Kansainvälisiä makuja broilerista

Broileri on erinomainen pääraaka-aine, kun haluat tuoda listalle kansainvälisiä makuja. Kespron broilerivalikoima takaa parhaat broileripalat niin persialaiseen biryaniin kuin louisianalaiseen gumboonkin.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Biryani on mausteiden aarrearkku: sahramia, kardemummaa, kuminaa, chiliä, inkivääriä, valkosipulia, korianteria, garam masalaa ja tuoretta minttua. Rusinat tuovat ruokaan tasapainottavaa makeutta.

Marinoi Menu Broilerin fileepaloja korianterilla ja chilillä maustetussa jogurtissa. Hauduta kypsiksi mausteisessa tomaattikastikkeessa.

Pikantti picadillo

Nopeasti kypsyvä Menu Broilerin sisäfilee on miedosti suolattua suomalaista broilerinlihaa. Kuubalaisittain ryyditetty picadillo syntyy hyvin ruskistetuista broilerin sisäfileistä, öljyssä freesatusta kuminasta ja paprikasta sekä valkoviinistä, tomaattikastikkeesta, chipotle-salsasta, rusinoista, oliiveista ja oreganosta. Kääri tortillojen täytteeksi.

Saltimbocca broilerista

Suomalainen Menu Broilerin rintafilee kohtaa italialaisen klassikon: saltimbocca syntyy, kun nuijit broilerinfileet kevyesti, leivität ne jauho-juustoseoksessa ja paistat oliiviöljyssä. Siirrä fileet vuokaan, laita päälle parmankinkkua, salviaa ja mozzarellaa ja pohjalle kanalientä. Anna juuston sulaa uunissa kannen alla. Keitä lopuksi kastike liemestä ja voista. Saltimboccan lisukkeeksi sopii reilusti pinaattinen perunamuusi.

Broilerigumbo

Pataruokiin parastaan antavat luulliset Menu Broilerin reisipalat. Louisianalaiseen gumboon ne ruskistetaan kauttaaltaan, jauhotetaan ja lisätään kypsymään tomaatti-kanaliemeen, jota maustavat cajunkeittiön vakioainekset paprika, sipuli ja varsiselleri sekä valkosipuli, cayenne, savupaprika, kumina ja yrtit. Lisää ruoan autenttisuutta tuoreella okralla. Laita se kypsymään samaan aikaan kuin broileripalat.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä