Fentimans-uutuuksilla ulottuvuuksia kesän drinkkeihin

Fentimansin juomat saavat runsaan makunsa luonnon raaka-aineista. Uutuudet Pink Grapefruit Tonic Water ja Ginger Ale tarjoavat helpon tavan tuoda vaihtelua juomasekoituksiin.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro, Fentimans

Kesän kynnyksellä on hyvä tarkistaa juomalistan raaka-aineet kuntoon. Mikserit ovat tärkeä osa juomaa, sillä suurin osa lasista täyttyy pidentäjällä, oli juoma alkoholia sisältävä tai alkoholiton. Fentimans tonic-vedet ja mikserit saavat makunsa puhtaista luonnon raaka-aineista ja ovat erinomainen valinta, kun valmistetaan laadukkaita drinkkejä ja mocktaileja. Kaikki Fentimans-perheen tuotteet valmistetaan uuttamalla tarkoin valittuja kasviraaka-aineita useamman päivän ajan, jotta saavutetaan ainutlaatuinen ja intensiivinen makuelämys. Juomat eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai aromeja, ja ne sopivat myös vegaaneille ja gluteenittomaan ruokavalioon.

Fentimans PGTW GA ja mitali 1500x1000 Kevään Fentimans-uutuudet Suomessa, Pink Grapefruit Tonic Water ja Ginger Ale. Pink Grapefruit Tonic Water on saanut tunnustusta maailmalla maustaan Bartenders Brand Awards 2022 -kultamitallilla.

Uutuudet Pink Grapefruit Tonic Water ja Ginger Ale

Fentimansin mikseri-valikoimaa täydentävät tänä keväänä kaksi uutuusmakua. ”Raikas Pink Grapefruit Tonic Water saa makunsa punaisesta greipistä ja vivahteesta makeaa appelsiinia. Maku sopii erinomaisesti gin- ja vodkapohjaisiin juomiin tuomaan kevyttä kirpeyttä”, kertoo Juomatukku Kespron tuotepäällikkö Betty Mwiinga. ”Toisessa uutuudessa, Fentimans Ginger Alessa, maistuu runsas, mutta kepeä inkivääri. Makua täydentävät appelsiini- ja galangal-juuriuute sekä kaneli. Ginger Alea voidaan käyttää myös korvaamaan Ginger Beer, kun halutaan saavuttaa mausteisen sijaan makeampi maku. Kokeile viskin tai maustetun rommin kanssa klassikkodrinkkeihin”, Betty vinkkaa.

Juomatukku drinkkivinkki 2023-0491 1500x1000

Aromatic Grapefruit G&T

Valmista näin

  1. Laita lasiin reilusti jäitä.
  2. Kaada lasiin gin, greipin mehu ja Fentimans Pink Grapefruit Tonic Water.
  3. Sekoita kevyesti ja koristele greipin viipaleella.

Kokeile uusia miksereitä myös alkoholittomien juomien parina!

Juomatukku drinkkivinkki 2023-040 1500x1000

Whiskey Ginger

Valmista näin

  1. Laita jäät lasiin.
  2. Lisää viski ja Fentimans Ginger Ale.
  3. Purista yhden limelohkon mehu juomaan. Koristele limelohkolla.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä