Tasapainoisen täyteläiset, kuorettomat makkarat kotimaisesta lihasta

Syksyn sadonkorjuu ja lounaspöytien tuhdimmat maut saavat uuden ulottuvuuden HK Food servicen kuorettomien makkaroiden ansiosta.

Julkaistu

Teksti

HKFoods

Kuvat

HKFoods

Kaupallinen yhteistyö

HKFoods

Suomalaista laatua ja makua

HK Food servicen kuorettomat makkarat valmistetaan korkealaatuisesta suomalaisesta lihasta. Ne ovat erinomaisia monipuolisuudessaan, sillä ne sopivat niin uuniin, rasvakeittimeen kuin rollerigrilliinkin. Kuorettomien makkaroiden mehevä ja maukas rakenne varmistaa niiden suosion sekä kiireisissä lounasravintoloissa että vaativissa gourmet-keittiöissä. Pakastetut makkarat myydään kätevinä pakasteina, mikä mahdollistaa sujuvan käytettävyyden ja vähentää hävikkiä.

Syksyn parhaat maut lounaspöytään

Syksy on suomalaisen ruokatarjoaman parasta aikaa. Hyödynnä sesongin raaka-aineita, kuten juureksia ja sieniä, kuorettomien makkaroiden kanssa. Makkararuoat sopivat hyvin erilaisiin paistoksiin ja patoihin, jotka tuovat tuhtia makua lounaspöytiin. Esimerkiksi kirpakoista omenoista valmistettu lisäke tuo täydellistä kontrastia paistetuille makkaroille.

Krakovanmakkara hodari

Makuyhdistelmät ja maustamisvinkit

Kuorettomat makkarat ovat maistuvia ja mehukkaita sellaisenaan, mutta niiden kanssa kannattaa kokeilla erilaisia makuyhdistelmiä. Etikkaiset lisäkkeet, marinoidut kaalit ja pikkelöidyt juurekset tuovat kokonaisuuteen kontrastia ja rikastuttavat annoksen rakennetta. Näiden makuyhdistelmien avulla saat lounasruokiin uusia ja jännittäviä ulottuvuuksia, jotka houkuttelevat asiakkaita palaamaan yhä uudelleen.

Käytännön vinkit esillepanoon

Ruoka on aina herkullisimmillaan luonnollisessa muodossaan. Paistetun tulee näyttää paistetulta ja grillatun grillatulta. Kasvikset kannattaa tarjota reilun kokoisina paloina, jotka myötäilevät niiden luonnollista olemusta. Herkullisuus alkaa houkuttelevasta ulkonäöstä ja lunastaa odotuksen maun myötä.

Laadukkaat tuotteet ammattilaisille:

  • HK Krakovanmakkara kuoreton, pakaste: Lihaisa ja täyteläisen valkosipulinen kuoreton makkara, joka sopii erinomaisesti rollerigrilliin. Yksi makkara painaa 80 g ja vakuumipakkauksessa on 10 makkaraa.

  • HK Mausteinen kuoreton savubratwurst, pakaste: Täyteläisen mehevä vaalea kuoreton bratwurst, joka sopii rollerigrilliin. Täydellinen raaka-aine laadukkaisiin hotdoggeihin.

  • HK Lihaisa kuoreton makkara, pakaste: Tasapainoisen täyteläisen makuinen kuoreton makkara, joka soveltuu rollerigrillissä kuumennettavaksi. Täydellinen makkara hotdoggeihin. Yhdessä vakuumipakkauksessa 10 kpl 80 g makkaroita.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä