Pidä päätelaitteet puhtaina Kiillon uusilla puhdistuspyyhkeillä

Kosketusnäytöt ja muut päätelaitteet ovat nykyään tavallinen osa ravintoloiden ja hotellien sujuvaa toimintaa. Kiillon uutuuspyyhkeet tekevät äly- ja elektroniikkalaitteiden puhtaanapidosta vaivatonta ja nopeaa.

Julkaistu

Teksti

Kiilto

Kuvat

Kiilto

Kaupallinen yhteistyö

Kiilto

Digitaaliset tilausjärjestelmät ja itsepalvelupisteet parantavat asiointia ja työskentelyä lukuisilla maksu- ja palvelupisteillä. Asiakkaiden ja henkilökunnan käytössä olevien laitteiden puhdistus on välttämätöntä, sillä ne keräävät helposti likaa ja taudinaiheuttajia. Säännöllisellä puhdistuksella varmistetaan myös, että laitteet toimivat moitteetta ja antavat positiivisen vaikutelman tilojen siisteydestä.

Ei kuitenkaan ole yhdentekevää, millä ja miten puhdistus tehdään. Erityisesti kosketusnäyttöjen herkät materiaalit ovat alttiita naarmuille ja voivat vahingoittua vääränlaisista kemikaaleista.

Kiilto vastaa tarpeeseen kahdella uutuustuotteella: Kiilto Pro Touchscreen Wipe ja Kiilto Pro Keyboard Wipe. Yksittäispakatut kertakäyttöpyyhkeet on kehitetty erityisesti kosketusnäyttöjen, näppäimistöjen ja muiden päätelaitteiden vaivattomaan puhdistamiseen ja desinfiointiin.

Puhdistus- ja desinfektiopyyhkeet kosketusnäytöille ja muille päätelaitteille

Kiilto Pro Touchscreen Wipe poistaa tehokkaasti sormenjäljet ja lian vahingoittamatta kosketusnäyttöjen herkkiä pintoja. Epäpuhtaudet on helppo pyyhkiä milloin tahansa, sillä puhdistettu pinta kuivuu nopeasti pyyhinnän jälkeen. Pyyhkeet valmistetaan nukkaamattomasta materiaalista, jonka ansiosta näytöt ovat puhdistuksen jälkeen kirkkaita ja hygieenisiä ilman häiritseviä raitoja.

Kiilto Pro Keyboard Wipe on suunniteltu näppäimistöjen, hiirten ja muiden vastaavien laitteiden nopeaan desinfiointiin. Se tutkitusti tuhoaa haitalliset mikrobit ja auttaa pitämään laitteet hygieenisinä. Pyyhkeiden desinfektioteho on todennettu EN-standarditestein. Pyyhkeet tehdään 100 % viskoosista, joka on kompostoitavissa käytön jälkeen.

Esikostutetut pyyhkeet sisältävät juuri oikeanlaisen puhdistus- ja desinfiointiliuoksen, minkä ansiosta laitteiden puhtaanapito on mahdollisimman sujuvaa ja tehokasta. Molemmat pyyhkeet ovat yksittäispakattuja, mikä tekee niistä hygieenisiä, pitkään käyttökelpoisina säilyviä ja helposti mukana kuljetettavia. Pyyhkeet ovat saatavilla kätevissä monipakkauksissa, mikä parantaa pyyhkeiden esillepanoa ja saatavuutta.

Myös Erisan Pro desinfektiopyyhkeet käsille ovat uudistuneet

Kiillon valikoimaan jo aiemmin kuuluneet Erisan Pro desinfektiopyyhkeet käsille uudistuvat syksyllä. Yksittäispakatut pyyhkeet ovat näppäriä silloin, kun käsienpesu ei ole mahdollista. Hoitava, mutta tehokas pyyhe todennetusti tuhoaa kosketuksen kautta välittyviä haitallisia bakteereja ja viruksia. Uudistetut pyyhkeet valmistetaan kokonaan biohajoavasta viskoosista. Uutta on myös ulkoasultaan tyylitelty 250 kappaleen monipakkaus, minkä ansiosta pyyhkeet on helppo laittaa esille asiakkaiden käytettäväksi. Uudistuksen myötä tuotteen koodit muuttuvat ja aiempi 500 kpl myyntierä poistuu valikoimasta.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä