MaraPlan Pro-työvuorosuunnitteluohjelma helpottaa ravintolayrittäjän arkea ja lisää työntekijätyytyväisyyttä

Ravintola-alan erikoistarpeet, aukioloajat, sesongit ja työntekijöiden toiveet voivat tehdä vuorosuunnittelusta monimutkaista. Usein se onkin sekoitus Exceleitä, lippulappusia ja jatkuvaa työvuorojen sumplimista. MaraPlan Pro tarjoaa tähän ratkaisun.

Julkaistu

Teksti

MaraPlan Pro

Kuvat

MaraPlan Pro

Kaupallinen yhteistyö

MaraPlan Pro

Vuosivapaapäivien laskenta automatisoituna

MaraPlan Prossa vuosivapaapäivien laskenta kertyy tehtyjen työtuntien mukaan ja näet kertyneet vuosivapaat suoraan ohjelmasta. Et enää tarvitse sekavia Exceleitä tai ruutuvihkoja vuosivapaiden laskemiseen.

Kaikki yhdessä paikassa

MaraPlan Prossa kaikki työvuoroihin ja työaikaan liittyvät tiedot, kuten työntekijän vuorotoiveet, +/- tunnit, vuosivapaat ja lomien seuranta, ovat selkeästi nähtävissä yhdestä paikasta. Sinun ei enää tarvitse käyttää aikaa tietojen metsästämiseen irrallisista tiedostoista, viesteistä tai lomakkeista.

Kespro Palvelut Accountor MaraPlan Pro ipad

Työntekijän mobiilitunnukset lisäävät työtyytyväisyyttä

MarPlan Pro:n työntekijän mobiilitunnuksien avulla työntekijät voivat lähettää vuorotoiveitaan ja nähdä tuntisaldonsa puhelimellaan. Lisäksi työntekijä voi tarvittaessa muokata omaa toteutunutta työaikaansa mobiilissa. Kun työntekijälle annetaan mahdollisuus esittää toiveita sekä pääsy omien tuntisaldojen tarkasteluun, se voi lisätä muun muassa läpinäkyvyyttä, työntekijöiden työhyvinvointia ja kokemusta tasapuolisesta kohtelusta.

Järjestelmän avulla toiveita voidaan vastaanottaa runsaasti ja käsitellä tasa-arvoisemmin kuin manuaalisessa työvuorosuunnittelussa. Tällä tavalla kovaäänisin työntekijä ei saa enää etulyöntiasemaa, vaan kaikkien toiveet käsitellään yhtä arvokkaina. Tämä lisää työyhteisön hyvinvointia ja tasa-arvoa.

Tehokas aineiston siirto palkanlaskentaan

MaraPlan Pro laskee valmiiksi alan työehtosopimusten mukaiset lisiin oikeuttavat tunnit, jonka jälkeen tiedot tarvitsee vain lähettää palkanlaskentaan. Työvuorojen muutokset, lisät ja pyhäkorvaukset eivät enää aiheuta päänvaivaa. Koska aineisto siirtyy automaattisesti palkanlaskentaa ja palkka-aineistot ovat ajan tasalla, myös virheet palkanmaksussa vähenevät. Tämä puolestaan taas lisää työntekijätyytyväisyyttä, sillä väärin maksettu palkka aiheuttaa aina negatiivisen kokemuksen.

Kokeile MaraPlan Prota ja huomaat eron!

Läpinäkyvyys ja osallistaminen

Kun työntekijä osallistetaan työvuorosuunnitteluun, se ei ainoastaan lisää työntekijän tyytyväisyyttä, vaan helpottaa myös vuorojen suunnittelijaa. MaraPlan Pro:lla työntekijät näkevät tuntisaldonsa ja voivat tehdä tarvittavia muutoksia toteutuneisiin tunteihin, jotka siirtyvät hyväksynnän kautta palkanlaskentaan. Näin ollen heidän ei tarvitse kysellä tuntisaldoja tai lomakertymiä yrittäjältä, ja se säästää aikaa molemmilta osapuolilta. Lisäksi osallistava työvuorosuunnittelu voi parantaa työntekijän kokemusta tasapuolisemmasta kohtelusta.

Töihinkutsuominaisuus

Tarvitaanko kiireisenä aikana lisäkäsiä tai sairastuiko joku? Tässä tilanteessa yleensä alkaa soittelu- ja viestittelyrumba, kun vuoroon aletaan etsiä tuuraajaa. MaraPlan Prossa on kätevä töihinkutsuominaisuus, joka helpottaa yllättävissä tilanteissa.

Suunnittelija voi tehdä ohjelmassa avoimille vuoroille töihin kutsun, ja vapaana oleva työntekijä voi ilmoittautua avoimelle vuorolle esimerkiksi kännykällään. Suunnittelija valitsee ilmoittautuneista työntekijöistä, kenelle vuoro annetaan ja vuoro siirtyy suoraan työntekijän toteutuneisiin tunteihin.

MaraPlan Pro on ohjelma, joka ei ainoastaan helpota yrittäjän arkea, vaan myös lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sekä osallistumista. Se tekee työvuorosuunnittelusta ja palkanlaskenta-aineistojen koostamisesta sujuvaa ja tehokasta, ja antaa työntekijöille mahdollisuuden olla aktiivisempi osa prosessia.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä