Hevivinkki: 4 x Intense-tomaatti – hyödynnä sen ominaisuudet

Nimensä mukaisesti voimakkaan makuinen Intense-tomaatti on valumattomuutensa takia mainio valinta ravintolan tarpeisiin. Listasimme lajikkeen merkittävimmät ominaisuudet.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Kaupallinen yhteistyö

Direct Fresh

Kespron pitkäaikainen kumppani Direct Fresh tuo valikoimiimme muun muassa tuoreita, raikkaita tomaatteja, joista yksi mielenkiintoisimmista on Intense-lajike. Miksi kannattaa valita juuri Intense-tomaatti ravintolan raaka-aineeksi? Listasimme tämän maukkaan tomaatin tärkeimmät ominaisuudet:

1 – Kiinteä ja mehukas rakenne

Intense-tomaatin rakenne on kiinteämpi kuin monien muiden tomaattien. Tämä tarkoittaa, että se säilyttää muotonsa ja mehukkuutensa paremmin esimerkiksi viipaloituna tai kuutioituna. Tämä ominaisuus tekee siitä täydellisen valinnan esimerkiksi salaatteihin, bruschettoihin ja muihin ruokiin, joissa tomaatin rakenne on olennainen osa annoksen visuaalista ilmettä ja suutuntumaa.

Ravintolan annosten ulkonäöllä on suuri merkitys asiakkaiden kokemukseen. Intense-tomaattien kiinteä rakenne ja kaunis, syvän punainen väri tekevät niistä täydellisiä koristamaan annoksia. Niiden viipaloiminen ja muotoilu on helppoa, ja ne säilyttävät kauniin ulkonäkönsä pitkään, mikä on tärkeää esimerkiksi buffetpöydissä ja catering-tapahtumissa.

2 – Monipuolinen

Intense-tomaatissa on vähemmän siemeniä kuin useimmissa muissa tomaateissa. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan ruokiin, joissa siemenien liiallinen määrä voi olla häiritsevää, kuten esimerkiksi täytettyihin tomaatteihin, keittoihin ja kastikkeisiin. Vähemmän siemeniä tarkoittaa myös vähemmän ylimääräistä nestettä, mikä auttaa pitämään ruoan koostumuksen juuri sellaisena kuin halutaan.

Kiinteän rakenteensa ja vähäisen siemenmäärän ansiosta Intense-tomaatit sopivat hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Ne ovat erinomainen valinta salaatteihin, voileipiin, pastaruokiin, keittoihin ja kastikkeisiin. Lisäksi ne soveltuvat hyvin kypsennettäviksi, esimerkiksi uunissa paahdettuina tai grillattuina.

3 – Pitkä säilyvyys ja kestävyys

Intense-tomaatit säilyvät erinomaisesti myös haastavissa olosuhteissa. Ne kestävät hyvin kuljetusta ja varastointia ilman, että niiden laatu kärsii. Tämä tekee niistä erittäin käytännöllisiä ravintoloille, joissa raaka-aineiden hävikki halutaan minimoida ja varmistaa, että tarjolla on aina ensiluokkaisia tomaatteja.

4 – Erinomainen maku

Intense-tomaatit tarjoavat tasapainoisen ja täyteläisen tomaatin maun, joka täydentää monia erilaisia ruokia. Intense-tomaattien mehukkuus ja mieto makeus tekevät niistä suosikkeja niin lämpimissä kuin kylmissäkin ruoissa.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä