Tuotevinkki: Miksi valita Philadelphia Original -tuorejuusto?

Philadelphia Original on monipuolinen ja luotettava raaka-aine, joka vastaa ammattikeittiöiden korkeita vaatimuksia.

Julkaistu

Teksti

Mondelez Finland Oy

Kuvat

Mondelez Finland Oy

Kaupallinen yhteistyö

Mondalez Finland Oy

Klassikkotuorejuuston kermainen maku ja täyteläinen rakenne sopivat niin pää- kuin jälkiruokiinkin, ja tuote saa monikäyttöisyydestään positiivista palautetta ammattilaiskokeilta*. Tutustu tuotteen ominaisuuksiin ja inspiroidu sen käyttömahdollisuuksista.

1 – Täyteläinen maku

Philadelphia Original -tuorejuusto on valmistettu yksinkertaisen hyvistä aineksista: tärkeimmät ainesosat ovat maito, kerma ja ripaus suolaa. Yksinkertaiset aineet takaavat raikkaan ja täyteläisen maun. Kermainen ja hieman hapokas maku korostaa muiden raaka-aineiden aromeja, minkä vuoksi se on ihanteellinen valinta monenlaisiin resepteihin. Philadelphia tuo esiin ruokien hienovaraiset vivahteet ja täydentää monenlaista makumaailmaa.

philadelphia ruokakuva 1500x1000

2 – Sopii moneen, kestää käsittelyä

Philadelphia Original -tuorejuuston koostumus on samettinen. Se on helposti levitettävää, pursotettavaa ja vatkattavaa, mikä lisää sen käytettävyyttä ammattilaiskeittiöissä. Kermainen rakenne säilyy erinomaisesti kaikenlaisessa käsittelyssä. Philadelphia kestää keittämisen, laimentamisen ja kypsentämisen uunissa. Tämä takaa laadukkaan lopputuloksen reseptistä riippumatta.

Philadelphia ei juoksetu kuumennettaessa.

3 – Klassikkotuote leivontaan

Philadelphia Original on perinteisesti ollut suosittu tuote leivonnassa, sillä sen käyttömahdollisuudet ovat laajat. Se sopii erinomaisesti juustokakkuihin, jäädykkeisiin ja uunittomiin leivonnaisiin, mutta myös paistettaviin kakkuihin.

Samettisen koostumuksensa ansiosta Philadelphia toimii pursotuksissa hyvin.

4 – Myös laktoosittomana

Philadelphia Original on saatavilla myös laktoosittomana vaihtoehtona. Tämä laajentaa tuotteen käyttömahdollisuuksia entisestään. Laktoositon Philadelphia Original on aivan yhtä herkullista ja täyteläistä kuin Philadelphia Original.

philadelphia pakkaus 1500x1000

5 – Pakkauskoot ammattilaiskeittiöihin

Philadelphia Original -tuorejuustot sopivat kasvissyöjille, eivätkä ne sisällä säilöntäaineita. Reilut pakkauskoot ovat täydellisiä ammattilaisten tarpeisiin.

  • Sitaattien lähde: Kyselytutkimus 2020 UK, n. 101 ammattikokkia

Tunnetko Philadelphia Original -tuorejuuston mielenkiintoisen historian?

Philadelphia Original -tuorejuuston historia ulottuu yli vuosisadan taakse. Se kehitettiin ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa vuonna 1872, kun meijeristi William Lawrence yritti luoda ranskalaista Neufchâtel-juustoa, mutta päätyi vahingossa kehittämään uuden, kermaisen ja levittyvän juuston.

Uusi tuorejuusto nimettiin korkealaatuisista elintarvikkeistaan tunnetun Philadelphia-kaupungin mukaan. Philadelphia-tuorejuustosta tuli nopeasti suosittu sen monipuolisuuden ja herkullisen maun ansiosta. Nykyään Philadelphia Original on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu tuorejuustobrändi.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä