Tuotevinkki: Kahvilan klassikkopullat

Kahvilan ydin on runsas vitriinivalikoima, joka koostuu klassikoista ja mielenkiintoisista uutuuksista. Tuore, vastapaistettu pulla kuuluu kahvilan ehdottomiin perustuotteisiin. Herkullisesti tuoksuva klassikkopulla saa asiakkaan palaamaan aina uudelleen.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kuvat

Fazer Leipomot

Kaupallinen yhteistyö

Fazer Leipomot

4 x klassikkopulla

Pulla on olennainen osa suomalaista kahvittelukulttuuria. Fazer Leipomoiden paistettavien klassikkopullien valikoimasta löytyy jokaiselle oma suosikki.

Fazer Dallaspulla on todellinen klassikko. Varmista asiakkaittesi tyytyväisyys pitämällä tämä pulla vitriinin ja kokoustarjoilujen vakiovalikoimassa. Suussa sulavan dallaspullan sydämestä löytyy runsas, pehmeä, vaniljanmakuinen rahkatäyte, jota ympäröi herkullisen pehmeä pulla.

FB Dallas pulla mood2 110407 1500x1000 Fazer Dallaspullan huumaava tuoksu on jo lähes yhtä tunnistettava kuin tämä kaikkien aikojen klassikko itse!

Fazer Voisilmäpulla on klassinen herkku, jota on vaikea vastustaa. Vain lyhyt sulatus ja paisto, ja tämä muhkeudellaan houkutteleva pulla on valmis tarjottavaksi.

FB Fazer Voisilmapulla 1500x1000 Kunnon voisilmäpulla toimii aina.

Fazer Korvapuusti on leivonnaisten klassikko, joka kruunaa suomalaisten kahvihetket vuodenajasta riippumatta. Korvapuusti yhdistelee kanelin, sokerin ja pullan perinteisiä makuja. Korvapuustin taikina on rakenteeltaan ihanan pehmeä ja houkuttelee asiakkaita hurmaavalla kanelin tuoksullaan. Tuote on laktoositon.

FB FI korvapuustit 1500x1000 Suomalaisten rakastama korvapuusti hurmaa pehmeän pullan, kanelin ja sokerin yhdistelmällä.

Voisilmä-kanelikierre on Fazerin paistovalikoiman uusin pullatulokas, joka toimii vaativampaankin makuun. Ihanan pehmeän kanelisen kierrepullan päältä löytyy runsas, suussa sulava voisilmänappi. Herkullisen ulkonäön kruunaa krokanttiripote. Tätä syntisen herkullista pullaa on vaikea vastustaa!

Fazer Kanelikierre 1500x1000 Runsastäytteinen voisilmä-kanelikierre toimii vaativampaankin herkutteluun.

Lisämyyntiä houkuttelevalla tuoksulla

Asettele vastapaistettuja, tuoreita pullia myös kassan läheisyyteen lisämyyntituotteiksi. Keskeiselle paikalle sijoitetut tuoksuvat tuotteet käyvät nopeasti kaupaksi. Pullia kannattaa paistaa lisää pitkin päivää, niin vastapaistetun pullan hurmaava tuoksu pysyy kahvilassa. Runsaan vaikutelman saa laittamalla tuotteet esille sopivan kokoisiin ja eri mallisiin tarjoiluastioihin. Muista myös jalalliset astiat, sillä eri korkeudelle asetellut tuotteet korostavat runsautta ja tekevät esillelaitosta houkuttelevamman.

Mitä jos tarjoilisit pullia uudella tavalla?

Miltä kuulostaisi pullien nosto pääosaan oikein kunnolla? Päivän tai viikon teema kahvilassa voi olla vaikkapa runsaudella ja hurmaavalla tuoksulla houkutteleva pullabuffet. Buffetista jokainen pullan ystävä löytää suosikkinsa: korvapuustit, voisilmäpullat ja kierrepullat erilaisilla täytteillä.

Laskiainen meni jo, mutta eipä haittaa, sillä täytetyt pullat sopivat herkkuhetkiin milloin vain. Pullabuffetin voi jalostaa pullabaariksi, jossa pullia tuunaillaan kunnolla! Kermavaahto, hillot, strösselit, lemon curd, kinuskitäyte – vain taivas on rajana. Joskus ”mitä överimpi, sen parempi” -ajattelu toimii parhaiten.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä