia. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten voit vaikuttaa myyntikatteeseen, onko olemassa huonoa liikevaihtoa ja miten hallita liiketoimintasi muita kuluja kannattavuuden varmistamiseksi.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Kespron oma kannattavuusasiantuntija, Charrlotta Ylimys. Charrlotta on ravintola-alan konkari, jolla on työskentelyhistoriaa jo neljällä vuosikymmenellä. Hän on toiminut johtotehtävissä monenlaisessa yrityksissä yökerhoista fine dining-ravintoloihin ympäri Suomea, aina Leviltä Hankoon. Miksi kannattavuus kiehtoo Charrlottaa?

"Niin opiskeluni kuin työtehtäväni ovat oikeastaan pyörineet aina kannattavuuden ympärillä, mm. kouluttaessa kannattavuuden johtamista ravintola- ja keittiöpäälliköille", kertoo Charrlotta.

Hinnoittelu

  • 109 €/hlö (ALV 0%). Ennakkovaraajan etu maaliskuun 2024 aikana 99€/hlö (ALV 0%).


Vinkki! Kespron asiakkaana saat Haaga-Helian koulutukset -10% ja online-koulutukset -20%. Katso lisää Kespron asiakkaan Haaga-Helia -eduista.

Kespro-messut-2023-Turku-7225

Psst! Muista myös muut Kespron tapahtumat

Tutustu myös Kespron muihin tapahtumiin ja merkitse sopivat tapahtumat ylös kalenteriin. Nähdään Kespron tapahtumissa ja koulutuksissa!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä