Kylmät Segafredo-kahvijuomat nyt trendin harjalla!

Meiran uudet, käyttövalmiit Segafredo-kahvijuomat on kehitetty suomalaisten kuluttajien makuun. Aidosta italialaisesta kahvilamaailmasta makunsa saavat kahvijuomat ovat täydellinen vaihtoehto välipalaksi, arjen piristykseksi tai trendikkääksi mocktailiksi.

Julkaistu

Teksti

Meira

Kuvat

Meira

Kaupallinen yhteistyö

Meira

Kahvijuomamme perustuvat italialaistyyliseen, tummapaahtoiseen, Rainforest Alliance -sertifioituun kahviin. Segafredo Latte Macchiatossa laadukas kahvi yhdistyy raikkaaseen maitoon. Tämä juoma sisältää 30 % vähemmän sokeria kuin markkinoilla olevat valmiit maitokahvijuomat keskimäärin. Pehmeä ja samettinen Segafredo Caramel Macchiato on hemmotteleva yhdistelmä vahvaa kahvia, raikasta maitoa sekä herkullista karamellia. Segafredo Vanilla Espresso + Milk -kahvijuoma sisältää kahvin ja maidon lisäksi hienostunutta vaniljaa.

Välipalakulttuuri kukoistaa ja take away -myynti kasvaa

Ihmisten elintavoissa, arvoissa ja prioriteeteissa on tapahtunut muutoksia. Aikaa halutaan säästää esimerkiksi ruoanlaitosta, ruokaostoksista ja ravintolassa paikan päällä syömisestä muihin asioihin.

Take away -ruokailu yleistyy ja välipalojen merkitys korostuu. Kiireiselle asiakkaalle kannattaa nyt tarjota vitriinistä herkullisia valmiita välipaloja, jotka on pakattu helposti mukaan otettaviin on-the-go -pakkauksiin. Houkutteleva vitriini kasvattaa lisämyyntiä!

"Meiran uudet Segafredo RTD -kahvijuomat tuovat raikkaan piristyksen päivään. Vitriinistä kuluttajien on helppo ottaa juomat mukaan esimerkiksi lounaan jälkeen toimistolle iltapäivän herkuksi. Ne ovat mitä parhaimpia on-the-go -myyntiä kasvattavia vitriinituotteita. Kesällä Segafredo RTD -kahvijuomista voi myös kätevästi rakentaa erilaisia kahvijuomia ja drinkkejä tarjolle", asiakasmarkkinointipäällikkö Susanna Koroma-Nyström toteaa.

"Loihdimme herkullisia ja näyttäviä, kesäkauteen sopivia reseptejä asiakkaidemme käyttöön. Niitä kannattaa ehdottomasti kokeilla!"

Meira Segafredo-kahvijuomat-artikkelikuva-1500-x-1000-px SZ-Red-Velvet

Resepti: Segafredo Red Velvet

1 annos

Tarvitset:

Tee näin:

  1. Laita tehosekoittimeen Segafredo Vanilla Espresso +Milk, vaniljatuorejuusto, elintarvikeväri ja jääpalat.
  2. Aja tasaiseksi ja kaada lasiin.
  3. Viimeistele juoma kermavaahdolla ja pakastekuivatuilla vadelmilla.

Meira Segafredo-kahvijuomat-artikkelikuva-1500-x-1000-px-SZ-pop-n--corn-crunch

Resepti: Segafredo Pop n’ corn crunch

2 annosta

Tarvitset:

Tee näin:

  1. Laita yhdelle lautaselle karamellikastiketta ja toiselle lautaselle maissi-voikrokanttia.
  2. Pyöritä lasin reunoja ensin karamellikastikkeessa ja sitten maissi-voikrokantissa.
  3. Täytä lasit jäillä ja jaa Segafreo Caramel Macchiatto laseihin.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä