Joulun paras lahja keittiöösi: Valion täytteet

Valion täytteillä loihdit joulun jälkiruokapöytään helposti herkkuja, jotka saavat asiakkaat hyrisemään. Monipuoliset täytteet istuvat myös herkuttelujuustojen makupariksi. Katso vinkit ja toteuta herkut, joiden perään kysytään vielä seuraavanakin jouluna.

Julkaistu

Teksti

Valio

Kuvat

Valio

Kaupallinen yhteistyö

Valio

Valion valikoimista löytyy kymmenittäin herkullisia curdeja, hilloja ja paistonkestäviä täytteitä. Ne on kehitetty tarkasti ammattikeittiön tarpeita ajatellen: syvät maut, herkulliset värit ja makuvalikoimassa riittää! Valitse runsaan hedelmäistä ja marjaista tai valitse täyteläisellä, aidolla voilla ryyditetty laktoositon curd.

Sen seitsemän sortin tortut

Klassiset maut kuten mustikka ja sitruuna löytävät aina syöjänsä, mutta jouluun suosittelemme kokeilemaan uutta karpalo-puolukkatäytettä tai suosittua joulun kausimakua kirsikkaa.

Näyttävä ja värikäs jälkiruokaleivonnainen syntyy, kun vispikerma-tuorejuustovaahtoon lisätään Valion täytettä ja pursotetaan valmiisiin tartalettipohjiin. Nämä kauniit herkut voi koristella tuoreilla marjoilla tai marjapölyllä, tai vaikkapa piparkakkumuruilla.

Paistonkestävillä täytteillä saa ilon irti myös joulutortuista. Karpalo-puolukka- tai kirsikkatäyte tai vaikka trendikäs suolakaramelli sopivat mainiosti joulutortun hillosilmäksi ja tarjoavat asiakkaallesi vaihtelua perinteiseen luumutorttuun.

40593 2 joulutorttu kirsikkataytteella Kirsikkatäyte sopii mainiosti joulutortun hillosilmäksi ja tarjoaa vaihtelua perinteiseen luumutorttuun.

Jälkiruokaan taipuisat pohjat

Erilaiset rahkat ja vaahdot ovat joulusesongissakin paras ystäväsi: rahka, panna cotta tai parfait onnistuvat helposti eri makuisina vain täytettä vaihtamalla. Ja kun käytät kasvipohjaisia maitotuotteiden vaihtoehtoja ja valitset kasvipohjaisen täytteemme, homma onnistuu myös vegenä. Kauden mukaisilla koristeilla tarjoiltuina nämä luottoreseptit ovat paras kaverisi sesongista sesonkiin.

Valio pannacotta

Panna cotta Valion täytteillä

1,000 kg Valio Kuohukermaa

0,750 kg Valion täytettä tai hilloa

1,000 kg Valio Eila® maitojuomaa

0,020 kg liivatelehtiä

  1. Sekoita kuohukerma, täyte ja puolet maitojuomasta sekaisin.
  2. Lämmitä loput maidosta kattilassa ja sulata siihen kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet. Sekoita muun massan joukkoon ja hyydytä kylmiössä n. 3h tai yön yli.

HUOM!

Tee pannacottasta vegaaninen versio vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood®-tuotteiksi ja liivatelehti vegaaniseksi vegegel-jauheeksi.

VINKKI:

Jos käytät hilloja, jossa on siemenet mukana, niin parhaan lopputuloksen saat kun paseeraat siemenet pois kokonaismassasta.

Sano juusto, kun haluat joulufiilistä

Jos hilloa tai täytettä vielä jäi jäljelle, ei hätää, sille löytyy kyllä käyttökohde: juustopöytä. Herkullinen juustopöytä tai annoslautanen on helppo koota ja luo tunnelmaa pikkujoulun iltoihin, mutta se sopii hyvin tarjottavaksi myös joulupöydässä. Kun juustojen seuraan valikoidaan niiden aromeja tukevat lisukkeet, kuten sopivasti makeat hillot ja rapsakat keksit, ollaankin jo suurten makuelämysten äärellä.

Valikoi asiakkaille mietoja, voimakkaita, pehmeitä ja kovia, tuttuja ja harvinaisempia juustoja. Tuttu ja toivottu juustotärppi on tietysti Valio Aura® Gold.

Kokeile näitä


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä