Reinin Lihan Mallaspossua jouluun

Kaartilan tilan Mallaspossu on yksinmyynnissä Reinillä.

Julkaistu

Teksti

Reinin Liha

Kuvat

Reinin Liha

Jouluna liha on erikoisherkku

Kaartilan tilan Mallaspossuista tekee erityisen niin ruokinta kuin kasvatuksen virikkeellisyys. Laatu ja eläinten hyvinvointi ovat Kaartilan tilan toiminnan ytimessä. Kaartilassa on tuotettu lihaa kauan, mutta Mallaspossu-tuotemerkillä ja nykyisellä kasvatusmenetelmällä vuodesta 2013 lähtien.

Jokainen asiakas on erilainen. Jokainen joulukin on erilainen. Siksi Reinillä leikataan Mallaspossusta käyttöön kaikki perinteisen joulukinkun variaatiot, muut possun erikoisleikkuut ja valmistamme työtä helpottavat, herkulliset ja kypsät Mallaspossutuotteet.

Reinin Liha mainoskuva sianliha 08

Miksi Reinin Liha?

  • Leikkaamme ruhot sopiviksi paloiksi ja on sanomattakin selvää, että lihanleikkaajamme ovat Suomen parhaita ammattilaisia.
  • Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti tuoteturvallisuuden, vastuullisuuden ja tarjonnan monipuolisuuden näkökulmista asiakkaitamme kuunnellen.
  • Tiedäthän, että myyntitiimiämme täydentävät Kespron myyntitiimit kaikkialla Suomessa. Yhdessä löydämme sinulle parhaaksi kehutun ratkaisun.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä