Kuukauden erikoisolut: Enigma Modern Lager 5%

Kokeellisessa Stadin Panimossa etsitään jatkuvasti mielenkiintoisia makuvivahteita uusimmista raaka-aineista.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Stadin Panimo

Kuvat

Stadin Panimo

Stadin Panimon uusi craft-brändi Enigma, ja sen moderni lagerolut, syntyivät myös uusista raaka-aineista ja makuvivahteista. Tuoteperheen nimikin viestii arvoituksellisuudesta ja erilaisuudesta.

Enigma Modern Lager

Enigma Modern Lager 5% on sameahkon vaaleankeltainen, runsaan sitruksisen ja hedelmäisen aromihumalainen, suodattamaton täysmallaspohjahiivaolut.

Moderniutta lageriin tuo uusi Saccharomyces pastorianus -hiivakanta, joka tuottaa valikoitujen aromihumalalajikkeiden kanssa biotransformaation. Tämän lopputuloksena oluesta saadaan kylmäkäymisen aikana muita lagereita hedelmäisempi aromi. Pyörrehumaloinnissa käytetään hyvin runsaasti aromihumalaa, joten se on hieman peruslageroluita katkerampi.

Enigma Modern Lager 1080x1080

Enigma Modern Lager sopii erinomaisesti jano-, sauna- ja seurajuomaksi sekä useampien ruokalajien kanssa nautittavaksi.

Tutustu myös muihin Enigma-tuoteperheen moderneihin tuulahduksiin. Valikoimassa on muun muassa trendikäs Cold IPA ja Wine Grape Ale, joka on saanut maukkautta käymisen aikana vierteeseen lisätyistä viinirypäleistä.

Enigma tuoteperhe 1800x1000 Enigma-tuoteperheen Modern Lager, Nouveau Blanche, Nova Cold IPA, Neomexicanus Pale Ale, Wine Grape Ale ja Neo Enland IPA.

Stadin Panimo – 1000 olutreseptiä ja 65 Suomen Paras Olut -palkintoa

Stadin Panimo on 90-luvun loppupuolella perustettu pienpanimo, jonka tuotantotilat sijaitsevat Helsingin historiallisella kaasutehtaan alueella Suvilahdessa ja nykyisin myös Uudessakaupungissa. Ajan saatossa panimo on kehittänyt yli 1000 erilaista olutreseptiä, yli 100 erilaiseen oluttyyliin. Monin eri tavoin humaloiduissa oluissa on kokeiltu satoja erilaisia humalalajikkeita, ja oluita on käytetty monilla kymmenillä eri hiivakannoilla myös niitä keskenään sekoittaen.

Stadin Panimo on Suomen ylivoimaisesti palkituin panimo, jolla on hallussaan 65 Suomen Paras Olut -palkintoa. Panimon motto on ”Parempaa Olutta”.

Kuukauden erikoisolut -artikkelisarja vie mukanaan oluiden maltaiseen maailmaan! Esittelemme joka kuukauden alussa eri oluen, juttusarjassa on mukana tuotteita laajasti eri oluttyypeistä.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä