NSnappy® – Tehokas omavalvonta ravintoloille

NSnappy tarjoaa ratkaisun ravintola-alan omavalvonnan haasteisiin. Digitaalinen järjestelmä helpottaa muun muassa lämpötilaseurantaa ja hävikin hallintaa. Tutustu, miten NSnappy tehostaa ravintolan toimintaa.

Julkaistu

Teksti

Nokeval

Kuvat

Nokeval

Kaupallinen yhteistyö

Nokeval

Ravintola-alan kiireisessä arjessa omavalvonnan ylläpito voi olla haastavaa. Manuaalinen dokumentointi vie aikaa ja resursseja, ja virheiden riski on aina olemassa. NSnappy tuo helpotusta haasteisiin tarjoamalla digitaalisen järjestelmän sekä langattomat mittalaitteet omavalvonnan tarpeisiin – aina kuorman saapumisesta hävikkiin asti.

NSnappyn avulla ravintolat voivat:

  • Digitalisoida ja automatisoida omavalvontaprosesseja HACCP-järjestelmän mukaisest
  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä tekee omavalvonnasta sujuvaa ja nopeaa
  • Reaaliaikaiset raportit ja hälytykset varmistavat, että kaikki on kunnossa

Kespro Palvelut NSnappy ammattikeittion omavalvonnan tehtavat

NSnappy ratkaisee ravintola-alan yleisimpiä omavalvonnan haasteita

Lämpötilaseuranta:

NSnappy automatisoi lämpötilojen seurannan ja tallentaa tiedot pilvipalveluun. Reaaliaikaiset hälytykset varmistavat, että elintarvikkeet säilytetään oikeissa lämpötiloissa. Raportit auttavat analysoimaan lämpötilatietoja ja tunnistamaan mahdolliset riskit.

Pintahygienia:

NSnappy auttaa varmistamaan, että kaikki pinnat puhdistetaan ja desinfioidaan asianmukaisesti. Ajastetut tehtävät takaavat, että puhdistukset suoritetaan säännöllisesti ja järjestelmän avulla tulokset kirjautuvat yhteen paikkaan. Raportit antavat kattavan kuvan pintahygienian tasosta.

Siivoustehtävät:

NSnappy auttaa tehostamaan siivousta ja varmistamaan, että kaikki tilat ovat puhtaita ja hygieenisiä. Tehtävien seuranta ja raportointi takaavat, että siivoustehtävät suoritetaan ajallaan ja asianmukaisesti.

Astianpesu:

NSnappy varmistaa, että astiat pestään oikeissa lämpötiloissa. Lämpötilojen seuranta takaa hygieenisen lopputuloksen. Raportit auttavat analysoimaan astianpesun tehokkuutta.

Jäähdytys:

NSnappy automatisoi elintarvikkeiden jäähdytysprosessin ja auttaa varmistamaan, että ruokatuotteet jäähtyvät nopeasti ja turvallisesti. Raportit auttavat analysoimaan jäähdytysprosessin tehokkuutta.

Hävikin seuranta:

NSnappy auttaa ravintoloita seuraamaan ja vähentämään ruokahävikkiä. Reaaliaikaiset raportit antavat kattavan kuvan hävikin määrästä. NSnappyn avulla ravintolat voivat säästää rahaa ja ympäristöä.

Infonäyttö opastaa:

NSnappy ei jätä työntekijöitä yksin. Kriittisiä pisteitä voidaan seurata digitaalisen palvelun lisäksi infonäytöiltä, jotka tarjoavat reaaliaikaista tietoa päivittäisistä omavalvonnan tehtävistä ja hälytyksistä. Näin varmistetaan, että kaikki sujuu kitkattomasti ja turvallisesti.

Omavalvontapalvelu ja mittalaitteet ammattikeittiön tarpeiden mukaan

NSnappy on suunniteltu skaalautuvaksi ratkaisuksi, joka sopii kaikenkokoisille ravintoloille yksittäisistä ravintoloista suuriin keskuskeittiöihin ja ravintolaketjuihin, joilla on tarve hallinnoida useita toimipisteitä. Palvelukokonaisuutta on myös helppo muokata ja laajentaa tarpeiden muuttuessa.

NSnappy-omavalvontapalvelua voi käyttää ilman mittalaitteita, jolloin kaikki omavalvontatiedot voidaan kerätä ja dokumentoida yhteen paikkaan, ja tiedot ovat sieltä helposti seurattavissa ja raportoitavissa. Palveluun automatisoidut tehtävät ja ilmoitukset sekä työroolipohjaiset näkymät tukevat ammattikeittiön työarjen luonnollisia prosesseja ja sujuvoittavat keittiön toimintaa.

Jos ravintola haluaa tehostaa omavalvontaa entisestään, omavalvonnan mittaukset ja tiedonkeruu voidaan automatisoida ammattikeittiön tarpeisiin suunnitelluilla langattomilla NSnappy-mittalaitteilla. Mittalaitteet keräävät reaaliaikaista dataa esimerkiksi lämpötiloista, ja NSnappy tallentaa ja analysoi tiedot automaattisesti. Tämä antaa ravintolalle kattavan kuvan omavalvonnan tasosta ja auttaa tunnistamaan mahdolliset riskit nopeasti.

NSnappy on helppokäyttöinen ja tehokas työkalu, joka auttaa ravintoloita parantamaan omavalvonnan tasoa ja säästämään aikaa ja rahaa.

Lisätietoja NSnappy-palvelusta Kespron asiakkaille


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä